קטע חדש... כלומר, קטע וידאו חדש, לשיר שכבר שמענו בהופעה חיה - ALMOST ROSEY
A avivs New member 22/4/07 #1 קטע חדש... כלומר, קטע וידאו חדש, לשיר שכבר שמענו בהופעה חיה - ALMOST ROSEY
ש שוקו פריך New member 22/4/07 #3 חחחחחח זה ממש הצחיק אותי הם הפכו לה את האלבום מחאה לשירי כנסיות . חחחחחחחח, בחיי שזה גאוני. From The Choirgirl School
חחחחחח זה ממש הצחיק אותי הם הפכו לה את האלבום מחאה לשירי כנסיות . חחחחחחחח, בחיי שזה גאוני. From The Choirgirl School
ש שוקו פריך New member 22/4/07 #5 הפרצוף המבועת על הפנים שלה אומר הכל זה כל כך "למה ההורים שלי שומעים טורי איימוס :|"
N noosh New member 22/4/07 #6 יו, זה ממש רע היא כ"כ מפוחדת ולא מבינה למה משמיעים לה את הדבר הזה ומה היא צריכה לעשות
F FooK MI New member 22/4/07 #7 כן :: ואחרי הריקוד השבטי המבעית יש צחוק מרושע ברקע, והיא מסתובבת לכיוונך ומביטה עליך ברוע טהור
ר רעוּת New member 24/4/07 #15 הורים שלא שלחו את הילדים שלהם לביצפר ששרים בו את "פונאר" או "אחי הצעיר יהודה" כל אחד ומה שעושה לו את זה.
הורים שלא שלחו את הילדים שלהם לביצפר ששרים בו את "פונאר" או "אחי הצעיר יהודה" כל אחד ומה שעושה לו את זה.
N noosh New member 24/4/07 #16 יו.זה פשוט מזעזע. מי אחראי על הבנות המסכנות האלה? הן מבינות מה הן שרות?