קטנוע לבחורה

• פותח הנושא Inb9
  • פורסם בתאריך

Inb9

New member
קטנוע לבחורה

היי :)
יש לי רישיון A1 ואני מחפשת קטנוע שהוא קודם כל נוח מבחינת משקל- נהגתי תקופה קצרה על קימקו אקסייטינג 250 וקרו יותר מדי פעמים שהייתי צריכה שידחפו אותי בשביל לקחת רוורס.
רוב הזמן אני אנהג איתו בתוך העיר אבל אני מעדיפה משהו שיתאים גם לנסיעות בין עירוניות.
כזה שאפשר למצוא במחיר טוב (עד 7000 ש״ח) ביד 2 ושטיפולים/ דלק וכו׳ לא יביאו אותי לקריסה כלכלית (אולי קצת נסחפתי..)
השאלה היא אם יש חיה כזאת? :)

אם היה כבר דיון על זה- מתנצלת על ההצקה ואשמח לקבל לינק לשרשורים קודמים

אם פי 3

New member
זה בעיקר טכניקה...

כשצריך ללכת אחורה, אני יורדת מהאופנוע (או בעבר מהקטנוע), ומוליכה אותו אחורה ידנית. עם ג'וימקס 250 (וגם עם ג'וירייד 200), לא היתה לי בעיה, וגם היום, עם אופנוע כבד (סמ"קית וקילוגרמית) במצב רגיל אין לי בעיה, בשיפועים או מדרגים זה אכן בעייתי - ולפעמים אני צריכה לבקש עזרה (ואם אני מתביישת, אז אני צריכה אותה בשביל שיעזרו לי להרים אותו ואת האגו...
).

כדאי אולי לבדוק אם מישהו מנוסה, שאת עושה את הפעולה נכון, בדרך שמנצלת את הכוח והמשקל שלך.

Inb9

New member
Mp

התכוונתי לשיפועים, במישור אני בסדר.. אבל בכל זאת מעדיפה משהו שלא יאלץ אותי להיות תלויה בטוב ליבם של אנשים ;)
עם הג׳וירייד 200 הייתה בעיה בבינעירוני או שאפשר לקחת אותו כאופציה? :)

אם פי 3

New member
תלוי כמה שיפוע, וכמה בינעירוני...

בשיפועים יומיומיים הסתדרתי מצוין עם הג'וימקס. בתלולים במיוחד, היה צורך בעזרה (בעיקר בגלל שאני גם נמוכה).

עם הג'וירייד יצאתי לטיולים בכל רחבי הצפון, אבל אם עיקר הנסועה שלך היא בינעירונית, ומרחקים גדולים, אז הוא פחות מתאים, גם בגלל שהוא יחסית חלש (172 סמ"ק) וגם בגלל שיש לו ויברציה שברכיבות ארוכות מתחילה להעיק (ונשארת גם אחרי שיורדים). בשלב מסוים, הוא לא הספיק לי, ולכן עברתי לג'וימקס (שבשלב מסוים גם הפסיק להספיק, ולכן עברתי ל-CBF600...)

Axiel

New member
יש כמה...

אקסייטינג ידוע בתור קטנוע גדול וכבד יחסית לקטגוריה.

בתקציב הזה יהיה קשה למצוא קטנוע שלא יצטרך לעבור ישור קו מבלי לרדת לקטגורית 125 סמ"ק.
הייתי ממליץ לך לחפש xcity 250 של יאמהה או אם xevo שמור יחסית. בתקציב הזה אפשר למצוא משהו שנתון 2008 פחות או יותר.

אלה קטנועים קלים למדי (165\168 קילו יבש לעומת 190 על האקסייטינג) וישרתו אותך נאמנה מבלי לדרוש יותר מדי. אם תא אחסון הוא לא בעיה גדולה מדי, ה-xcity יתן היגוי ויציבות טובים יותר ובגלל הדרישה הנמוכה, יש סיכוי טוב יותר למצוא אחד במצב טוב.

פרארי1

New member
כמו שנאמר, האקסייטינג הוא אחד הכבדים

ולטעמי, גם אחד הפחות מוצלחים בקטגוריה.
מצטרף להמלצות שקיבלת - XEVO, XCITY, ג'וימקס.
לא מתחייב שאף פעם לא תזדקקי לעזרה, אבל סביר שיהיה לך יותר קל מאשר עם הקימקו השמנמן שהיה לך.

125motor

New member
לא נוהגים בקטנוע אלא רוכבים עליו

אני נוהג=אני רוכב
אני נהגתי= אני רכבתי
אני אנהג = אני ארכוב
פשוט קשה לי לראות את הטעות הנפוצה הזאת

ד"א
אני ראיתי רוכבות קטנות מידה מסתדרות יופי יופי עם גוימקס ועם איכסאבו.

למעלה