קטנוע חשמלי e-rider 4000w

tendler1

New member
קטנוע חשמלי e-rider 4000w

שלום, מצאתי באתר של e-rider את הקטנוע החשמלי הבא: http://www.erider.co.il/node/12 מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת? לא מצאתי מבחן דרכים באינטרנט תודה :)

cafesito

New member
חברת DZ מפתחת חלק מהמערכות כבר שנתיים

הבסיס הוא קטנוע סיני עם שילוב של מערכת ניהול סוללה וצריכת זרם שפותח ע"י החברה בתוספת ידע שנצבר בתקופת ייצור הווקטריקס. רכבתי תקופה מסויימת על דגם ה- 4000 ועל דגם ה- 5000 שאז עוד נהנו מהשם "הכחול" וה"אדום". היום שופרו המתלים לעומת הקטנוע עליו רכבתי ושונו הצמיגים ואאל"ט גם מערכת הבלימה בגלגל הקדמי. הוצאות תפעול זולות מאוד ובאחד הדגמים עליהם רכבתי הטווח היה 90 ק"מ בין טעינ לטעינה או 70 ק"מ ברכיבה בין עירונית. עשיתי מודיעין-תל אביב במהירות 90 ולאחר הטענה גם חזרתי בעליה (מהירות 80) כדי לא להתקע בלי סוללה. רשמים מדגם הפיתוח (עליו רכבו גם אנשי פיצה האט ועיריות) המחירים בכתבה לא רלוונטים כבר ואני מניח שגם המושב והתאורה שונו מאז כדי לחסוך משקל וחשמל.

לשכנה שלי יש כזה

או דומה לו ואפילו רכבתי עליו זה צעצוע חמוד מאוד אם מעט קטן לטעמי החיסרון שהוא נוסע 100 קמ במהירות של 80 קמש כלומר בקמ ה 101 אתה חוזר בטרמפים הביתה וצריך להטעין אותו ל8 שעות לפחות זה של השכנה שלי

cafesito

New member
לא מדויק.

קודם כל אפשר לקנות במוסכים נבחרים אבקת חשמל... עכשיו ברצינות. באחת הבדיקות ביקשו ממני לרכב כמעט עד שתגמר הסוללה. לקראס הפריקה המלאה, מחשב ניהול הצריכה הגביל את המהירות ל- 50 או פחות קמ"ש כדי לאפשר רכיבה ארוכה לנקודת טעינה. אני לא יודע באילו דגמים, אם בכלל, התוכנה הזאת מותקנת, אבל אני כמעט בטוח שזה הופיע בכל הקטנועים שהם מכרו. לא רכבתי על הדגמים האחרונים ואיני יודע כיום כמה ק"מ יכול לעבור הקטנוע ובאיזו מהירות.

כמו שכתבתי

זה אחלה של צעצוע לנסיעה לכיוון אחד גם ב 50 קמש (ובוא ניראה אותך רוכב באילון 50 קמש וכל רגע אתה עלול לעצור) אתה לא רוכב לנצח מדובר גם על בטריות שכמובן אורח החיים שלהם מתקצר עם השנים ....

למעלה