קטע מעצבן!

Noaal

New member
קטע מעצבן! ../images/Emo9.gif

היום בעת שנמנמתי לי את שנת הצוהרים שלי (נפלאות חופשת הסמסטר), התקשר אלי מספר שאינני מכירה לנייד, לא עניתי והמשכתי לישון. לאחר מספר שניות הטלפון בחדרי צלצל, חשבתי שאולי משהו קרה למישהו (מעטים מתקשרים אלי לנייד ומיד אח"כ לחדר) ועניתי.על הקו היה נציג יס: "אני רואה שהיית מנויה שלנו והתנתקת, רציתי לעניין אותך ב..." לפני שהוא המשיך את המשפט התנפלתי עליו, כבר לא יכולתי יותר, זה היה הטלפון ה-4 (אם לא יותר) שקיבלתי בשבועיים האחרונים. וכל זה מפני שהמערכת שלהם לא עשתה הצלבת נתונים או שמישהו לא קרא את תיק הלקוח שלי. כששותפתי נכנסה לדירה בחרנו לעשות מנוי ליס, בהתחלה הוא היה על שמי כיוון שאמרו לנו שיש אפשרות לעשות העברת בעלות מתי שרק נרצה (טעות). לקצר את השתלשלות האירועים - בעזרת פרוטקציה עשו העברת מלאה (ניתקו אותי מבלי לקחת דמי ניתוק וחיברו אותנו על שמה של שותפתי). עכשיו, בגלל בורות, חוסר תשומת לב ובעיקר רצון להרוויח, אני צריכה ל"ספוג" את הטלפונים האלה שהפכו למטרד. "שטפתי" את נציגי יס והוצאתי להם מייל חד משמעי. אני מקווה שזה יעזור.

לקח לי כמה דקות

אבל בסוף הבנתי למה הטעות: בהתחלה לא הבנתי למה הוא פונה אליך אם בבירור את כבר מנויה, אבל כנראה שבאמת הם לא בודקים אם באותה כתובת ממש יש מישהו שהוא כבר מנוי. אולי הקידום מכירות שלהם קצת אגרסיבי - אבל תחשבי על זה שלפחות את מקבלת טלוויזיה טובה בסוף. כנראה שהתחרות עם הכבלים קצת מעבירה אותם על דעתם לפעמים.

ailag

New member
../images/Emo46.gif

הם לא דופקים חשבון, אלו שצריכים לעשות X דילים ב Y זמן. פעם התקשרו אלינו הביתה כמה פעמים מעיריית ת"א, לעשות איזה סקר. ביקשו את אחותי, היא לא היתה או לא רצתה לענות, חשבנו שיבינו את הרמז. אז באחת הפעמים אני עניתי לטלפון ושאלו, "שלום, אפשר את ****?" עניתי שהיא בצבא. ביקשו ממני את הסלולרי. שאלתי מי מבקש, היא ענתה את שמה הפרטי. במקרה שמה הפרטי הוא שם של חברה של אחותי מימי בי"ס העליזים, אז כמעט שנתתי את המספר.. למזלי, שאלתי מה היא רוצה. כמובן, לעשות סקר, ובגלל זה היא חייבת את *הסלולרי* שלה כדי להפריע לה באמצע היום בצבא. וזו עירית ת"א! מנסה לרמות אותי כדי להדחף איפה שאנחנו לא רוצים אותם! בשיחה הבאה הם תפסו את אמא שלי, שנפלה לפח ונתנה להם את המספר. זה אחרי שצעקתי עליה שעה ודרשתי שלא תתקשר יותר.

למעלה