אני לא יודע, בתור פתיחה יכול להיות שזה עובד טוב, אבל בתור standalone זה לא ממש מחזיק, יותר מדי אמביינס פחות מדי התרחשות וגם יש כמה ריטמי בקלידים שאני לא ממש אוהב. אולי אם תשים גם את השאר אז נבין גם לאיפה זה מתחבר ולאן זה הולך ואולי דעתי תשתנה.
בגלל שלא הכל גמור הכוונה לחיבורים בין הקטעים...אז אין טעם שאני יעלה את זה. ועדיין לא עבדתי על הרמוניות וכל מיני סידורים אחרים. מקווה שבקרוב זה יהיה מוכן במידי.
אפשר לשים כאן את קובץ המידי/קריוקי של שיר פנטסטי נוסף של ליונל ריצ'י - הפעם All Night Long, הזכור היטב לכל מי שצפה בשידורי אולימפיאדת לוס אנג'לס 1984 מטכס הסיום המרגש.
אממ.. יש לי כמה קטעים שהתנסתי איתם בכל מני דברים (פוליריתמיקה, כלים שונים וכו) ואני לא יודע אם אני יסיים אותם אי פעם. וזה שירשור מצויין בשבילי
. אז הנה זה בא. זה אחד מהם אני חושב... הוא לא גמור ולא כלום ונראה לי שיש אפילו קטע בסוף שעוד לא מחובר או משהו כזה. או שזה באמצע. בכל מקרה. הנה זה. עוד סיבה לפרסום של הקטע הזה זה שאני חושב שהמחשב שלי על סף קריסה ואין לי ממש דרך לגבות. אז תורידו ולמקרה שהכול ימחק אני יוכל לקבל את זה בחזרה.
ראשית כל רואים שYou know your were way around midi והרכבים גדולים. יש שם המון פראזות ממש מגניבות אבל יש גם כמה קטעים שפשוט נשמעים מוזר ולא באופן חיובי, אבל יש יותר קטעים מגניבים מה לא. הבס והתופים כתובים ממש טוב. וחוץ מזה אני שמח שעוד אנשים מבינים את הרעיון באשכול הזה.
אולי נעשה מן פרויקט כזה, של הלחנה של קטע ביחד. מישהו יכתוב מבנה ראשונה, ואז כל אחד יוסיף, יוריד, ויתקן את מה שקודמו עשה.. וככה תיווצר יצירה (אני מניח של משהו בין 15 ל 83 דקות) נחמדה..
אפשר ללכת על כתיבה בארוקית בארבעה קולות: מישהו ימציא מהלך אקורדים, וכל אחד יקבל קול שהוא צריך לכתוב. בשלב הזה נעבור למאבקי אגו כי כל אחד ירצה שהקול שלו יהיה מהיר יותר ובולט יותר...