קטנטנות.......

סקופי ../images/Emo12.gif

חח מי היה מאמין.... האמת ש.... הם דווקא יראו לא רע ביחד

חן (בן)

New member
אומרים בסקר

באתר של קטנטנות ש- פטריסיו מתאים לברבריטה יותר מפקק ומזבוב לדעתי זה נכון מאוד

מממממ........ ../images/Emo4.gif

לדעתי ברבריטה ופקק ממש-
(לא מתאימים!!) אולי רק בתור ידידים פטריסיו וברבריטה..
פסיידר.. אבבבבלללללל זבוב וברבריטה...
חחח ניראים טובבבבבב ביחד

charmingirl

New member
מעייניייייייייי

מה נשמע????
אההה זה מעצבןאני רוצה שפטו וברבי, כבר יחזרו למעוןןןן chou!! עדי

עדיייייייייייייייייייידו´ש ../images/Emo13.gif

אצלי הכל מצויין Can´t be better מה איתך? ו-כככככןןןןןןןןןן גם אני רוצה שפטו וברבי יחזרו למעוןןןןן! אווווווווףףףףףףף ראית בובי? (בובה פראית) את רואה בכלל את הטלנובלה הזאת?? Anyway יצא לך לראות את הדדדדדדדדדר??? איפה הנעל הזאת?
LOVE U מעיינו´ש

charmingirl

New member
חחח נעל..... ממ... אני לא רואה בובי

(עוד חחח) והנעל ראיתי אותה בצ´ט של wfm.... בטח עוד מעט תבוא לפורום... יאללה אמא רוצה שאני אלך לישון מוקדם לא שאני נרדמת בשעות האלו... אבל שיהיה נדבר מחר.. ואם בא לך יש לי אימייל נורא נחמד, שדווקא שמח ששולחים לו מייל! love עדי

אההה אז ראית את הנעל בצ´ט של הרדיו

חחחחח יש לך אי מייל שדווקא שמח ששולחים לו מייל? מה את אומרת.... פשש
אז מה האי מייל שלך? אני אעשה לו שמייח!
אגב שלי הוא: [email protected] אם בא לך לשלוח לי ככה איזה מייל אני בטוחה שגם האי מייל שלי ישמח...
ומזה השעות האלו שאמא שלך משכיבה אותך? עדיין חופששששש תנצלי כל רגע! אהה אני יודעת.. חחח היא מרגילה אותך לקום מוקדם לקראת הלימודים או משהו כזה?? (אגב התופעה המוזרה הזאת קרתה לי)... בכל מקרה.. לילההההההההההההה טוסט! Have a nice dream´s love ya-maayan

hadarosh16

New member
אם כבר מדברים על קטנטנות...........

מישהי זוכרת איך קוראים לחברה הראשונה של פשפש? החברה שהייתה לו בעונות הראשונות? שאגב אין לי מושג מה קרה לה שהיא עזבה את הסדרה... מה היה בסוף איתה? ועוד דבר....בעצם כמה: 1. מה קרה בסוף עם תומי? 2.מה קרה בסוף עם גבי ומילי? ואיך מילי הגיבה שסיפרו לה מי אמא שלה? שלכם... הדרו´ש... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה