קטע ווידאו + כמה שאלות.

Consuela

New member
קטע ווידאו + כמה שאלות.

http://s2.yousendit.com/d.aspx?id=65DC43B257FEDAFEF445B5A76FB4738B רציתי לדעת אם צריך איזו שהיא הדרכה על מנת לעלות על נעלי פוינט? כלומר, אני יכולה לעשות את זה לבד או שאני צריכה מישהו שיסביר וישגיח? אני רוצה לקחת שיעורי בלט קלאסי אבל אני לא מוצאת שום מקום מספיק מקצועי. אתם מכירים מקום טוב ומקצועי באזור של חולון או ראשון לציון? תודה.

אני מכירה את "רעים" בחולון

שהוא מעולה!!! ישנה מורה ששמה מרגריטה היא מאוד מקצועית והיא תשמח להעביר לך שיעורים על עמידה על נעליי פוינט..!!!

Consuela

New member
הייתי בשיעור אחד אצלה...

אבל היא מדברת רק רוסית ואני לא מבינה מילה ממה שהיא אומרת.

אחותי גם אני למדתי שם

הם עשו לך משו ??? כיאלו למה את כזאת אנטי קצב הגוף? גם לי יש זכרונות לא כל כך טובים משם במיוחד מהקלאסי אבל סך הכל אני הכי אהבתי לרקוד שם... ואני מאמינה שאם הייתי ממשיכה שם עד היום, הייתי יותר טכנית וגמישה ממה שאני עכשיו... ככה שיש בי זה שממש מתחרט על זה שעזבתי את המקום..פשוט הייתי דיי קטנה (כיתה ח') ולא הבנתי והערכתי את המקום ואת נדין.. עכשיו יש לי חברות שלמדו איתי בקצב הגוף והן נשארו שם, וזה מבאס כזה.. לא שזה קשור אבל אני עדיין חושבת שהקאלסי טוב שם.. ושוב- לפחות בזמן שתמי העבירה את השיעורים אני לא יודעת מה קורה שם עכשיו

Dark Amy

New member
"גוף ראשון" ראשלצ

קלאסי לפי רמות מקצועי לחלוטין...

ליאל 16

New member
רעים בחולון זה באמת מקום טוב

יש את מרכז רעים בחולון אצל אחת מרגריטה היא באמת מורה טובה !

בזהירות

שלום יקירה. רצוי ועדיף ללמוד לרקוד על נעלי פוינט עם מורה מקצועית בעלת נסיון. חוץ מזה את יכולה שיהיו לך ולנסות לעמוד עליהן בזהירות רק כשכפות רגליך מספיק מחוממת ולא לנסות לעשות שטויות עליהן(במיוחד לא ליד חפצים) ובמיוחד תשכחי מהפירואטים לבנתיים למרות שזה מאוד מפטה, אלא אם כן את רוצה למצוא עצמך על התחת (במקרה היותר טוב). בקיצור לאט ובזהירות ועדיף עם הדרכה.... חג שמח יש אחלא שיעורים במרכז רעים בחולון

למעלה