קחו.. תהנו...

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo9.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? רק אמת :> 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: ממ מה אתה רוצה לדעת? P: 4-מזל (של החודשים כאילו..): דגים 5-מה שלומך? קצת חולה :\ יהיה טוב :> 6-יש לך פיפי? ח לא 7-סרט טיפשי שראית? ממ לא זוכרת 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? בערך :> 9-אתה רגיש למשו? ממ.. דגדוגים? 10-מה החולשה שלך? שאנשים נפגעים ממני :\ 11-מה הצד החזק שלך? אממ יש לי צד כזה? :] 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא, ילדה טובה P: 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? P: ממ כשאני לא מבינה מה רוצים ממני :> 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? ח כשבא לי :] 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? ממ לא יודעת 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: ח לא יודעת 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? כרגע מכושפות, רובי P: אמממ וטרה אספרנסה אה :] THE O.C , סמולוויל 18-דמקה או שש בש? דמקה, לא יודעת שש בש :\ 19-פלאפל או פיצה? פיצהה 20-כריסטינה או בריטני? ממ אף אחת 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? ממ לוידעת 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? ממ כרגע לאף אחד :> 23-תחנת רדיו אהובה? .. 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? הרבה.. 25-מה אכלת הבוקר? ממ לחמניה P: 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: ח נטליה אוריירו, בעברי! 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? ממממ לא זוכר לי כרגע.. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? כשמשעמם :> 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] לא מתעסקת עם זה.. 30-קיימת את השאלה הראשונה? כה 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? אף אחת :>

Lucy987

New member
איימ ריל

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? הו יה 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: משעמם לי 4-מזל (של החודשים כאילו..): דלי 5-מה שלומך? בסדר.. 6-יש לך פיפי? לא 7-סרט טיפשי שראית? שי איז דה וואן 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? אני חושבת שאוכמניות.. 10-מה החולשה שלך? קול יפה 11-מה הצד החזק שלך? לא יודעת 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? חח לא יודעת 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: תמיד כשאני לא מכינה שיעורים המורה מבקשת ממני להראות לה. וכשאני מכינה, היא פאקינג לא. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? חברים 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? בריטני!! 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא יודעת. אוסטרליה יותר 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? קורט קוביין 23-תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ.. דה 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? ליתיום 25-מה אכלת הבוקר? עוגה ונס קפה. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: קורט קוביין. מעריצה. ותמיד אעריץ. 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? גנבתי לאבא תאוטו 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? [תחילת הדגשה][סיום הדגשה] [תחילת לינק] [סיום לינק][סמיילים וסימנים לתוכן] [תחילת קוד] [סיום קוד][עברית][העתקה לקליפבורד] אה זה???? כל כך לא!!!!! 30-קיימת את השאלה הראשונה? כן! 31-איזו שאלה בא לך להוסיף? דגים עושים לך בחילה?

למעלה