קטע מעצבן...

yuli c

New member
קטע מעצבן...

התחלתי לעבוד ב-25.8. ביום ראשון ה-7 בספטמבר קיבלתי משכורת על ארבעת ימי העבודה בסוף אוגוסט (25,26,27,31) באוגוסט. רק שזאת שכתבה לי את הצ'ק "שכחה" שלא לכולם יש מכוניות ויש אנשים שנאלצים לנסוע באוטובוסים כמוני למשל והיא נתנה לי תשלום לא כולל נסיעות. היום שהיא סוף סוף הגיעה הסברתי לה את העניין והיא עשתה לי מן פרצוף כזה ואמרה "תרשמי לי על דף כמה מגיע לך ושיהיה לי זמן אני אסדר את זה" טוב, רשמתיאת זה על דף. אחרי איזה שעה היא באה אלי ומביאה לי את זה במזומן ועושה לי פרצוף. דבר שני שעיצבנו אותי אתמול: אני לא מהאנשים שמנהלים שיחות פרטיות ארוכות דרך מקום העבודה. סבא שלי נפטר לפני שבוע בערך ואמא שלי יושבת שבעה אצל דודים שלי הקיצר דיברתי איתי איזה שתי דקות וכבר התחילו לצעוק עלי. איזה אנשים מעצבנים!!! אל תשימו לב לקיטורים שלי פשוט הייתי צריכה להוציא את זה...

yoyo10

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif ורטואלי גדול

וכל הכבוד לך שלא ויתרת לה על הנסיעות התשלום הזה מגיע לך על פי החוק

קבלי חיזוקים...../images/Emo140.gif

ממש חצופים, מי זה שצעק עליך? היית אומרת לו בדיוק עם מי דיברת ולמה, איזו חוצפה, ושההיא לא תתנהג כאילו היא עושה טובה היא לא משלמת מכספה הפרטי...חוצפנית

yuli c

New member
תודה פרח

תודה רבה על החיזוקים בהחלט התחזקתי :) איזה פורום תומך אתם!!! :)

נסיעות

טוב ששמת לב שלא קיבלת נסיעות, גם מי שמגיע ברכב לעבודה זכאי לקבל נסיעות, בדרך כלל את מחיר הנסיעה באוטובוס. נאמר שהיא באמת שכחה, היא עשתה בסדר שהיא הביאה לך את הכסף במזומן, כי כפי שאני מכירה מעבודתי הקודמת הוסיפו את זה במשכורת הבאה (דבר שהעלה את גובה התשלום ואז המס ששולם היה גבוה יותר) - אחרי מריבה קטנה הנושא סודר ואכן קיבלתי את הכסף במזומן. בקשר לשיחות הטלפון זו נבזות כיוון שאין אדם אחד שלא עושה מידי פעם שיחות פרטיות מהעבודה ומי שטוען שלא עושה זאת - לדעתי משקר לעצמו ולאחרים, לא צריך לתפוס את הטלפון למשך זמן ממושך אבל שיחה או שתיים שאורכת 2,3 דקות זה טבעי ונראה לי לגיטימי, ולא צריך להסתכל על זה בצורה עקומה.

yuli c

New member
תודה על החיזוק חידון!

כיף לראות פורום כזה תומך! :)

למעלה