קטנוע 125 חדש / ישן ? 4455

Limlimlimlim

New member
קטנוע 125 חדש / ישן ? 4455

שלום לכולם
הקטנוע שלי הולך וגוסס ואני צריכה לקנות קטנוע חדש. אין לי מושג מאיפה להתחיל, יש לי תקציב מצומצם, אני יכולה לקחת הלוואה ולקנות משומש בתשלום אחד או לפרוס לתשלומים מול בית עסק.
אני מאוד חוששת שקטנוע משומש יהיה בעצם חתול בשק, אין לי כסף מיותר לטעות כזו. מצד שני אני לא בטוחה שקטנוע חדש זה הפתרון.
הקטנוע הנוכחי שלי (קימקו דינק 50 שנת 2006, קניתי ממכרה) לא שווה היום שקל, אבל ראיתי שבאלבר יש עסקת טרייד אין במחיר מחירון והשאר בתשלומים. זה גם חוסך את כל הכאב ראש של מכירה וקנייה וגם מקבלים קטנוע חדש ללא בעיות (מדובר על הS1) - יש למישהו דיעה בנושא?
מה דעתכם על עסקת טרייד אין ולקנות קטנוע משומש ממקומות כמו מטרו או פרפר? הייתרון של זה הוא שיש אחריות, אם יש בעיה אפשר לחזור אליהם.

בתודה מראש
ל.

barnyrebal

New member
כמה עצות

תעשי נסיעת מחבן על הכלי שאת חושבת עליו, תראי אם הוא בכלל מה שאת רוצה...

לפני זמן קצר שידרגתי את הקטנוע שלי, כמעט עשיתי טרייד אין אבל בסוף יצא שמכר קנה ממני את הקטנוע שלי (שיצא לו טוב כי הוא קיבל במחיר של טרייד אין) ואני קניתי מפרטי,
יצא שפועל שילמתי קצת פחות וקיבלתי קטנוע עם ק"מ יותר נמוך מאשר מה שהציאו בטרייד אין.

יש לא מעט קטנועים יד ראשונה שהם כמעט חדשים (בני שנה +-) שאפשר לרכוש אותם מפרטיים במחיר יחסית הרבה יותר זול מאשר חדש.
על פניו, אם את יכולה להתארגן על הכסף אז זה פתרון מצויין.

Donisyu s

New member
דיאלים לא באמת נותנים מחירון

המחירון של הכלי שלך הוא פחות מ-3K, לא מאמין שיתנו לך יותר מ-2,000 במקרה הטוב.
אם אין לך תקציב, להוציא כלי מהסוכנות יעלה המון כסף וגם יאבד מערכו מהר מאוד (עם ההוצאה מהסוכנות...)

יש היום המון כלים ביד 2 מקטגוריית ה-125 במחירי רצפה - אנשים מתים למכור ולא מצליחים.
חפשי ביד 2 קטנועים כמו הקימקו ניו-דינק 125, למשל, ותתפלאי באילו מחירים תוכלי להשיג. (5-9 תלוי במצב הכלי, ותמיד אפשר להתגמש)

בעבר דיאלים נתנו מחירון,
אני דוגמא אישית - לפני חצי שנה הייתי אצלם ונתנו לי מחירון (אך לא רכשתי עקב בעיה כספית), השבוע הייתי שוב ונתנו לי 20% פחות מהמחירון וזה אחרי מיקוח. (היה 5K קילומטר יותר על הכלי מאשר פעם שעברה).

AvivG6

New member
אחי עשה אצלם טרייד אין על

G-Dink לא מזמן וקיבל מחיר מחירון וקנה את הS1.
אם אמרו לך שיתנו מחירון, קשה לי להאמין שישנו דעה כשתגיעי אליהם, זה יהרוס להם את המוניטין.
אני מסנגר עליהם במקרה שלך, לא מכיר את הפרטים, אבל בלי קשר אליהם, אולי כדאי שתיקח לבדיקה אצל גורם אחר שיתן הערכה למחיר. אולי משהו נוסף השתנה וגורם לירידה במחיר. שווה בדיקה אם אתה מכוון למכור.

ואגב - מציע לך לאמץ את ההמלצה לעשות נסיעת מבחן על הכלי שאת רוצה לקנות. תרגישי אותו ותראי שמתאים לך, בטח אם את יודעת מה מפריע לך ומה את צריכה.

Limlimlimlim

New member
תודה, איך אפשר למכור את קטנוע שאין לו שוק?

אין לו שוק (קימקו דינק 50 שנת 2006).
מוסכים ירצו לקנות אותו ? אם כן איך עושים את זה? המחירון שלו 2700 כמה סביר לבקש?
אגב התקשרתי לאלבר והם אמרו לי שיתנו עליו מחיר מחירון

בכלל איזה קטנוע הייתם מציעים לנסיעה יומית של כ 10 ק"מ, לרוב בתוך תל אביב, קצת יציאה להרצליה, חייבת מקום אחסון גדול, ואני גבוהה, 175, כל המיו למיניהם קטנים עלי

תודה
ל

barnyrebal

New member
אני אוהד של ה xEvo

לא זול, אבל תענוג של קטנוע - ובין הכי חזקים של 125.

MMMOOSH

New member
קשה למכור קטנועי 50 סמ"ק -אני רכשתי ב2000 ש"ח

לפני כשנה וחצי, ולפני כ 3 שנים, קטנועים טובים מאוד במחיר הזה.
אבל זה לא פשוט למכור במחיר הזה.

למעלה