קטעים פה

הלקוח

New member
קטעים פה

מבקר לראשונה....נראה לי שאשאר.....בד"כ רק גברים משתתפים בשיחות כאלו....אני רואה שפה זה שונה. יפה לכם.

זיקן

New member
מנהל
המנהל חצי תימני חצי אשכנזי

והעיקר הוא עובד או עבד ב"אמניר" כמוך זה מה שחשוב. יש פה עוד אחד סוקי אבל הוא בפורום אתאיזם מנסה להחזיר בתשובה את הנשמות התועות גם כן כמוך..

גניפר14

New member
מי עבד באמניר אתה רציני? אני צריכה אותו

דחוף ביותר אולי תעזור לי איך אני מגיעה אליו עכשיו ברצינות. אמניר זו חברה למיחזור נייר ואני עוסקת במיחזור פלסטיק אני צריכה כמה טיפים ממנו זה לא המקום לדבר על זה אבל אם הזכרת אמניר ישר נדלקתי אז מחכה לתשובה ממך זיקן.

wish2

New member
לא שבא לי לבאס אותך ...

אבל יש איזו סברה מטופשת שתמנים מזיינים טוב כי יש להם איזה גן רציני . הסברה הזו מופרכת כי רוב הזמן הם מסטולים מידי בשביל לעשות משהו רציני

wish2

New member
הכוונה לאדמור החדש??

או להוא שמת וחי רק בתיאוריות .

זיקן

New member
מנהל
בעירי הם מומחים בכתיבת דוחו"ת חניה

אז אל תגידי לי שאין תועלת מהם, הם הזיינים הכי טובים שיש בדוחו"ת חניה כמובן.

גניפר14

New member
אני למשל אם הייתי פנוייה וכוסית על

לא הייתי יוצאת לא עם תימני ולא עם פרסי אומרים שהם קמצנים ברמות אז אפילו שיש להם מה שמו גדול הקמצנות שלהם עולה על הכל ומכריע ללא בשום אופן.

גניפר14

New member
אני שוב חוזרת ואומרת אני לא גזענית נקודה

אני משתמשת בדפוסי התנהגות של עדות מסויימות שכולנו מכירים. וכדי להמחיש ולתת דוגמאות אני משתמשת באותם דפוסי התנהגות גזענות זה אחד שלא סובל כושים אינדיאנים וכל השאר אני לא אמרתי שאני לא סובלת תימנים או פרסים אמרתי שהם קמצנים אבל יש לי חברות פרסיות ותמניות שאני מאוד אוהבת אין לי שום דבר נגד העדות האלו אבל ידוע שהם קמצנים ואני משתמשת במה שידוע. למשל אתן דוגמא אני חצי רומניה וחצי הונגריה וידוע שהרומנים הם גנבים האמת אני ההפך מזה אבל אם אצטרך לתת דוגמא בנושא מסויים הקשור למשל לגנבים לא אכפת יהיה לי להשתמש בעדה הרומנית אז אולי עכשיו הבנת?

זה מה שידוע לך?

שפרסים ותימנים הם קמצנים וזה בדוק נעול סגור? אז מה אם יש לך חברות תימניות או פרסיות, זה לא עושה אותך פחות סטיגמטית. כשאומרים שכל הרוסיות זונות, כל המרוקאים סכין, כל התימנים/פרסים קמצנים, וכו... זה להיות מונעת מסטיגמות, ואת אשכרה מאמינה בזה!! החכמה היא להתעלם מהשטויות האלו, להבין שזה לא בהכרח נכון, אז מה אם אומרים? החכמה היא לתהות על קנקנו של האדם באשר הוא . במקום שתמגרי את התופעה המטומטמת הזו של הסטיגמות האלו, את ממשיכה אותה. אם תספרי בדיחות המבוססות על הסטיגמות האלו, אף אחד לא יגיד לך שום דבר, גם אני מספרת בדיחות. אבל בתוכי אני לא באמת מאמינה בדברים האלו, ואת כן. זה עצוב.

גניפר14

New member
אין לי שום דבר נגד שום עדה

אבל אני כן משתמשת בסטיגמות לשימוש עצמי כדי לעזור לעצמי לאבחן אנשים ובדרך כלל זה כן עוזר לי לאבחן אנשים לפי העדה והסטיגמות של העדה. אבל אני לא גזענית אפילו אם אני משתמשת בסטיגמות לשימוש עצמי.

פנומן 72

New member
אז כדאי שתתחילי להשתמש במשהו אחר לשימוע עצמי

גם ירגיע אותך, וגם לא יעצבן אחרים ... מה דעתך ?

למעלה