קטע מעצבן שקרה לי

spikes1

New member
קטע מעצבן שקרה לי

בשעה טובה ניגשתי היום ב12 לטסט ראשון באשדוד הטסט כולו היה מעולה חוץ מטעות אחת שכשהרמזור היה ירוק מהבהב אז עצרתי.. אבל הסתכלתי על הטסטר והוא לא שם לב לזה כשהוא הרים את הראש הרמזור כבר היה אדום חוץ מזה הטסט הלך חלק.. שום טעויות או הערות אחרות בסוף הוא הכשיל אותי.. הייתי בטוח שהוא בכל זאת שם לב שלא עברתי בירוק מהבהב.. אבל לא.. הסיבה שהוא הכשיל אותי זה שלטענתו נסעתי איפשהו בנתיב הנגדי אין לי מושג לגמריייי על מה הוא מדבר!! לא הייתי בנתיב הנגדי בכל הטסט.. שיחזרתי בראש שלי את כל הטסט ולא היתה שניה שהייתי בנתיב הנגדי המצב הזה ממש מתסכל אותי.. המורה הציע להגיש ערעור.. אבל אמר שהטסטר הזה הוא ותיק.. מה לדעתכם הסיכויים שאני אצליח לזכות בערעור? ואם אני אזכה מה יקרה? כמה זמן יעבור עד שאני אדע אם אני זוכה בערעור? מישהו פעם הצליח לזכות בערעור?

buda11

New member
0 אחוז

מילה שלך מול מילה של טסטר-תנחש מי מנצח?

Itamarro

New member
ייתכן

שפנית מכביש שחשבת שהוא חד סטרי, אבל היה בעצם דו סטרי, שמאלה, מנתיב שמאלי?

תנסי לערער../images/Emo104.gif

למרות שאני לא בטוח ש"תזכי" והמורים לא ממש ממליצים על זה. אבל רק תדעי שבערעור יש טסט חוזר (לוידע אם זה בתשלום או לא)

offirla

New member
תשובה שלי ועל דעתי...

לפי החוק - * "אור ירוק" ברמזור פירושו - מותר להתקדם {לא חובה, כי במקרים מסוימים אסור להתקדם} (לנסוע ישר, ימינה או שמאלה) - בהתאם להוראת התמרור שמוצב מעל הרמזור (באם מוצב). * "אור ירוק קבוע" פירושו - שהאור הירוק עומד בתוך עד 3 שניות, להתחלף ל- "אור צהוב" (שפירושו: המתקרב יעצור (כאילו הופיע האור האדום כבר מאיר) אלא אם הנהג אינו יכול לעצור את רכבו בבטחה לפני הצומת). גם "אור צהוב קבוע" מאיר 3 שניות - בכדי לאפשר פינוי בטוח של הצומת. לגבי הכוונה לערער - אני לא הייתי מערער: רבים טוענים ש- "כל עקבה לטובה" (תשאלי דתיים אם יעבירו לך הרצאה שלמה על 3 המשפט הזה...). כל שחזור שתעשי בראש, הוא בעייתי - כי ברגע שטסטר החליט לפסול אותך, הוא משנן לו את הסיבה כ- מנטרה - כך שהסיכוי שהוא טעה הוא שואף לאפס - אבל עדיין סיכוי קיים. החלטת לערער? טופס הגשת ערעור תוכלי לקבל מהמורה שלך לנהיגה וגם פעם היה עותק ממנו באתר האינטרנט של משרד התחבורה. בטופס עלייך לנמק ולהסיבר את טענתך בצורה מפורטת ומרוכזת כאחד, עד כמה שזה יישמע אבסורדי.

spikes1

New member
בקשר לירוק מהבהב

אם צריך לעצור.. אז למה במאמרים בטיפים של טסטר הוא אומר שם שירוק מהבהב זה ירוק לכל דבר?

offirla

New member
צודק...

אני יעשה סדר קטן... לפי החוק - * "אור ירוק" ברמזור פירושו - מותר להתקדם {לא חובה, כי במקרים מסוימים אסור להתקדם} (לנסוע ישר, ימינה או שמאלה) - בהתאם להוראת התמרור שמוצב מעל הרמזור (באם מוצב). * "אור ירוק מהבהב" פירושו - שהאור הירוק עומד בתוך עד 3 שניות, להתחלף ל- "אור צהוב". נחשב כאור ירוק לכל דבר ועניין. * "אור צהוב קבוע" - שפירושו: המתקרב יעצור (כאילו הופיע האור האדום כבר מאיר) אלא אם הנהג אינו יכול לעצור את רכבו בבטחה לפני הצומת. גם "אור צהוב קבוע" וגם "אור ירוק מהבהב", מאירים 3 שניות - סה"כ 6 שניות בכדי לאפשר לנהג להפעיל שיקול דעת סביר והגיוני וכן זמן לפינוי בטוח של הצומת, במידה והחליט להיכנס אליו.

למעלה