תתחדשי, אני מרגיש צביטה בקלה כשאני קורא על דילנים :)
B barnyrebal New member 22/5/13 #5 תתחדשי.. אבל.. מה זאת אומרת תצוגה עובדת? חשבתי שבהונדה הכל עובד עוד לפני שאתה בכלל מפעיל
D dori78 New member 22/5/13 #6 גם drass חושב ככה באופן כללי אתה צודק, באופן קצת יותר ספציפי - ובכן, דובר כאן רבות על מחלות אופייניות לכלים שונים, גם לדילן יש את שלו.
גם drass חושב ככה באופן כללי אתה צודק, באופן קצת יותר ספציפי - ובכן, דובר כאן רבות על מחלות אופייניות לכלים שונים, גם לדילן יש את שלו.
D dori78 New member 22/5/13 #15 חבוט אתה בעצמך סוס ברזל עאלק כשתכיר אותי ואת הקטנוע שלי, תהיה לך זכות להביע דעה. בינתיים אתה מוזמן לשבת בשקט.
חבוט אתה בעצמך סוס ברזל עאלק כשתכיר אותי ואת הקטנוע שלי, תהיה לך זכות להביע דעה. בינתיים אתה מוזמן לשבת בשקט.
פ פרארי1 New member 22/5/13 #19 מכאן נמחקו הודעות מזכיר לכולם - ירידה לגופו של כותב אינה מקובלת בפורום
D drass Member 22/5/13 #20 תתחדשי DORI78 מי ייתן ויאריך ימים השעון של ההונדה דילן. שלי התחיל לעבוד תקין לחלוטין לאחר כמה ימים שזייף.
תתחדשי DORI78 מי ייתן ויאריך ימים השעון של ההונדה דילן. שלי התחיל לעבוד תקין לחלוטין לאחר כמה ימים שזייף.
א אודיs80 New member 25/5/13 #33 הדילן היפה בארץ הוא כחול עם דגל ישראל מאחור ובארגז שלו יש כדורי שוקולד hand made
א אודיs80 New member 25/5/13 #36 מה זאת אומרת תמונה??? תקיש בגוגל הדילן הכי יפה.ואז זה זה אגב לא בטוח שעדיין יש בארגז את כדורי השוקולד בטח נחרץ גורלם והם שוחים בוודקה מפולין
מה זאת אומרת תמונה??? תקיש בגוגל הדילן הכי יפה.ואז זה זה אגב לא בטוח שעדיין יש בארגז את כדורי השוקולד בטח נחרץ גורלם והם שוחים בוודקה מפולין
R rusti james New member 25/5/13 #37 תמונה של מי? שלו או שלה מסתכן באאוטינג ללא רשות שעלול להסתיים בשביתת כד"ש כללית (כמו אצל ה'סופנאצי' של סיינפלד: 'no soup for you! - come back, one year' )
תמונה של מי? שלו או שלה מסתכן באאוטינג ללא רשות שעלול להסתיים בשביתת כד"ש כללית (כמו אצל ה'סופנאצי' של סיינפלד: 'no soup for you! - come back, one year' )