קטעי קישור

קטעי קישור

בהופעה שהייתי ב"קשר לאחד"בתיאטרון תמונע אהוד דיבר על זה שבעצם הוא לא כל כך אהב לעשות קיטעי קישור,ושהוא מעדיף לתת לשירים לדבר,הוא סיפר סיפור מצחיק,שפעם,בהופעת מילואים המפקד שאל אותו אם יש קיטעי קישור בהופעה,וביקש ממנו לוותר על השירים ולעשות רק את קיטעי הקישור,כי החיילים עיפים ואין להם כח לשירים מדכאים... בהופעה שראיתי (חוץ מקטע הקישור על קיטעי קישור),היו עוד סיפור אחד קצר(על זה שהוא רצה סוס לבר מצווה וקיבל אפרוח...מכירים?)או אולי שניים. מענין מה אתם חושבים,אתם אוהבים שיש קיטעי קישור בהופעה של אהוד או של כל אחד אחר,או שלא?אני חושב שאני מעדיף שיש,אבל שיהיו קצרים ולא יבואו על חשבון השירים.

sunshiner

New member
את שניהם היה גם בהופעה שהייתי בה

אחלה סיפורים מצחיקים לדעתי שמתאימים לרוח ההופעה, הוא עשה גם הקדמה ל"שעה של מסתורין" ואמר שאין לו מושג מה הוא לקח שגרם לו לכתוב את השיר הזה או משהו סגנון ושהיו מונסונים ברמת-גן באותה תקופה
הוא אמר שכל תופעת לוואי בעת שמיעת השיר היא לא על אחריותו ואז פתאום תינוק אחד התחיל לבכות ואהוד אמר: "רואים? הוא יודע על מה אני מדבר" או משהו כזה...

הסיפור על האפרוח

אני לא בטוח אם שמעתם אבל זה גם היה קטע קישור בהופעה:הוא סיפר שתמיד רצה סוס כי אהב מערבונים ההורים לא הסכימו לקנות לו סוס לבר מצווה כי הם גרים ביית משותף בגבעתיים,הוא אמר שישימו את הסוס בחניה ליד האוטו... אחר כך ביקש כלב וגם לא הסכימו,והתפשרו בסוף על אפרוח קטן שהוא קרא לו רקסי וקשר לו חוט לצואר והלך איתו ברחוב כמו עם כלב...אחרי שהאפרוח הקטן גדל ונהפך לתרנגולת גדולה השכנים התלוננו,ואבא שלו אמר לו שיקחו את התרנגולת לסבתא בירושליים ובצער גדול הוא נפרד ממנה.אחרי חודשיים הוא בא לבקר את סבתא שלו והיא הביאה לו לאכול עוף,ושאלה אחר כך אם זה טעים,והוא אמר כן,והיא אמרה לו שזאת התרנגולת שלו...אחרי שהוא בכה היא אמרה:שתהיה כפרה עליך התרנגולת הזאת. יש גם גירסה לסיפור הזה בדף הלבן באתר.שם זה כתוב קצת כמו שיר.

CommandeRiker

New member
כן ולא..

לפעמים צריך את הקטעים האלה , בשביל לשנות אווירה, להעביר לסגנון אחר. אז זה טוב. אבל שלא יהיו ארוכים מדי..

foofam

New member
קטעי קישור...

בד"כ אהוד יודע להגיד "דברי טעם", מה שנקרא. אני אוהב את הקטעים שלו, והם אלה שנותנים את האווירה והייחודיות של ההופעה. זה גם עושה את הקשר עם הקהל. אני מכיר קטע קישור על נהגי מוניות. שפעם הוא עלה למונית, והנהג לא הכיר אותו, אז אהוד שאל אותו "מה אתה חושב על הזמרים של משפחת בנאי?", והתפתחה לה שיחה, על מוזיקה ישראלית, ועל משפחת בנאי. בסוף הנסיעה הנהג עלה על זה שמי שיושב מאחוריו הוא זמר. הוא שאל לשמו, ואהוד, ברוב חכמתו, ענה "אני ארקדי בנאי"

למעלה