קטעי יומן

  • פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
קטעי יומן

אני ממליצה לערוך יומן חיפושים ולעבוד בשיטת הרישום הכרונולוגי. כשהדברים מובאים בצורה מסודרת החיפוש קל יותר ומובן יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את המסר (הנה קישור למאמר)
 
ניסוח מאוד עדין, יחסית לסערת הרגשות

שמעוררים אצל zogu הגילויים האחרונים. מי שיתמיד בקריאת היומן עד סופו - יהיה המום מן הגילוי האחרון בשרשרת הגילויים (וודאי לא האחרון...)
ורוני: כשאף אחד מסביב "לא מוכן" להשתתף באושר שמציף אותך לאור הגילויים החדשים, אנחנו תמיד כאן
ארנון
 

zogu

New member
יומן!- הדרך האולטמטית לחיפוש כלשהו

ולזכרון דברים. (יום אחד, נרצה לבדוק מה עשינו, איך והיכן כבר חיפשנו, ואיך הייתה הדרך...) אני מצטרפת להמלצתו של ארנון, לערוך "יומן חיפושים" וממליצה לשאר החבר'ה, לעבוד עפ"י זה. זה גורם לנו לסדר בחיפוש, ובהתפתחויות העניינים...זה נותן פרספקטיבה על הזמן, (לפעמים זה חשוב) וזה מאוד מקל. משפר - את איכות החיפוש! מלמד המון- ומקדם. מעודד יצירתיות.... תודה ענקית לארנון! - לאיל!- לערן! ולכל החברים הרבים כאן בפורום. אילולא כן- ודאי, כבר מזמן הייתי פורשת מהמרוץ המטורף הזה. על העצות הטובות,התמיכה הרבה ועל התרומה של כל אחד ואחד למערכת. ובעיקר על הרגשת המשפחה והחברות שיש כאן. על הגילויי האחרון שלי- שנראה על פניו- כאילו לא יכול להיות מסעיר ממנו: (כרגע , כמובן...כי לך תדע - מה ילד יום???...) למצוא- שארית משפחה שנותרה בחיים, (ועוד איפה?- באוסטרליה....עם הקוואלות, והקנגרו...), תוכלו (אם תרצו...) לקרוא ביומן הנ"ל- בסופו- (ממש מתנה לראש השנה) ותחילת שנה זו. גלו סבלנות...בקריאתכם, ואולי- בין השורות, ניתן יהיה לראות/ללמוד שיטות חיפוש, ועוד דרך ורעיונות לגילויים. אני מאחלת לכולם- הצלחה בחיפושיהם באשר הם.
 

עב

New member
ככה מתעדים את התיעוד

היומן הוא בעצם תיעוד של עבודה שמחפשת תעודות ותיעוד. הגילוי על סף השנה החדשה מרמז על שנה מסעירה לא פחות. בהצלחה!
 

שרי סילבר

Active member
עם האנרגיות שלך, רוני... אני בטוחה שזו רק תחילת הדרך. כל כך שותפה להתרגשות האדירה שלך עם מציאת בני משפחה בארץ אחרת. טרם חלפו 8 חודשים מאז צלצל הטלפון בביתי ונתבשרתי שנותרה שארית ממשפחת סבתי בוינה. וגם כעת, מידי פעם אני מהרהרת ומתרגשת מחדש עם הגילוי הזה, ומביטה בתמונות ששלחו לי. אני מסכימה איתך שתיעוד נכון מקל על העסק (ואיך לא אסכים? זו תהיה בגידה במקצועי כחוקרת...../images/Emo8.gif). אישית, אני לא ממש מנהלת יומן, אבל כן, בהחלט יש סדר בדברים, מתי שוחחתי עם מי, וכל הפתקאות מהשיחות הטלפוניות במהירות מועברות לתיעוד מסודר במחשב, ולשמירה בתיקיות, שמסודרות ע"פ נושאים ומשפחות. שרק תמשיך לך ההצלחה המסחררת הזו, ומהנסיון של כולנו, אל תתאכזבי אם אח"כ תבוא איזו תגובת יובש. לא ברור למה, להצלחות הללו יש נטייה להגיע בגלים. בהצלחה!!!
 
סחתין על המרץ הבלתי נדלה

לי אין אותו אז אני אסתפק בהצצה ליומן שלך
. שלך חנה גונן
 
למעלה