קטלוג נעליים EXIT

RaphRider

New member
קטלוג נעליים EXIT

היי ח'ברה חשבתי לפתוח את השבוע עם צילומים לקטלוג נעליים ושלטי חוצות של חברת EXIT, שנעשו לפני כמה שבועות. הצילומים נערכו במרינה באשקלון וכיכבה בהם הדוגמנית לירן אזואלוס שתמונתה כבר הופיע על גבי שער במגזין "לאשה". שאר הבנות שהשתתפו בצילומים לא היו חתומות בעת הצילומים בשום סכונות, אך ידוע לי על גישושים מצד מספר סוכנויות לאחר הצילומים האחרונים. איפור: רויטל פרנקו שיער: לירון שמואל סטיילינג: V Blayberg

pinki girl1

New member
ללירון יש יופי מדהים!

העיניים שלה מטריפות! בננות אתן יכולות להתעודד היא גם 165 משהו כזה..:)

מדהים

כל תמונה יותר יפה מהשניה ולכל אחת רעיון משלה. אהבתי את השילוב של צבעי הרקע כך שהדגש הוא על הנעליים. כמו תמיד יוצא מן הכלל.

Gal Nissan

New member
לירן אזואלוס

לירן אזואלוס, דוגמנית מאשקלון, הופיעה בשנה שעברה על שער של לאישה אחרי שזכתה בתואר "מלכת היופי של אשקלון" והיא בסך הכל 1.64..נמוכות תתעודדו :) חוץ מזה הופיעה והודחה מהתוכנית מיי בלוג בערוץ 2 שאגב גם אני עשיתי אליה אודישן, עברתי 2 סינונים ראשונים וב 3 נכשלתי...
יום טוב לכולנו!!!

Gingerhores

New member
איזה מצחיק שאני מכירה אותן.....

רגע זה צולם באשקלון אבל זה לכל החנויות בארץ ? לירן יותר נמוכה מימני שהיא עמדה לידי שהייתי בבית של אחת הידידות של חבר שלי!!! וזה ממש מצחיק שהיא היתקבלה לסוכנויות ברמה כמו אימג' ועלית... ונוי התחילה באור הפקות ! הייתה בנער ונערת קרוקר ועוד תחרות של נער ונערת הזוהר....הישתתפתי מולה בנער ונערת קרוקר! אני לא אוהבת את היופי שלה אבל יש לה גוף ממש טוב...והיא לא ממש גבוה...היא רק בת 14!... בתמונה זאת נוי עם הלבן והבלונד!

למעלה