קטעים מצונזרים!

קטעים מצונזרים!

נכון יש קטעים מצונזרים (עירום, גועל וכו') בתוכנית?! אז בטכלס, אתם יכולים להביא לי מספרים של פרקים ושמות של פרקים, שיש בהם קטעים [חברה שלי מוסיפה- "בעירום!"], אבל שרואים את הקטעים שבערוץ הילדים המעפן צינזרו? תודה מראש, פשוט הציצים של בולמה עלו לחברה שלי לראש ["לא, מטומטם, זה התחת של וג'יטה עושה לי את זה!"] ושוב, תודה מראש...

Matrix man

New member
../images/Emo26.gif

בפרקים של הסדרה אין קטעים מצונזרים ברמות שאתה הזכרת, יש אולי דם וכאלה או מקסימום כמה שטויות של מאסטר רושי וכאלה... אבל אין עירום...עירום באנימה/מנגה זה כבר הנטאי.. שזה.... פורנו מצויר ^_^ אבל זה לסוטים בלבד, ויש כל מיני תמונות/סרטונים של השטויות האלה אני אישית ראיתי ונגעלתי. חוץ מזה גם תהיה בטוח שלא יפרסמו כאן לינקים לדברים שאתה מחפש כי ילדים בני 8-12 נכנסים לפורום הזה וכדאי למנוע מהם חומרים כאלה... אז תדבר עם אנשים בפרטי.

Matrix man

New member
חח עכשיו אני רואה שקראת לי מטומטם..

אז אתה והחברה שלך תסתדרו עם הסטיות שלכם לבד ^_^

c o l e

New member
אם אתה רוצה לדעת....

פרק 225 (סגאת בו) אז הם מחפשים את הדרגון בול ואיזה דינוזאור בלע את הכדור.... אז ויאמצ'א בגע בו בכדור אנרגייה והפיל אותו למים אז אח"כ וידל נכנסה למים וגם צ'יצ'י ויאמצ'א.... בכל מקרה אז במים נופלים לימצ'א התחתונים ורואים לו את התחת.... ובאותו פרק גם שהם מחפשים את הדרגון בול (טיפה לפני הקטע עם הדינוזאור) הם צריכים לנחות באיזה אי... אז יאמצ'א לא יודע איך לנחות אז מסטר רושי עף על החזה של 18 והיא מתעצבנת ואז הוא מצטער ואומר שהיא הצילה אותו ובקיצור הוא מכניס את הראש שלו לחזה שלה שוב ואח"כ הוא גם מחרמן לה אותו..... אתה מוזמן להסתכל.... (זה היה ממש ממש מצחיק!) ואגב על הקטע של הישבן של ווג'יטה... כן הראו את זה בערוץ הילדים....

gokussj2

New member
העירום היחידי שהיה...

זה שראו לבולמה את התחת בדרגון בול כשהיא הרימה את החולצה באיזה חלום של לא זוכר מי והיא לא לבשה כלום מתחת ועוד פעם שנדמה לי קרילין הרים לה את החולצה ראו את החזה לשניה כשהם נלחמו בלוחמים של בבה זה היה נגד הלוחם הבלתי נראה

king kazabubu

New member
הממם.. סליחה?!!

זה שילדים בני 8-12 נכנסים לפה זו בעיה שלהם בלבד... הפורום לא מיועד לגילאים האלו בלבד ומותר לפרסם פה הכל.. איזה בולשיט זה שכדאי למנוע מהם חומרים כאלו.. מה שהופך את הדיבוב לכזה עלוב זו נקודת המבט העלובה והמטומטמת הזאת שהסדרה מיועדת לילדים קטנים שצריכים להמנע מכאלו דברים... וזה בולשיט עם צפרדעים.. אנימה לא מיועדת לילדים קטנים בכלל לדעתי... אלו סדרות מצוירות נכון, אבל התוכן והעלילה בכלל לא מיועדת לילדים קטנים.

Matrix man

New member
אבל בכל זאת...

גם אני חושב שהסדרה לא מיועדת לילדים בגיל 8-12 אבל אם יש איזה נוב מסכן בן 10 שנכנס לפורום כדי לחפש מידע על מקיטה לא הייתי ממליץ שייראה את אנדרואיד 18 דוחפת אצבעות לתוך ה*** של בולמה... ^_^ אבל חאפיף, מה אני מתערב, זה פורום שלך..

Brolly

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל בגיל 12 כבר ראיתי הרבה יותר מכמה אצבעות
באינטרנט זאת אומרת...

Brolly

New member
חחחחחח

על זה אתה וחברה שלך חושבים? דמויות מצוירות ערומות...?

king kazabubu

New member
חברה כלבבי..

אוקיי אני אאלץ לצער אתכם.. אבל אין כאלו קטעים בסדרה.. יש קטעים עם אלכוהול שצונזרו ויש קטעים עם סיגריות וכאלו שצונזרו.. ויש פה ושם כמה פעמים שרואים את גוקו הילד עירום.. ומקסימום איזה ישבן או שניים... חוץ מזה יש קטע שרואים את גוקו מפשיט את בולמה ונבהל.. אם אתם מחפשים כאלו דברים אתם יכולים פשוט לחפש dbz hentai אני בטוח שתמצאו...

X files Girl

New member
בעע, אגב, החברה הזאתי זאת אני =\

טוב, לא חברים, אבל חברים טובים. אניוואי, באמת ראו למקיטה ת'תחת? איפה, מי מה מו?

king kazabubu

New member
כן.. רואים לוג'יטה את הישבן..

וגם ליאמצ'ה וגוקו... לוג'יטה רואים את הישבן בסאגה של פריזה.. בפרק 72 אם אני זוכר נכון...

gokussj2

New member
הסאיינים האלה...

כל פעם הולכים ערומים בלי בושה ותורמים להשחטה של הנוער בישראל ):

gokussj2

New member
אגב...

רואים גם לטראנקס וגוטן את התחת בפרק שהם עם גוקו בבריכה בחצר אחרי זה הם הופכים לגוטנקס ערום(מה שמוזר הפיוז'ן יוצא בלי בגדים כנראה כי הם עשו אותו ערומים כנראה כשהם עושים את זה עם בגדים , הבגדים גם עושים פיוז'ן ביניהם המהלך התהליך ויוצרים בגדים חדשים)

king kazabubu

New member
זה כלום..

טראנקס חושף את ישבנו מול ברולי ומשתין עליו גם... הוא חתיכת סוטה מלוכלך אם אתה שואל אותי...

Brolly

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

איך אני נשפכתי בקטעים האלו... שהוא החזיק אותו ליד המפלים, בטוח סיוט למי שרוצה להשתין.... חחחחחחחחחח

X files Girl

New member
XD

בלעעחט... אני לא מדברת על קטעים שבקטגוריה R, רק לקטעים כאלה של הצצה מזדמת על התחת של וג'יטה, ולהימרח מצחוק מזה... דברים שהופיעו בסידרה, או דברים שצינזרו אותם... ><

למעלה