קטנות

תתרולי

New member
קטנות

מראש מתנצלת, לא זוכרת פרטים מדויקים ולא מחירים.

זאזו בראשון לציון - שישי אחהצ במסגרת שף תאכל (או אולי קראו לזה אחרת?). לא זוכרת את כל המנות, אבל אכלנו כמעט מכל המנות (13 אנשים) וכולם נהנו.
ראוי לציון - הגישו OTH כוסיות עם אוזו (כנראה) עם עוד משהו. לילדים הביאו (מיוזמתם) כוסיות זהות עם מיץ תפוזים. יוזמה חביבה מאוד.
עוד ראוי לציון אחד - הבן שלי מזן ה"בלי רוטב, שהפירה לא יגע בשניצל" וכו'. בקשנו את הטחינה שמעל השווארמה בצד, וכנל לגבי הרוטב של הסלמון.
שתי המנות הגיעו מחולקות למרכיביהן, כל מרכיב בצלוחית נפרדת (סלט בנפרד, טחינה בנפרד, פירה בנפרד...). אנחת הרווחה נשמעה עד הרצליה...
שירות מאוד מאוד נעים וחביב, מנות מכובדות בגודלן, טעימות, מחיר סביר - נהננו ונחזור.

ים 7 בהרצליה - ממש לא. שבת בצהריים, יום חם, הזמנו מראש מקום בחלק הממוזג, אבל מה הטעם במיזוג אם הדלתות כל הזמן פתוחות? היה חם אש.
האוכל לא מצדיק את המחיר בשום פרמטר. מנה של שניצלונים מהתפריט הרגיל עלתה למעלה מ 60 ש"ח וקבלנו שניצלונים מוכנים משקית.
מלצרים ומלצריות שלא ניתן לתפוס את מבטם.
האוירה לא נעמה לי, השירות לא נעם לי, האוכל סתמי, יקר, עד כמה שזכור לי לא יצא יחד
והתחושה הכללית היא של זלזול בסועד (כמו הרבה מסעדות עם נוף ים/ להר/ השלם את החסר).
לקינוח - תיקן מסתובב באמצע המסעדה.

החתולית

New member
על הדיווח

אני אוהבת מסעדות שמתייחסות ברצינות ובתשומת לב לבקשות מיוחדות, ומבינות עניין :)

למעלה