קטנוע ג'ירו

yuli80

New member
קטנוע ג'ירו

שלום, בתור אחת שלא מבינה בשיט בקטנועים, שמעתי על קיומו של קטנוע ג'ירו של הונדה ורציתי לברר מספר שאלות: האם צריך רישיון נהיגה על קטנוע כדי לרכב עליו? איפה ניתן לקנות יד ראשונה וכמה עולה? יד שנייה? כמה יחסית הוא בטוח לשימוש בהשוואה לקטנוע רגיל על שני גלגלים? תודה למשיבים

קטנוע מיושן, כבד ולא אטרקטיבי

אם בבטיחות חשקה נפשך (2 גלגלים מקדימה) וקטנוע מודרני שנראה מצויין, את מוזמנת להתרשם מהפיאג'ו MP3 פיאגו' MP3 מ-ynet פיאג'ו MP3 מ-fullgaz בהצלחה.

yuli80

New member
בכל זאת

אין לי כסף לקטנוע היפהפה בכתבה שצירפת, אני מחפשת משהו ממש פשוט להתניידות בתוך העיר ומעדיפה לא קטנוע דו גלגלי. אין לי רישיון לקטנוע בכלל ורציתי לדעת אם צריך בכלל רישיון לתלת גלגלי (הבנתי שקסדה לא צריך) תודה

yuli80

New member
בכל זאת

אין לי כסף לקטנוע היפהפה בכתבה שצירפת, אני מחפשת משהו ממש פשוט להתניידות בתוך העיר ומעדיפה לא קטנוע דו גלגלי. אין לי רישיון לקטנוע בכלל ורציתי לדעת אם צריך בכלל רישיון לתלת גלגלי (הבנתי שקסדה לא צריך) תודה

xguy

New member
יש פה שאלה מעניינת

האם הג'יירו יציב יותר בגלל 2 הגלגלים מאחור ? -שאני רואה אותו נוסע, אני מקבל את הרושם ההפוך. כמו שאמרו לך את חייבת רישיון - אם יש לך רשיון על רכב יותר מ3 שנים אז את יכולה להוציא רשיון לעד ל125 בקלי קלות - כמה שיעורים - מבחן שליטה וזהו.

למעלה