קטעים עם החלימה....

kung fu

New member
קטעים עם החלימה....

אני מעדנת אתכם שאני לא עוברת לחלימה ביודעין. לאחרונה הרבה פעמים אני מגלה שאני חולמת ואז במקום לעבור לחלימה, אני מרפה וסתם ככה ממשיכה לחלום, נרדמת וכו'.... דווקא עכשיו שהפסקתי עם החלימה, אז יש יותר פעמים לכך שאני מודעת שאני חולמת
(יותר הזדמנויות הכוונה). מעניין
המודעות והצלילות שלי מאד התחדדו לאחרונה, בגלל כל מיני תרגילים שעשיתי. זה יקרה כשאגיע לדרגת צלילות גבוהה יותר.

charlila

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן

ולכן החלטות משם (שמאל)תהיינה שונות מהחלטות כאן - שם תמונת מטרותינו, כמו גם תמונת מה שקורה בשטח, נראית הרבה יותר מגבוה. החלטת, נניח, מצד ימין שבשום אופן לא תיכנסי עכשיו לחלימה, זה מסוכן מדי ואת לא רוצה לראות עוד לא אורגני בחיים. ואז את נרדמת, בהרתך מוסחת שמאלה, ומסתבר לך שטעית, את רוצה לחלום ועוד איך, כי יש לך קרב ללחום או תפקיד לבצע. וכו' וכו'.

charlila

New member
ואז בהרתך מוסטת חזרה ימינה,

ואת ממהרת להפסיק לחלום - כי לפי כל הידוע לך, החלטת לא לחלום ואין לך מה לחפש עכשיו בחלימה. כשתביני מצד ימין שהפיקוד שייך לצד שמאל, תתייעל לחימתך.

yom

New member
הלילה היה לי חלום מוזר

הייתי בבית גדול מאוד והתחלתי לעוף, חוויה מוכרת שאני מתאמן עליה הרבה העניין שלא ידעתי שאני חולם, כלומר, שמצד אחד זה לא היה חלום צלול במובן שאני מודע לכך שכרגע זה חלום ומצד שני התאמנתי כמו בחלום צלול על עניין התעופה ומשחק עם כוח הרצון, רק שהייתי בטוח שזו המציאות (כמו בחלום רגיל) היתה שם מראה שראיתי את עצמי וכל מיני אלמנטים מה"כללים" של חלומות צלולים. מישהו מכיר? יודע על זה עוד?

yom

New member
איזה מין חלום זה?

זה לא חלום צלול, אבל גם לא חלום רגיל. היתה בו עבודה מאומצת מתוך כוונה רציפה ואלמנטים מחלום צלול.. זה נופל באיזשהי קטגוריה של חלומות?

L i z a r d

New member
תגובה

חלקים מסוימים בך היו מודעים לכך שזה חלום... אבל ההכרה לא הייתה מספיק בהירה ומוחלטת, ז"א שבעצם חלקים אחרים בך (היכולת לבחור, למשל) ישנו. זו לא הייתה חלימה. למה אתה מחפש לקטלג את זה?

yom

New member
לא מחפש

זו פעם ראשונה של חלום מהסוג הזה, רציתי להבין אותו יותר מבחינת תשומת הלב, וכו' עד היום הכרתי רק חלומות רגילים וחלומות צלולים

yom

New member
לשמור על המודעות ולהמשיך איתה

להמשיך לפעול במודעות במקומות אחרים, פחות מעניין אותי להגיע למצב חלימה של עבודה עם הכפיל וכו'

kung fu

New member
כן. מכירה.

יש לי הרבה פעמים חלומות שאני מתאמנת (בלי שכל החלקים בי יודעים שאני חולמת) על: קונג-פו טוהר המילה אי לקיחת דברים באופן אישי צלילות דרך האהבה ראייה אנרגטית ועוד.....

kung fu

New member
לא יצא לי לשחזר - לא בחלימה ולא

בחלומות רגילים ולא בחלומות צלולים.

למעלה