קטנטנות 2006

micheal1232

New member
קטנטנות 2006../images/Emo70.gif

קטנטנות בלי סוף
כן כן היא חוזרת הסדרה שהטריפה את כולנו בעבר חוזרת להטריף אותנו מחדש.. עם כוכבת חדשה.. עם יתומים חדשים... עם שחקנים חדשים... ועם מעון חדש... מלא הפתעום מחכות לנו!!!
אז בינתיים נפתחה הקומונה לסדרה המצליחה שהולכת לשגע את כולנו!! אז בואו להחליף חוויות, תמונות, ציפיות ועוד מלא דברים בקומונה החדשה לקטנטנות בלי סוף!!!
אז בואו לקומונה-כי גם בי יש עדיין קטנטנן!!
communa.tapuz.co.il/chiquititas2006

nastiush

New member
חחח

חזרה על מה שאמר מיכאל: אז בואו לקומונה- כי גם בי יש עדיין קטנטן!! אבל תודה, אני אשמח לבקר בקומונה!

0miss love0

New member
למה לפתוח הודעה חדשה../images/Emo35.gifהיה קשה

לנצל הודעה אחרת
וחוץ מזה לא ידוע לך שאסור לפרסם קומונות בפורומים

pRincEsSa16

New member
../images/Emo207.gif

אמממ יש לי שאלה קטנה.... חיפשי שירים של פלוריסיינטה ומצאתי שיר שנקרא AMOR MIO. עכשיו....זה שיר מהתיאטרון לא? ולמיטב ידיעתי איסבל שרה אותו,לא? קיצר השיר ששמעתי מוכר לי ברמותתת לא דווקא מפלוריסיינטה ומישהי אחרת שרה....מישהו מכיר את הגרסה הזו לשיר ויודע מי הזמרת? מי שלא הבין שישלח לי מסר ואני אשלח לו את השיר....

כמובן

אני דיי בטוח שהתכוונת ל"Solo mio" שאיסבל שרה במופע העונה הראשונה. השיר הזה הופיע בתיאטרון "קטנטנות" של העונה השישית ובוצאע ע"י השחקנית (שהיא גם במקור זמרת) פטריסיה סוסה (שגילמה את פאולה קסאני המרשעת).

o DaNiEl o

New member
amor mio ../images/Emo26.gif

שיר לסדרה אהוב שלי שמשודרת או שודרה בערוץ טלפה. ובוצע כמה פעמים ע"י פלור מרדיו 04

pRincEsSa16

New member
אההה נכוןןן חחח

התבלבלתי בשם!!! וראיתי כמה פרקיםם "מרדיו 04"....אז בטח שמעתי את זה שם! תודה רבה לכם!

o DaNiEl o

New member
נ"ש לצוות פלוריסיינטה האתר הישראלי

שלחתי לכם כבר כמה פעמים בקשה להתווסף לקישורים שלכם עם האתר: www.las-r.2ya.co.il אממ אז אם אתם לא מוסיפים אתם יכולים להגיד מוש פחות שאני לא אחכה סתם?

יש לנו מעט בעיות עם החזרת תגובות

בתיבת האימייל, בקרוב מאוד העמוד יתעדכן עם אתרים חדשים.

למעלה