קטע מחלום צלול....

Sardonyx

New member
קטע מחלום צלול....

ביקשתי לראות את ה"בודהא-של-המקום אליו אני שייך". הייתה בובת עץ בגודל אדם, שנראתה כמו ד'וני דפ משודדי הקאריביים, ואיך שביקשתי היא קמה לתחייה (הפכה לאדם)... והוא אמר לי: "פה"... לא נראה לי שכוונתו הייתה למקום בחלום או למקום בערות אלא לזמן בהווה... אבל האמת, נראה לי שיותר משהסצינה הייתה "חיצונית" באיזהשהי צורה, היא הייתה מאוד פנימית. ז"א לפעמים יש ממש הרגשה של אדם\יישות זרה בתוך החלום, לפעמים זה יותר כמו דברים שברור שאתה יוצר\מדבר דרכם. בלי קשר, גם נאמר לי שם (של מקום) שנשמע הולנדי בחלום- OCHTOTCHEN - אוכטוטגן.. משהו כזה... מעניין מה זה

makron2

New member
נחמד...

ביקשתי לראות את ה"בודהא-של-המקום אליו אני שייך". - רעיון נחמד - כדי להגיע למקומות "גבוהים" בחצלול אפשר לנסות מדיטציה בחצלול עצמו ז"א - לנסות להרגיש "התעלות רוח" ולקוות שההרגשה הזו תעזור ליצור רצף של אירועים. "לפעמים יש ממש הרגשה של אדם\יישות זרה בתוך החלום, לפעמים זה יותר כמו דברים שברור שאתה יוצר\מדבר דרכם." זה קשור לרמת הצלילות - הדמוייות בדרך כלל יתנהגו קצת כמו בובות במצבים של צלילות/מודעות גבוהה לעובדה שמדובר בחלום - אפשר לעקוף את זה ע"י הפעלה של הדמוייות(אינטראקציה)והורדה קטנה של הצלילות,כלומר - "לשחק אותה" כאילו החלום מציאות ולזרום איתו תוך כדיי שמירה על הידיעה שאתה חולם בהילוך נמוך - כמו אדם שיודע סוד(מרגל)אבל שומר אותו מכולם(החלום/הדמויות). בהצלחה.

dod gibor

New member
למדתי איך לעשות חלום צלול!תלמדו גם אתם..

לא מזמן קראתי על חלומות צלולים ולא בדיוק הבנתי איך עושים, עד שנתקלתי במדריך המגניב הזה..קראו..בצעו..וספרו לי..

למעלה