קטלוג אוטו 2004.

מני 22

New member
קטלוג אוטו 2004.

יש לי קטלוג אוטו 2004. אם משהו רוצה לדעת על רכב מסוים. מחיר, מפרט, מנוע, סמ"ק, מהירות, צריכת דלק, מהירות מרבית, או כל פרט אחר. אני ישמח לעזור. ניתן לשרשר בהודעה זו. יום טוב. מני.

מני 22

New member
העניין סודר.....

אני לא יודע מה היה אבל עכשיו זה בסדר. תודה למי שסייע.

נוAה חביבתי שלום לך

בדקתי בתקנון תפוז ולמדתי שם שאין כל הגבלה על מספר ההודעות שחבר או סתם אזרח יכול לשלוח ולפרסם בפורום, לאור זאת לא ברור לי מדוע הגבלת אותי בפתיחת הודעות ויצרת רושם כאילו חרגתי מהכללים. מור Y

הודעות כאלה מקומם במסרים הפרטיים

אם יש לך בעיות או הערות/הארות, המסרים האישיים והמייל לרשותך. הכוונה בהגבלה להודעות שאינן קשורות לנושא הפורום!

אני חושב

שגם כאן את טועה ,שהרי הערת לי הל פתיחת הודעות בפורום ויצר רושם כאילו חרגתי מהכללים . כל הודעותי בפורום קשורות לפורום.

שרA

New member
ממש לא לעניין

ההתנגחות והאשמות האלו, לא מבין מה מציק לכם ועל מה אתם מלינים כל הזמן. הגיע לכאן מנהלת צעירה מוכשרת וטמפרמנטית עם המום מוטבציה,נסיון ורקורד מוצלח מאוד של ניהול פורומים בתפוז, היא מנסה לקדם את הפורום, לעשות סדר, להסביר ולכוון והכל ברוח טובה ובסבר פנים יפות. ואם היא אמרה לפלוני שהוא חורג מהכללים, אז אני בטוח שהיא יודעת מה היא אומרת ובבקשה לא לשכוח שמעשיה הם להטיב עם הפורום ולא לעשות רע. אז ראבק, תשחררו ממנה לחץ, תנו לה לעבוד איך שהיא יודעת, ותשמעו לכללים. וכן מורי, מותר להעיר ולהלין, אבל תלונות אישיות כאלה נעשות במסרים ולא כאן. כן, יש גם כללים לא כתובים של כבוד הדדי למשתמשי הפורום האחרים (וגם למשתמשי הדרך האחרים במקרה של הפורום דנן). אז קח פרח ממני (לא קטפתי),
ובבקשה קצת יותר אורך רוח, מתינות ואנרגיות חיוביות, יעשו כאן רק טוב.

במבי15

New member
מה הקשר?!

הוא שאל לאן נעלם חברו היקר לפורום?! ועם אני זוכר נכון אז גם את עשית את זה<!!!> שטום נעלם פיתאום... מה אתם עושים פה מכול נמלה פיל? כול כולה שאלה... לא שהפורום הזה זז באותו היום שהוא העלה את ההודעה... <כי ביג לא היה פה!!> ד"א אני לא חושב שיש לך את הזכות להעיר לו על זה... <אפילו שאת מנהלת הפורום!!!> מישום שהוא פה הרבה יותר מימך והרבה יותר מימני... ובלי מורי וביג?! אני לא יודע עם הינו כאן!!! עופר

למעלה