קטע מוזר.....

adamkylie

New member
קטע מוזר.....

עד שמצאתי את המועדון הזה הייתי בטוח שאני אחד המעריצים הרצינים היחידים של קיילי בארץ (רצינים זה אומר שזה לא כולל ילדות קטנות שמכירות רק את can't get you out of my head) ועכשיו אני מבי שאני אחד מיני רבים זה אמנם מוציא את היחודיות בעיניין אבל זה גם דיי מגניב לדעת שיש בארץ קהילת מעריצים...

p i n g o

New member
אני חושב שזה קרה כמעט לכולם

הקטע הזה יותר מוזר כשאתה מעריץ להקה שהיא בהרבה פחות מפורסמת מקיילי, כמו שאני מעריץ כבר שנים את הקורס (איך שמחתי כשגיליתי שיש להם פורום בתפוז...). מתי התחלת להעריץ את קיילי? ומאיפה התמונה שצירפת להודעה שלך??

adamkylie

New member
התחלתי להעריץ אותה משנת 99

קצת לפני הקאמבאק הגדול שלה התחלתי לגלות את קיילי, קודם כל הכרתי את confide in me ואחרי זה את המוזיקת רוק/אינדי שלה ואז התחלתי להכיר את המוזיקת פופ שלה של תחילת שנות ה 90 ושל שנות השמונים ואז יחד עם כולם שמעתי את light years ו fever , מעריץ של ממש התחלתי להיות בין השלב הראשון לשני. זה די ממצה את ההיסטוריה שלי עם קיילי. ואת הציור מצאתי באיזה אתר מעריצים שלה ואימצתי אותו לרקע של המסך שלי.

לימבו

New member
אז הנה קצת פרטים על הציור

במקור הוא יצא בספר שנקרא "קיילי" (אם אני לא טועה). זה ספר פשוט ענק וכבד מלא בתמונות "אומנותיות" ומזכרות של קיילי מכל השנים. זה יצא קצת לפני Spinning Around ועולה 25 פאונד. יש לי אותו בבית, ואם ממש תרצו אגיד לכם מי צייר את זה- זה בטח כתוב בקרדיטים. ולאדם... היי! כל הכבוד!!

tatababa

New member
אתה שואל ברצינות?

ספרים של קיילי בארץ זה מצרך נדיר עד בלתי אפשרי...

tatababa

New member
דרך אגב..

שמועות מספרות שיש כמה עותקים *בודדים* עם השם המקורי של הספר - Evidence (לא בטוח לגבי האיות). בכל אופן, כן באמת ספר מגניב. ראיתי כבר הרבה חלקים מתוכו באינטרנט בערך בסביבות סוף 99 (כשהפכתי להיות ממש מעריץ - הסיפור שלי ושל אדם זהה לחלוטין!) ואני מת להשיג אותו. הקטע בגלל שהוא *כל כך* גדול וכבד המשלוח פשוט יוצא מאוווווד יקר. בהזדמנות אני אקנה אותו, אולי עם להלהלה החדש....

לימבו

New member
אני לא בטוח שעוד מוכרים את זה

בכל מקרה, הספר מאד אומנותי, וגם תמיד "תקוע"... לקח זמן עד שמצאתי לו מקום מתאים בבית... הוא לא נכנס בשום מדף... האמן, דרך אגב, הוא פול ניוטון וזה צוייר ב-1998. יש הרבה אמנים שנרתמו לספר הזה. בולט במיוחד הציור של קיילי עירומה- עם איבר מין זכרי. זה מזעזע. אבל כזו היא האמנות לפעמים...

tatababa

New member
מוכרים אותו זה בדוק

Amazon HMV ועוד חנות שכרגע ברח לי השם שלה מוכרות אותו גם אונליין וגם במספר סניפים מרכזיים ברחבי אוסטרליה בעיקר (למרות שיש גם בבריטניה קצת...).

למעלה