קטע חדש שלי

kundara

New member
יצירתי

ענק, אהבתי. יותר פיל לפסנתר - שומעים שהוא מנוגן במחשב. כל התווים שלו חזקים, תן מגעים רכים עם הוילוסיטי מתי שצריך. 3:05 - נכנסים תופים - לא משתלבים לי כל כך, בתוספת בייס ליין זה היה הולך טוב. התופים יצאו מהר מידי, זה הופך אותם לרעיון משני. נהנתי

Choriso

New member
אין לי מקלדת שליטה ../images/Emo10.gif

שמתי באס אולי לא שומעים אותו כל-כך.. אניע ינסה לשנות שם קצת... תודה על התגובה.

HeavenlyB

New member
יפה מאוד

ממש אהבתי את זה. נשמע כמו נעימה לסרט. ואחלה עיבוד, לדעתי. אבל שני דברים הייתי משנה
1. חבל שזה מתוכנת ולא מנוגן. כמה שהנעימה מרגשת, היא הייתה הרבה יותר מרגשת אם היית מנגן אותה, עם רגישות אחרת (ואנושית) לכל תו. 2. את התופים הייתי משנה ל HALF TIME, כי הנעימה מקבלת יותר מידי קצב כשהתופים נכנסים. אני חושב שב HALF TIME היא תשאר איטית (מבחינת הרגשה) ועדיין תקבל את העוצמה של התופים. 3. (כן שכחתי עוד משהו) יכול להיות שיש קומפרסור על השיר? כי כשהתופים נכנסים, נשמע שאו שזה דיסטורשן, או שזה קומפרסור שמכוון לא נכון ומעוות את הסאונד. שוב - אחלה! ממש!!!

Choriso

New member
כנס..

בקשר ל-1, שוב אני אומר, אין לי מקלדת שליטה.. בקשר ל-2, אתה צודק.. אם אני יעשה את זה, התופים יהיו בטמפו 42.5, וזה יתאים יותר לשיר. בקשר ל-3, אין קופמפרסור.. כשהתופים נכנסים, נכנסים איתם ביחד 2 פאדים אולי הם יוצרים עיוות כלשהו, אני יבדוק את זה. - הקטע נוצר בריזון אם לא שמתם לב עדיין, אז הסאונד לא משהו. אבל עשיתי לזה normalize בסאונד פורג'.

HeavenlyB

New member
תגובה

בקשר ל-1, כשמישהו מאזין לשיר, לא מעניין אותו תירוצים. אם משהו יישמע לו לא בסדר, הוא יעבור לשיר אחר, נכון? אם אין לך מקלדת שליטה, תשיג אחת. חבל, כי זה נושא מאוד חשוב שיעלה את רמת הביצוע בהרבה. בקשר ל-2, HALF TIME הוא לא ממש נגינה החצי מהירות. אני לא אוכל להסביר בדיוק את הכוונה כי אני לא מתופף, אבל ההבדל העיקרי שתשמע הוא הסנר, שמנגן כל פעם שניה במקום כל פעם. בקשר ל-3, יכול להיות שפשוט הווליום עולה יותר מידי. הוא שמשהו התחרבש ב NORMALIZE. שוב, אחלה קטע, עיבוד יפה מאוד. נשאר רק לעבוד על הביצוע

Choriso

New member
בקשר ל-2

אם אתה עושה שהוא ינגן כל פעם שנייה במקום כל פעם, אז זה כן חצי מהירות, לא?

למעלה