"קטסטרופה" נהדרת

dory141

New member
"קטסטרופה" נהדרת

רוצים תוכנית באמת טובה? תראו את "קטסטרופה" (בהוט זה ב-VOD, אין לי מושג אם יש את זה בשאר המקומות). למי שלא מכיר, סדרה של צ'אנל פור שכבר בעונתה השלישית. היא מספרת על מורה מאירלנד ופרסומאי מארה"ב, שניהם רווקים בשנות ה-30 המאוחרות שלהם. הם נפגשים בלונדון למספר סטוצים גדול, ובסוף נולד ילד. האמריקאי חוזר ללונדון, אחרי שחברתו למשגלים מספרת לו על הלידה. הם הופכים למשפחה, ובכל עונה נוסף עוד ילד. גם למי שלא נשוי, מצחיק ומעניין. רוב דילייני ושרון הורגן (ששמתי עליה עין כבר בסדרה הזניחה, "בוס מת") שכתבו, מככבים. יש שם גם את אשלי ינסן (בטי המכוערת), מארק בונאר (שחיתות) ואת קארי פישר המנוחה בתפקיד אמא של רוב. אסור להחמיץ!

RossieL

Active member
סדרות שכייף לצפות בהן

לוקח לי זמן להתרגל ל Yes אבל יש כמה סדרות שממש התאהבתי בהן
אלו רק חלק, ואתם מוזמנים להוסיף המלצות

ללא גבולות Limitless
דרמת פשע בכיכובו של ג'ייק מק'דורמן שמגלם את בריאן פינץ', שמגלה את כוחו של סם מסתורי שנקרא NZT-488 אשר פותח את האפשרות המלאה של המוח שלו ונותן לו זיכרון מושלם של כל מה שהוא אי פעם קרא, שמע או ראה

סידרה מצוינת נוספת: BULL
סדרה שפוגעת בדיוק במטרה!
"בול", סדרה חדשה ומצליחה שמבוססת על פרקים בחייו של ד"ר פיל

הטובות לקרב
סדרה שכולה דמויות משנה ושמעמידה במרכזה שלוש נשים: שחורה, לסבית, ואישה שחצתה מזמן את גיל 60
מדובר בדרמה משפטית סואופית עם קצב שאנחנו מכירים, כתיבה מצוינת ודמויות אהובות: דיאן לוקהארט (כריסטין ברנסקי, שבאמת מגיע לה תפקיד ראשי) ולוקה (קאש ג'מבו המצוינת).

ויש את "הרשימה השחורה: גאולה"
הרשימה השחורה: גאולה" (The Blacklist: Redemption) היא הספין-אוף החדש של סדרת המתח המצליחה וזוכת ה"אמי" של רשת NBC, "הרשימה השחורה". סדרת הבת, שמאחוריה יוצר "הרשימה השחורה"

וגם "תובעת על עקבים"
עורכת הדין ובת הנשיא לשעבר הייס מוריסון (היילי אטוול, "הסוכנת קרטר"), עומדת לקבל הצעת עבודה מיריבה הנאה, התובע המחוזי של ניו יורק קונר וואלס, בכדי להימנע מלשבת בכלא על אחזקת קוקאין וכדי להימנע מלפגוע באמא שלה שבדיוק רצה לסנאט. הייס תעבוד עם יחידת ההרשעות החדשה במשרד התובע המחוזי, שתאפשר לה להשתמש במוחה המבריק כדי לבחון מחדש תיקים ישנים בהם יש ספק מהימן להרשעה שגויה, ובמקביל תיתן לה הזדמנות לתקן טעויות עבר עם משפחתה.

טלביזיה היא בזבוז זמן

מדובר בפעילות מסוג ירוד ביותר ובצריכה של תכנים באיכות נמוכה ומבישה שמראש מיוצרים כמו כל מוצר צריכה המוני אחר מתוך שיקולים כלכליים בלבד.
פסולת תודעתית מובהקת.
אך אין ספק שיש כאלה(הרבה כאלה) שלא מסוגלים לעשות עם זמנם שום דבר בעל ערך ומשוללים כל יכולת חשיבה וטעם אומנותי.
עבור אלה אין מדובר בבזבוז זמן(ומן הסתם גם לא בניצול-זמן, אלא ב"העברת-זמן" גרידא. ניצול זמן זה הרבה הרבה מעבר ליכולותיהם המוגבלות
)

dory141

New member
לא רוצה? אל תראה.

אני לא יושב ורואה טלוויזיה כל היום, אין לי זמן. בערב, כשאני אוכל (אם אין לי מפגש עם חברים או משפחה), אני רואה. אני גם קורא 2 פרקים מספר בשבת, מתאמן במכון כושר ועוד. יש לי סוד בשבילך, אם אצטרך אוכל לחיות חודש ללא צפייה בתוכניות.

כמובן שמי שצופה קבוע בתוכנית או שתיים לכל היותר

זה פחות גרוע ממי שכל עולמו ה"רוחני"(אם לעשות שימוש כואב במילה הזו)
שאוב כל כולו מהמכשיר ההמוני הזה - וזאת בהנחה שלא מדובר במוצר כמו "האח הגדול" ודומיו.

אני מניח שהפרופיל האנושי שתיארתי תואם יותר את ההודעה ששורשרה אליך מאשר את שלך. שם כבר יש תפריט של ממש(בעוד שאתה בסך הכל דיברת על תוכנית אחת).

dory141

New member
הייתי צופה הדוק של הרשימה השחורה המקורית

ניסיתי פרק מסדרת הבת ולא אהבתי בכלל. טום פחות מעניין מליז וכמובן שבלי רד זה בכלל לא שווה.

RossieL

Active member
הרשימה השחורה

לא ראיתי את העונה הראשונה כך שנחשפתי רק לסידרת הבת.
ואהבתי.
משחק טוב, דמויות מענינות, מרתקות,
אינטריגות, שקרים, אמיתות, אהבה ושינאה.
ופרק סיום עונה שמשאיר אותך די המום.

בהחלט סידרה ששווה להקדיש לה 50 דקות אחת לשבוע, מנותק מפוליטיקה, ימין, שמאל וטרולים.
לחלוטין

היה היה פעם איש ושמו סוקרטס שחי לו באתונה העתיקה

האורקל מדלפי אמר עליו שהיה החכם באדם
אך חכמתו עצבנה את אזרחי עירו והם החליטו להעמידו למשפט וגזרו את דינו למוות

בני אדם הם יצורים כושלים שלא אוהבים שיש מישהו חכם יותר מהם בסביבה שאומר דברים נכונים שבמקרה גם מאירים אותם באור לא מחמיא

ביוון היו הורגים אותך על זה. כיום פשוט קוראים לך טרול.

dory141

New member
יש פתגם ברוסית שמתאים לך

אומרים כך- יש לי שתי מעלות, אני יפה וצנוע. אם אתה חושב שאתה חכם , זכותך המלאה. אני בטח לא אחלוק עלייך. מה שכן, אל תתפתה לחשוב שאם אתה חכם כל היתר טיפשים.

dory141

New member
לרשימה השחורה היו כבר 4 עונות- אני בסיום השלישית

אכן מרתק. יש שם סוג של ענייני מדינאות,פחות פוליטיקה. בייחוד מרתק הסיפור של ריגול בתוך ה- FBI ויחסי ארה"ב ורוסיה, בעידן שאחרי המלחמה הקרה.

למעלה