קטע חדשות רטוב

קטע חדשות רטוב

היו היה ילד קטן וחמוד אך בראשו צמח לו גידול משפחתו לא יכלה עוד לשאת תבלבול החליטו כולם לגלגל תסיפור ולמצוא לו תורם למח עצם התגיסו כתבים מוצצי הדם סיפור דיי רגיש מכרו לכולם אך חקו על המרקע עוד רגע קטן הסיפור לכם מוגש בחסות מרק חם יחכה עוד קצת הילד ובאמת לאחר כמה רגעים התחילו לצלצל עשרות אלפים אמר אז אביוו ימצא לו חיבור ראה גם ראה כוחו של שידור ליטף הוא את ראשו של הילד והנה עבר לו יום ועוד יום ועןד יום דיפדפו הרופאים בתרומות ההמון מצאו לו תורם תורם עם סיגנון דחו תניתוח עוד יום ועוד יום אך אבוי היה לו לילד והנה התגלגלו להם שני ירחים לילדון החמוד נוצרו סיבוכים סיבוך לסיבוך התנצלו הרופאים בכו ההורים ואיתם התורמים הלך הלך לו הילד והנה שוב פתאום נאספו כתבים סיפור דיי רטוב יקבלו תמלוגים ושוב חסויות ושוב פרסומות ושוב אותו הילד מחייך בתמונות מי הרוויח פה מכל העסק? אם שרתי זאת סתם יהיה זה חבל חכו לניסים התפללו למזל הללו שבחו את הנער הז"ל שעכשיוו בגן עדן מחייך על ערסל מתנדנד מתנדנד בטח טוב לו

holly shit

New member
זה לא מתאים כל החדשות האלו..

יש הרבה אנשים שמנסים להתחמק או שנמאס להם לשמוע על כל הבלאגן שהולך לנו פה ואז אתה עדיין דוחף להם את זה לפרצוף. אני לא חושבת שצריך להתחמק זו המדינה שלנו אנחנו צריכים לדעת את מידת הבלאגן אבל זה לא נושא שצריך לדבר עלין בחרוזים.

שכחתי את החסיות{הנה}

בחסות צוחק מי שצוחק אמר הילד ויש לו מצבה וכתובת וזה מתוחכם ובחסות יצא לשאוף קצת רוח ובחסות כל האסונות הופכים למעדן חלב ובשיתוף הנה ימים באים אני כבר בדל עוד מציצה או שניים ואחדל אז מה אני רואה מן המגדל שער שכבשתי מנבדל חבל ששיתפתי אתכם בכלל ובשיתוף בוץ שמתיבש מתפורר

למעלה