קטעים In progress

HelterSkelter1

New member
וואו! Part 2

מדהים! אחלה קטע, יפה מאוד! אני אומר לך, אתה מוסיף לפה עוד תיפוף, באס, גיטרות וסינת'י וזה ייצא מעולה! (כבר עכשיו זה טוב מאוד)

Der-Albert

New member
אני דווקא הייתי יותר בקטע

של להשאיר את זה לפסנתר סולו ורק לכתוב לזה עוד פיתוח ורפריזה וככה להפוך את זה לסונאטה כמו שצריך. זה פשוט לא קטע פרוג, הוא קטע "קלאסי" לכל דבר.

gunr7

New member
זה באמת התפתח יפה!

אני חושב שמאוד מתאים פה תיפוף אגרסיבי וכינור.

popoz

New member
זה פתיחה של שיר שכבר רובו כתוב

אבל שמתי רק תפתיחה. זה משהו דיי מוזר אני מודה...אשמח לקבל תגובות.

Der-Albert

New member
ובכן.

אני לא יודע, בתור פתיחה יכול להיות שזה עובד טוב, אבל בתור standalone זה לא ממש מחזיק, יותר מדי אמביינס פחות מדי התרחשות וגם יש כמה ריטמי בקלידים שאני לא ממש אוהב. אולי אם תשים גם את השאר אז נבין גם לאיפה זה מתחבר ולאן זה הולך ואולי דעתי תשתנה.

popoz

New member
תודה, והסיבה שהעלתי את זה היא

בגלל שלא הכל גמור הכוונה לחיבורים בין הקטעים...אז אין טעם שאני יעלה את זה. ועדיין לא עבדתי על הרמוניות וכל מיני סידורים אחרים. מקווה שבקרוב זה יהיה מוכן במידי.

Der-Albert

New member
אבל בשביל זה האשכול!

גם אם זה לא גמור, זה אשכול בשביל קטעים שעוד עובדים עליהם. שים לב שגם הקטע שלי די רחוק מלהיות גמור.

עמית ע

New member
הנה שימוש מצויין לאשכול הזה

אפשר לשים כאן את קובץ המידי/קריוקי של השיר המופלא של ליונל ריצ'י - Hello

עמית ע

New member
ואף יותר מזה!

אפשר לשים כאן את קובץ המידי/קריוקי של שיר פנטסטי נוסף של ליונל ריצ'י - הפעם All Night Long, הזכור היטב לכל מי שצפה בשידורי אולימפיאדת לוס אנג'לס 1984 מטכס הסיום המרגש.

gunr7

New member
אין לי מה להוסיף

על מה שכבר אמרו, וזה בהחלט לא מהפכני, אבל זה מתפתח יפה, ואני באמת לא מבין למה הפסקת את הקטע כבר כאן

meandmeandme

New member
אה.. גם לי יש כמה לא גמורים ../images/Emo9.gif

אממ.. יש לי כמה קטעים שהתנסתי איתם בכל מני דברים (פוליריתמיקה, כלים שונים וכו) ואני לא יודע אם אני יסיים אותם אי פעם. וזה שירשור מצויין בשבילי
. אז הנה זה בא. זה אחד מהם אני חושב... הוא לא גמור ולא כלום ונראה לי שיש אפילו קטע בסוף שעוד לא מחובר או משהו כזה. או שזה באמצע. בכל מקרה. הנה זה. עוד סיבה לפרסום של הקטע הזה זה שאני חושב שהמחשב שלי על סף קריסה ואין לי ממש דרך לגבות. אז תורידו ולמקרה שהכול ימחק אני יוכל לקבל את זה בחזרה.

Der-Albert

New member
That's the spirit.

ראשית כל רואים שYou know your were way around midi והרכבים גדולים. יש שם המון פראזות ממש מגניבות אבל יש גם כמה קטעים שפשוט נשמעים מוזר ולא באופן חיובי, אבל יש יותר קטעים מגניבים מה לא. הבס והתופים כתובים ממש טוב. וחוץ מזה אני שמח שעוד אנשים מבינים את הרעיון באשכול הזה.

כל השרשור הזה העלה בי רעיון

אולי נעשה מן פרויקט כזה, של הלחנה של קטע ביחד. מישהו יכתוב מבנה ראשונה, ואז כל אחד יוסיף, יוריד, ויתקן את מה שקודמו עשה.. וככה תיווצר יצירה (אני מניח של משהו בין 15 ל 83 דקות) נחמדה..

HelterSkelter1

New member
אפ אפ אפ

ככה אתה דוחק את המאותגרי קומפוזיציה הצידה, בלי להתחשב?! חצוף! סתם
, דווקא נשמע רעיו נחמד מאוד.

meandmeandme

New member
איפה נרשמים? ../images/Emo98.gif

זה רעיון נחמד.. אבל זה יכול ליצור המון המון המון סיכסוכים

orbiti

New member
יש לי דרך לפיתרון

אפשר ללכת על כתיבה בארוקית בארבעה קולות: מישהו ימציא מהלך אקורדים, וכל אחד יקבל קול שהוא צריך לכתוב. בשלב הזה נעבור למאבקי אגו כי כל אחד ירצה שהקול שלו יהיה מהיר יותר ובולט יותר...

למעלה