קטנה מצחיקה...

פריסקי1

New member
קטנה מצחיקה...

משהו טיפשי קטן שקרה לי היום- הלכתי ברחוב ועברתי ליד חנות ספרים .בחוץ היתה מכירת חיסול של ספרים ובקצה העין ראיתי את הספר הידוע [ התנ"ך של ההריוניות] מה לצפות שאת מצפה. הוא היה ממש זול וחשבתי לעצמי מעניין אם כדאי לקנות אותו אבל אז אמרתי לעצמי אולי זה לעשות עין הרע... עין רע???!!! יותר רע מהמזל הדפוק שלי עכשיו???!!! אם כבר אולי זה מזל טוב. בכל אופן לא קניתי כי זה היה מהדורה ישנה מאוד והיום נראה לי שתינוקות כבר נולדים עם חיבור מיידי לאינטרנט. ועכשיו מעניין לעניין - אני לוקחת זריקות לקראת מחזור IVf הבא אבל עדיין לא קיבלתי מחזור והוא ממש ממש מתעכב. הייתי היום בבדיקת דם והם אמרו שהוא לא צפוי לשבוע הקרוב, נשמע מוכר למישהי?

רומי 007

New member
גם אני לא בעד קנייה בטרם עת

טוב שלא קנית. מכמה סיבות: א. הספר פשוט גרוע וכשתגיעי ליום הגדול תקני לך את הספר עם הגלגל ואת כל השאר כבר תקראי במליון אתרי הריון ולידה ברשת ב. תהליכי פריון עלולים להיות ארוכים והספר שיושב על המדף לא תמיד מעודד דווקא. אני ממש הסתרתי את ספרי ההריון למיניהם עד הרגע שהצלחתי כי זה משך מבטים של אורחים שתמיד דחפו את האף ורצו לדעת אם אני כבר בהריון. מפעם לפעם הצצתי בפרקי התרופות כי לא רציתי בטיפולים לקחת תרופות שאסורות בהריון ובכל זאת, בכל טיפול הנחתי תמיד במשל כשבועיים לפחות שאני בהריון (אופטימית חסרת תקנה? דבילית?) ג. זה יהיה נורא כיף לקנות את הספר כשאת כבר בהריון, אז שמרי לך את החויה הכיפית הזו. ובעניין הזריקות והמחזור: אם הזריקות שאת לוקחת הן זריקות דיכוי לפעמים המחזור גם לא מגיע ומתחילים את הטיפול גם ללא המחזור. לא לכ טיפול מתחיל ביום ה3/5 למחזור. מה שחשוב הם הערכים בבדיקת הדם ולפי זה יקבעו מתי יחל הטיפול. בהצלחה!

namshush11

New member
אני קיבלתי את הספר מתנה לחתונה

הוא מתייבש על המדף כבר 4 שנים. נראה לי שעד שזה יהיה רלוונטי לגבי באמת אני אצטרך לחדש במהדורה מעודכנת.

נועם@בת

New member
למה לקנות היום במכירה

כשמחרתים תקבלי אותו במתנה עם עטיפה יפה וסרט? הרי אוטוטו הריון, ויש מישהו שאוהב אותך מאוד ויקנה לך את הספר הזה עם כל האהבה. פאדיחה אם יראה שבעצם יש לך כבר הספר הזה. מכשפות נוטות להגיע מתי שמתחשק להן. נוחתות כשהן הכי פחות רצויות, ונעלמות כשמחכים להן עד צאת הנשמה. צריך לנהוג איתן כמו שנוהגים עם חלב שמתחמם, מסובבים את הגב ואז הוא רותח
.
נועם

למעלה