קטעים קורעים!!!

melindo

New member
קטעים קורעים!!!

משחקי תפקידים יוצרים תמיד בדיחות, אדירות...ספרו קצת משלכם... הנה אחד משלי. אני השהם אני: ....אוקיי הצלחתם לטפס על החומה אתם רואים עוד 2 יצורים מכונפים כמו ממקודם עומדים מולכם כ150 FEET על חומה אחרת עם הגב מופנה אליכם. חבר א': יאללה בואו ננסה להתגנב אל תוך הטירה מבלי שישימו לב. חבר ב':יאללה חבר ג':יאללה חבר א': אבל צריך להיות בשקט אחרת ישמעו אותנו והלך עלינו חבר ד': (בשיא התמימות מדבר בלחש) אבל למה? אני יכול לעשות להם בק סטאב! הוא מכחיש את המקרה עד היום...אז קורע זה היה... הוא היה רציני לגמרי (לאלו שלא שמו לב...הוא דיבר בלחש) אבל אני מניח שזה הרבה יותר מצחיק אם רואים את זה

קטע ? לא בטוח.. היה מצחיק בזמן משחק

סיימון נכנס לחדר ראשון.. ואחריו שאר החבורה.. סיימון דורך על אחת המרצפות ומלכודת מופעלת (איש לא נפגע).. קצת יותר מאוחר סיימון מקפץ ממרצפה למרצפה "תזהרו איפה שאתם צועדים" נוחת על מרצפת ושומע קליק.. בום ! פרץ אש מפלח את מרכז החדר ושורף לסיימון את כל השיער (ארג דמויות מתכופפות.. ארג)

melindo

New member
כאלה דברים...

באמת מצחיקים בזמן משחק... מזכיר לי איזה משימה אחת שחברים שלי ממש היו בתחילתם שהם היו פושעים נכנסו לכלא ואז המלך הציע לכל הפושעים להיכנס למבוך וזה שיוצא ממנו יצא לחופשי... עכשיו הם השיגו 3 קריסטלים אדום ירוק וכחול בצורה מאד מוזרה... ואז הם ראו דלת גדולה מאד עם חורים באותו צורה בצבעים של אדום ירוק וכחול... עכשיו לפניהם עמד מישהו ואמר שאם הם ישמו את האבנים בסדר הלא נכון הם ימותו... והם לא שמו את האבנים בסדר הנכון!!! אז הם לא מתו מהפיצוץ...אז סתם השארתי להם סימן הכר למשך המשימה הבאה...העור שלהם היה מפוחם ושחור לגמרי . מה שמאד בעייתי מבחינתם כי הם אוהבים להתחיל עם בנות...

shadowfax

New member
למה לא לדבר בלחש?

למה לא להעניק לעניין קצת יותר מציאות, יצא לי לארוב לבן אדם וכאשר דמותי בצד אחד של רחוב ודמות אחרת בצידו השני בקשר עין ולא דיבור (אם נצעק נתגלה) והסתבר שאני הבנתי את ההפך ממה שהוא רצה כך שלפתע כל תיכנון המארב נפל.... בהמשך אותו ניסיון דמותי שלא ראתה את הדמות השניה שהתחבאה בצללים פשוט ניסתה למשוך את תשומת הלב של המאבטחים ע"י צעקה "שמעתי משם משהו..." והצביע אל מקום שחשבה שהוא ריק... אה והיה את הפעם בו ניתלינו על חיינו מקצה של בית רק כדי לגלות שאנו 5 ס"מ מהקרקע

melindo

New member
יותר אהבתי את השני...

אני מניח שללחוש באמת יכול להעניק קצת נפח אבל אנחנו לא אוהבים להמחיש כאלה דברים...חוץ ממני כשאני משחק שיכורים ודמויות חולניות...בקטעים כאלה לפעמים צוחקים אז אני משקיע קצת...אבל בעיקרון אנחנו לא רגילים להמחשות...אז זה פשוט הפתיע.

למעלה