קטעים מהגמר

handlessman

New member
קטעים מהגמר

תיכנסו לפה, אלה כל הקטעים מהגמר באתר של קשת. יש שם בין השאר את הפגישה של בועז ודויד, את ההופעה שלהם ביחד ואת ההקדמה למשימה של מרינה עם מיומנה. משום מה אין את ההופעה שלהם ביחד...

glitter8

New member
כבר העלו את ההופעה שלהם לאתר..

עובדים לאט בקשת..אבל טוב שהעלו בסוף... תשמעו, רק עכשיו ראיתי לראשונה את הביצוע הזה...מה אני אגיד לכם, ראשית- כל הכבוד לדיויד על הפרגון (הקצת מוגזם אפילו) לבועז..אפילו כינה אותו "מאסטרו" פעמיים.. שנית..השילוב הזה, היה נראה כאילו הם בעצמם לא ידעו איך לאכול אותו , לי זה היה נראה כמו נסיון לשחזר את הביצוע לסניוריטה עם מיומנה, במופע בחונטוס, שם הביצוע הרבה יותר קרקסי, קצבי, ומגניב, פה זה נשמע כמו שילוב של מזרחי, אופרה, פלמנקו, ג'אם סשן , כאילו הכניסו את שניהם לחדר בכח ואמרו להם תעשו עם זה משהו...וזה מה שיצא, לסיכום- עם הפירגון של דיויד, וההגשה הוירטואוזית של השיר, כמעט כל מי שהיה נמצא שם לידו ושר סביר היה יכול לזכות. דיויד בהחלט משך את בועז מעודה למעלה, למרומי המקצוענות, הנסיון והכוכבות, הגיטריסטים הנוספים שם היו לדעתי מיותרים , ונראה היה שהם שם רק למקרה שבועז יפשל (כי דיויד לא ממש זקוק לתגבור) ובאופן כללי, לדעתי לברוזה, ליהודית רביץ ולמיומנה אין מה לחפש על הבמה הזאת בכלל, הם קלאסה אחרת, כל דרך לקשר בין תופעת כוכב נולד (הבזויה, משהו בעיני, לפחות בדרך בה היא מתבצעת,) לבין זמרים איכותיים וותיקים שכבר קנו את מקומם בהיסטוריה של המוזיקה הישראלית, לצד נינט,סעדו,ושאר כוכבים שספק אם מישהו יזכור בעוד עשור או אפילו פחות... תמוהה בעיני כל העניין הזה...וגם בראיון המקדים שדיויד נתן, הוא לא נשמע כל כך אמין בעיני. זו נראית לי החלטה מסחרית של מנהלים פיננסים. אין פה שום דבר אמנותי משובח. אסייג את דברי ואומר שאני מאד מעריכה את היכולות של כל הפיינליסטיים ולפחות לגבי מרינה, צופה לה עתיד מזהיר.

handlessman

New member
היה את צריך את כל אחד מהגיטריסטים...

בשיר המקורי אפשר לשמוע לפחות 3 גיטרות, אפילו אם דויד מבצע את כולן בטראקים שונים. אני לא אומר שהיכולות של דויד בתוספת בועז לא יהיה שווה כלום בלי שאר הגיטריסטים, אבל הם היו שם כדי לתת נפח לשיר (אחד עשה פירוקים, האחר עשה את הצלילים הגבוהים על גיטרה אקוסטית), וגם כדי להשוות לכל ההופעה הזאת מראה שבלעדיו היו כאלה שהיו מכנים זאת עלוב (ברור שאני לא חושב ככה).

למעלה