קטע מוזר

קטע מוזר../images/Emo39.gif

היתה אמורה לי היום פגישה אצל דיאטנית, בסוף התבטלה.. הייתי צריכה לחכות לאוטובוס לתחנה המרכזית, בסוף הגיע נהג מונית אבל בקושי היה לי כסף. הוא שכנע אותי לעלות בכל זאת. לא בוטחת באנשים בקלות, לא נותנת אמון כ"כ מהר. בסוף הוא לקח אותי למרות שהיו עלי פחות מ-10 שקל.. אח"כ בתחנה המרכזית, הייתי מעופפת לגמרי, רק רציתי איזשהו חיבוק, חום אנושי... מצב רוח מוזר, דכאוני, והייתי מתוסכלת מזה שכמעט התחלתי לבכות, ולא היה לי כסף להכנס לשירותים שם בשביל להיות קצת לבד עם עצמי.. פתאום עצר אותי מישהו, הביא לי דפי מידע על עמותה, משהו בקשר ליוגה של אהבה, הסביר על נתינה קבלה.. מוזר, כאילו המילים שלו היו החיבוק שחיפשתי... כשכמעט הגעתי הביתה ראיתי גם שמישהו מהעמותה הזאת גר/ה איפה שאבא שלי גר (זה לא מקום גדול..) פשוט.. קטע דיי הזוי, כאילו יש איזה זכוכית שמפרידה ביני לבין שאר העולם וכל פעם בא מישהו ודופק על הזכוכית הזאת, מנסה לגרום לי לצאת קצת החוצה..

כ"כ מזדהה!

גם אצלי, שמתי לב שבזמן האחרון, ישנם מצבים כאלה שבהם ההרגשה שלי מבועסת ואז אני יוצאת החוצה (מהבית או מה שזה לא יהיה) ואנשים פשוט מעירים אותי. דוגמאות מהימים האחרונים: 1. הייתי עם חברים באוטו וזה ייצר מצב שלא כ"כ הייתי מודעת לעצמי. ואז כשיצאתי מהמכונית, להוציא כסף - מישהו פנה אלי וצעק "חופש! אני רוצה חופש!". 2. הייתי קצת מדוכאת פתאום, ואז בדרך לפגישה מישהו ניגש אלי ברחוב עם חיוך ושאל אותי למה אני לא שמחה (או משהו בדומה לכך) והוא לא ציפה לתשובה. בעצם, זה קורה לי בכל מיני מצבים - לא רק כשאני מדוכאת. נכון זה מרגיש כאילו משהו משתנה מאד מאד בזמן האחרון עם אנשים ועם המציאות (הכל תמיד משתנה, אבל כאילו זה מואץ לכיוון "חיובי")??

כן, נשמע שממש קורים לך דברים

שמנסים לעזור לך להתעורר, להיות מאושרת וכדומה
אוהבת

../images/Emo24.gif

כן, אבל זה מוזר לי מדי.. כאילו הרבה דברים שקורים בבת אחת ומציפים...

לדעתי..

הכל מכוון מלמעלה קחי את כל צרופי המקרים ונסי לחבר אותם אולי בסוף תגלי מסר מסויים שאומר לך לצאת מהבועה לשבור את הזכוכית הזאת שמפרידה בינך לבין הוורוד והיפה של עולמנו בהצלחה.

למעלה