קטע חדש שלי.

Kobi Good 2 See

New member
קטע חדש שלי.

התחלתי אותו ביום חמישי, צריך כמה שיפורים אי עובד על זה אבל בכל זאת החלטתי להעלות אותו. נראה קצת מרחתי- אבל תיתנו תגובות שלכם. ביי ושבת שלום! (כמו תמיד לשנותצ את הסיומת מ-txt ל-rps)

ירדן פ

New member
אתה לא לומד מטעויות

כבר אמרתי לך שאתה משתמש ב-Refillים שלא באים עם הריזון זה שלך יש אותם זה לא אומר שלאחרים יש ובגלל זה אנחנו לא יכולים לשמוע את הטראק שלך מצטערים

ירדן פ

New member
לפי מה שהצלחתי לשמוע

הקטע בסדר גמור אבל שוב, יש רפיל מסויים שאתה משתמש בו אם אתה רוצה לפרסם קטעים שבהם השתמשת ב-Refillים אז עדיף לפרסם אותו כ-MP3 או משהו

Kobi Good 2 See

New member
רק ה-pad

רק ה-pad הוא מרפיל שנקרא electronicsound mega refill01 -Demo- כל השאר מה- reason factory sound bank

Kobi Good 2 See

New member
חידוש+רק מהרפילים הבסיסיים.

הוספתי כמה שיפורים ושיניתי שזה יהיה רק מהרפילים הבסיסיים של ריזון (reason factory soundbank ו- orkester). וחבר'ה תגיבו כולכם לא רק ירדן- גם אם זה לא יפה בעיניכם, הרי בשביל זה אני מפרסם את הטראקים שיגידו לי אם זה יפה ואם זה אז אני יודע שאני צריך להשתפר
. וירדן- אני לא רוצה לתקוף אבל אתה מגיב כאילו זה מבחן- בסדר גמור. אני יודע שהיה קשה להגיב בגלל הרפילים, אבל בכל-זאת. שוב תגיד לי אם זה לא יפה.

ירדן פ

New member
דמיון חשוד לטראקים של

TaJu. צירוף מקרים אני מקווה... זה נחמד ס"הכ, קצת אפקטים וקצת יותר נפח וזה יכול לצאת סבבה לאללה

Kobi Good 2 See

New member
>>

שמעתי רק את ההתחלה של הטראק הראשון שהוא פרסם, אז זה צירוף מקרים.

Kobi Good 2 See

New member
ודרך אגב.

כמעט בכל הקטעים שאני עושה, אני קודם מנגן רצף של אקורדים (בגיטרה), אם יוצא לי רצף יפה אז אני אומר: "יאללה אני יעשה משהו בריזון שמתבסס על האקורדים האלה. ואם תשים לב, כאן התבססתי על: Am|G|D|Em.

למעלה