קטיושות בצפון...

רוני13

New member
קטיושות בצפון...

התושבים בשלומי התבקשו לרדת למקלטים או לחדרי ביטחון. וואי מה שאני יכול להגיד זה כל כבוד לערבים(מחיאות כפיים!) על מלחמת ההתשה שהם מבצעים בישראל...קסאמים על שדרות ועל אשקלון,חטיפות קטיושות.

vladik56

New member
אולמרט כנראה עושה זאת בכוונה

..אחריי הכל אנחנו הכלבלב של ארה"ב וכנראה היא לא מרשה לנו לעשות יותר או שאולמרט הזה מפחד לעשות משהו רציני בגלל אשתו או זעקת השמאל :/

שמולק

New member
שאני אומר למחוק זה להכנס בהם חזק

אין מה לעשות חייבים כמה שניסנו לא להגיע למצב הזה הפעם חייבים להגיב בכוח וללא רחמים אני מאמין שבממשלה שלנו ידעו כבר לטפל במצב

סלוניק

New member
הגיע הזמן שצה"ל ייטול אחריות למחדל.

באירוע בכרם שלום לא הוסקו מסקנות כנגד בכירי הפיקוד, וגם כאן - כאשר בני פלד (אלוף פיקוד צפון) מציין כי כבר במשך שנה ידוע על התרעות לחטיפה איש לא שואל מדוע לא נערכו ההכנות המתאימות. אחרי המחדלים של זרועות צה"ל בשנה האחרונה (כישלון המודיעין בבחירות הפלסטיניות, חוסר היכולת להציג מענה צבאי לירי הקסאמים, הסיכולים הלא "ממוקדים" ועוד) מן הראוי שמישהו ישלם את המחיר. אם כל מה שכוורת חלוץ יכולה לארגן אלה רפורמות מבניות ופינויי רגישות-נחישות, משהו לא עובד.

צה''ל כבול ע''י

שר הביטחון האדמירל וזה שנשוי לעליזה כובלים את ידיו של הצבא שלא יכול לעשות מה שהוא יודע..

סלוניק

New member
אתה טוען שהמחדל הוא בזכות אולמרט?

ראוי לציין, אגב, שלא רק שהמחדלים הם תולדה של תקופה שקדמה להקמת הממשלה הזו ושממילא אינה אמורה להתערב בהחלטות פנים צבאיות כמו אלה של אמ"ן, אלא שאולמרט גם עשה בדיוק את מה שכתבת בפומבי שעליו לעשות, ולא הגיע לשום עסקת שבויים כדי לא "לעודד חטיפות עתידיות", כך שאין לך זכות של ממש להאשים אותו במצב הנוכחי, בו מסתבר שחטיפות היו ויהיו ממילא. עושה רושם שאתה סתם מחפש איך לנגח את הממשלה, גם אם אין סיבה ממשית לעשות את זה. אבל אולי כדאי שתזכור מה הייתה ההצעה האחרונה שלך למי שלא מרוצה מהמצב.

בנתיים אולמרט עומד יפה מול החוטפים

לדעתי הערבים [סוריה אירן לבנון והפליטים] קלטו ששר הביטחון שלנו הוא טירון שלא יהיה קשה מולו.. כמו האחרים.. אני בטוח ששאול מופז היה פוגע בצורה יותר קשה בחיזבאאלה וגם לא היה מגיע למצב של חטיפות.

אז אולמרט אמר לאמ"ן

לא לבצע פעולות מודיעיניות? או שאולי הוא אמר להם לתת לו דיווחים שליליים? כנראה שהתבלבלת - הממשלה מקבלת דו"חות מודיעיניים, לא המודיעין מקבל דו"חות ממשלתיים.

אבל חמ"ן טענו שהפתח' ייבחר בבחירות.

אז מה הקשר לאולמרט עכשיו? אותו דבר לגבי הפיקוד שככל הנראה נכשל בביצוע של המשימה. מה הקשר של אולמרט לנורמות פיקודיות גרועות?

למעלה