קחו שאלון!!!

קחו שאלון!!!

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שם המורה בכיתה א': רחל עסיס. כמו התרכיז ואחת מארבעת האמהות. הזיכרון הראשון שלך:רץ במדשאות מושב שחברים של ההורים שלי גרו בו. האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:תמיד. :D המקצוע הראשון שנכשלת בו:חבל על התאי זיכרון בשביל לשמור זכרונות כאלו. המקצוע האחרון שנכשלת בו:לא זוכר..D: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ת"א-ב"ש, ב"ש,ב"ש. משהו כזה.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מקסימה.
השיר האחרון ששרת: fast as you can של פיונה אפל. הדבר האחרון שצחקת בגללו: היינו בהופעה של עברי לידר בצוותא, והוא פתאום התמקד עלי ועל ידידה שלי ושר, כי היינו קרובים למדי, ולמשך כמה שניות צעקנו כמו פרחות, ואז התחלנו לצחוק ואמרנו שלא נזכור את המאורע ההוא, שמא נגדיר עצמנו כפרחות. הפעם האחרונה שבכית:אתמול האדם האחרון שראית: צור הדבר האחרון שאמרת: כואב לי האשך
הדבר האחרון שאכלת: שוקולד אוורירי
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: איזשהו דיסק, אני מתקשה לזכור. D: השיר האחרון ששמעת: fast as you can הדיסק האחרון שקנית:מילה טוב ואוסף שירים-יהודית רביץ. נגיעות-ברי, אנטארקטיקה-קורין אלאל, משהו בלבבה-נורית גלרון. (זו הייתה הקנייה החודשית המרוכזת). הפעם האחרונה שעזרת לאמא: סידרתי היום ת'בית.
סינדרלה
הדבר הכי מטורף שעשית:מין במכונת צילום?
, אין לי מושג.
הווה: שיער נוכחי: שטני קצרצר. בגדים נוכחיים: חולצת תנועה, וסתם מכנסיים תכשיטים נוכחיים: עגיל בגבה? עצבנות נוכחית: קשה לי לבלוע רוק, כואב לי הגרון.
התגעגעות נוכחית:
לא מדברים על זה. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של דודו זר חבר\\\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא מדברים על זה
(אני עקבי
). האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?תמיד.
האם אתה עייף? רעב? עייף נורא, כואבת לי הבטן. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את התוכי שלי, אך הוא ימות. ממה הכי נמאס לך?: מלדפוק את הבהונות במשקופים
את מי היית רוצה להרוג? המורה שלי לספורט. הכי פחות מהנה?: גויאבות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו עם קולנוע איפה אתה הולך לגור?: ירושלים, או דמשק. כמה ילדים אתה רוצה?: :X באיזה סוג של מכונית תנהג?: יפנית חדשה.
(בר-
. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: יונק חלב מהשד של אריאל שרון. חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי
,
. ספר אהוב: הילד שפחד ללכת לישון לבדו\שמוליקיפוד (קלאסיקות) סופר(ים) אהוב(ים): לאה גולדברג. צבע אהוב: כתום. פריט לבוש אהוב:תחתונים זה כיף. איבר שהכי מושך אותך:בטן ושחי.
האם אתה חושב יותר מדי:לעתים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ברצלונה אדם מפורסם שפגשת: המון. השבוע?עברי לידר, רונה קינן, גל אוחובסקי. האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: שוקו! ריח אהוב: של שוקו! מה מכעיס אותך: שוקו מגעיל האדם שעושה לך הכי טוב:המון. מהפורום-בר. סגנון מוזיקה אהוב: הכל. חדר אהוב בבית: שירותים מקום אהוב בעולם: יש גבעה קטנה על יד הבית שלי,
מקצוע שנוא:ספורט מורה אהוב: המורים שלי לקולנוע (שלושתם) ומורתי ההודית לאקולוגיה. אוהב את בצפר?:
נרדם בשיעורים?: לעתים מעשן?: אף פעם לא. נפגע (רגשית) בקלות?:
נותן מעצמך?:
אוהב לפוצץ נייר בועות?דה!
זה אלוהי לועס דברים? בעיקר ברגים וקופסאות פלסטיק אוהב להתקלח?:
אוהב להתעטש?:
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:לגמרי! יום שישי שתינו שוקו בבית קפה בת"א והיינו צריכים ללכת רחוב שלם והיינו כה עייפים, כי זה היה אחרי המופע חורף של עברי, ופשוט 2 הרגליים שלי נרדמו, וידידות שלי הרימו אותי והיה מצחיק. D: אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\\\צורב?:
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע.אני עצלן חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. :( ישן הרבה?: לא בתול?: לא
נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:
גופיות?:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
סנדלים~
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?: שמש! רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?:
חולם בהקיץ?:
שאלונים זה כיף! לילה מקסים כולם.

נהנה

עבר: שם המורה בכיתה א': ניצה אור. הזיכרון הראשון שלך: התעוררות מניתוח, "אני רוצה הביתה!". האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא. הייתי פרחה. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: הייתי שותה סודה מהאף
. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי. המקצוע האחרון שנכשלת בו: ^^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן. בין קיבוצים ומושבים, כמה פעמים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף. השיר האחרון ששרת: אני לא שרה
. הדבר האחרון שצחקת בגללו: רוני. הפעם האחרונה שבכית: היום בבוקר. האדם האחרון שראית: יוני. הדבר האחרון שאמרת: "לא יודעת". הדבר האחרון שאכלת: טובלרון קטן. אני דבה. הדבר האחרון ששתית: הקולה של רוני! הדבר האחרון שקנית: דיסק לדין. השיר האחרון ששמעת: משהו לא מזוהה מהמחשב ליד. הדיסק האחרון שקנית: אמריקן אידיוט, גרין דיי
. אבל לדין. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה: שיער נוכחי: עד לכתפיים. בגדים נוכחיים: מכנסיים אדומות (!), חולצה ג'יפה וסווצ'רט אפור ומכוער. תכשיטים נוכחיים: רק השרשרת הקבועה והעגילים. עצבנות נוכחית: שרונה
. התגעגעות נוכחית: שיר. תמונת דסקטופ נוכחית: האוטומטית. אני בבית ספר. חבר\ה?: לא ממש. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שיר. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בדרך קבע
. האם אתה עייף? רעב? רעבה לא, עייפה יותר מדי. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: המון אנשים. ממה הכי נמאס לך?: שרונה
. את מי היית רוצה להרוג? שרונה
. הכי פחות מהנה?: שרונה
. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מובטלת חסרת תועלת. איפה אתה הולך לגור?: בית אבות. כמה ילדים אתה רוצה?: לא תודה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא חושבת. אני אוהבת רכבות. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: זה לא משנה לי, העיקר שלא בשום-מקום. חושב הרבה על העתיד?: לא. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: תלוי ביום. פינק פלויד, אני מניחה. ספר אהוב: סוגרים את הים של יהודית קציר. סופר(ים) אהוב(ים): ^^ צבע אהוב: סגול
. פריט לבוש אהוב: חולצה. איבר שהכי מושך אותך: כפות ידיים ומפרקים דקים. אתה שמח כש: אני מרגישה אהובה. אתה מרגיש בודד כש: אני מגלה את האמת. האם אתה חושב יותר מדי: אני לא חושבת בכלל
. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קנדה. אדם מפורסם שפגשת: אף אחד. האם יש לך אילושהם חרטות: יותר מדי. קפה אהוב: חזק. ריח אהוב: אחרי הגשם ולימונים. מה מכעיס אותך: שרונה
. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין ממש. האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה. סגנון מוזיקה אהוב: לא משייכת לסגנונות. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: גרייסלנד
. מקצוע שנוא: ספורט. מורה אהוב: טניה
. אוהב את בצפר?: לא ממש. נרדם בשיעורים?: אכן. [ציטוט של טניה :"אל תעירו אותה, רעים."] מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: תלוי למה. אוהב לפוצץ נייר בועות? שו? לועס דברים? ציפורניים. אוהב להתקלח?: כן. אוהב להתעטש?: לא. איכס. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד. זה כואב. אוהב לצחצח שיניים?: כבר שאלתם. אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. בערך. קונה צרובים\צורב?: לפעמים. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רגל. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: כן. אנמיה. בתול?: בהחלט. אין מי שיעשה אותי. נקשר לחפצים?: לא ממש. חלק. אוהב חולצות גזורות?: כן. אבל יותר על אחרים
. גופיות?: לא. אוהב לטייל?: כן! אוהב כפכפים?: אלה שלא עושים רעש, כן. לובש בוקסר?: לא. שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר. אנמיה. ילדותי?: כן. חולם בהקיץ?: מדי פעם.

אפילו שאפאחד לא באמת מתכוון לקרוא

את זההה....ממש באלי
עבר: שם המורה בכיתה א': רותי ארמגוטי [משהו כזהה] הזיכרון הראשון שלך: הפעם הראשונה שראיתי את סבא וסבתא שגרים בברזיל=\ האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: אממ שחקתי כדורגל עם הבנים|כרגך| האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: ממ יש כאלה כדורי גבינה אפויים..משהו חבלז!! המקצוע הראשון שנכשלת בו: ממ אפאחד!! חע חע חעעעעעחחעחע המקצוע האחרון שנכשלת בו: גםם..אני משקיעה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אהה חיפה להרצליה ואז בתוך הרצליה פעם או פעמיים.... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: לא הכי זוכרתתת.... השיר האחרון ששרת: "מכיר אותו" של יוני בלוך:] לא ממש שרתי אלא צעקתי אותו במסדרון
הדבר האחרון שצחקת בגללו: שני החוליגנית
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת! יש לי בעיה של זכרון האדם האחרון שראית: שני החוליגנית
הדבר האחרון שאמרת: אממ "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ביי" נחשב לא? הדבר האחרון שאכלת: קרמבו הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חולצה לשיר השיר האחרון ששמעת: X&Y הדיסק האחרון שקנית: X&Y הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמולל הדבר הכי מטורף שעשית: אין מקום לפרט
הווה: שיער נוכחי: מה? אהה חוםם כהה חלק גלי מתולתל מה שבאלכם בגדים נוכחיים: ג'ינס ואולסטאר וחולצת בצפר עקומה תכשיטים נוכחיים: העגילים המגניבים שלי ואוסף הצמידים
עצבנות נוכחית: מממ על פרה אחת...שדרך אגב התלבשה היום ורוד וסגול וזה היה משעשע התגעגעות נוכחית: לארצות הבריתת תמונת דסקטופ נוכחית: אני והאחיות שלי ביפן:] חבר\\\\ה?: נופ=[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סבתא שתביא לי אוכל!!! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה אבל אחרי זה אני יקבל על זה בראש! האם אתה עייף? רעב? אוכללל!!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את כולם!! ממה הכי נמאס לך?: מלימודיםם את מי היית רוצה להרוג? חלילה וחס! הכי פחות מהנה?: טולי.... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: ממש לא יודעת! איפה אתה הולך לגור?: לא חושבת שבארץ כמה ילדים אתה רוצה?: לא יותר מ2 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מממ לא משנה רק שתיהיה נמוכה וקטנה כי אני שונאת גדולות או עקומות!! חחע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב? חושב הרבה על העתיד?: בזמן האחרון כה, אבל יותר על העתיד הקרוב.. מפחד ממנו?: בערךך וקצת בכללי: להקה אהובה: קולד ספר אהוב: רודף העפיפונים [מומלץ!!] סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: כחולל פריט לבוש אהוב: את הנעליים שלי!! ובעצם גם את כל הבגדיםשלי איבר שהכי מושך אותך: הפרצוף אתה שמח כש: מצחיקים אותי אתה מרגיש בודד כש: לא מצחיקים אותי האם אתה חושב יותר מדי: מזתומרת? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארצותהברית אדם מפורסם שפגשת: צחי פטיש!! ואפילו הכרתי מקרוב האם יש לך אילושהם חרטות: ממ כה אבל תיקנתי אותם1 קפה אהוב: חלש חלשש עם קצפת
ריח אהוב: של אוכל טעיםם מה מכעיס אותך: שאני לא מצליחה משהוו מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני מניחהה מחול:] האדם שעושה לך הכי טוב: יש מלאא סגנון מוזיקה אהוב: כל מיני חדר אהוב בבית: מטבח! חעחע חע מקום אהוב בעולם: ברזיל מקצוע שנוא: שלח! ותנ"ך! ככך מיותרים מורה אהוב: ארר אפאחדד אוהב את בצפר?: נופ נרדם בשיעורים?: יאפ במיוחד בשיעורים של שרית המטומטמת מעשן?: חלילה וחס לא נפגע (רגשית) בקלות?: ממש יש ויש נותן מעצמך?: המון!! אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים? דדההה אוהב להתקלח?: במיוחד אחרי שיעור קלאסי טוב אוהב להתעטש?: תאמת שכן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כלכך כלכך כלכך אוהב לצחצח שיניים?: ממ אני שונאת שאני לא קונה צרובים\\\\צורב?: בזמן האחרון לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי לאן...לפעמים זה כיף כזה רק אני והאמפי שלי:] חוסך כסף למשהו מיוחד?: חחחח יכוליות אבל כנראה שכבר לא כי אני מרוששת ישן הרבה?: אין לי זמן לישון בתול?: יאפ נקשר לחפצים?: מה? אוהב חולצות גזורות?: מממ אני מניחה...במיוחד את הזאתי של קפטן אנדרפאנטס! גופיות?: מה איתם? אוהב לטייל?: ברור@ קחו מקל קחו תרמיל בואו איתי אל הגליל! אוהב כפכפים?: בדרך כלל כן, עד שהם עושים כזה פצע מעצבןן לובש בוקסר?: בלילה ושאני רוקדת:] שמש או גשם?: גם וגם! ואז יש *קשת* רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חםם ילדותי?: שאני במצב כפית:] [ממ שזה רוב הזמן] חחח סתאם חולם בהקיץ?: בשיעורים של שרית המטומטמת....!! טוב סבתא הגיעה ויש לה אוכלללללללללללללללללל נאמי נאמ

ברררר

New member
גלו'ש רק כי אני אוהבת אותך

עבר: שם המורה בכיתה א':ענת הזיכרון הראשון שלך: נמפ האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?:קצת
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:חחחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית
אל תזכירו לי! לא הולכת יותר לעצרת רבין. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:התעללות
השיר האחרון ששרת: שלכת- עמיר בניון הדבר האחרון שצחקת בגללו: מממ הפעם האחרונה שבכית: אתמול? האדם האחרון שראית: אור הדבר האחרון שאמרת:
הדבר האחרון שאכלת: סלט תפו"א הדבר האחרון ששתית: תה של אבא
הדבר האחרון שקנית: אתמול קניות במכולית השיר האחרון ששמעת: זה לא אותו דבר- עברי לידר הדיסק האחרון שקנית: X&Y. בעיקרון אמא קנתה לי... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היא בחו"ל כבר שבוע אז אני לא זוכרת
הדבר הכי מטורף שעשית: נמפ הווה: שיער נוכחי:שטני בגדים נוכחיים: בגדים חמים תכשיטים נוכחיים: רק עגילים עצבנות נוכחית: ררררררררררררררר התגעגעות נוכחית: אחי ואחיותי ואמי ואבי תמונת דסקטופ נוכחית: בארט סימפסון
חבר\ה?:כן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שלומי ארבייטמן
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע? כן
האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?:מכפויי טובה את מי היית רוצה להרוג? הרבה הכי פחות מהנה?: מה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:פסיכולוגית בעלת קרייירה מצליחה בהוליווד
איפה אתה הולך לגור?:בהוליווד כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מרצדס. או סתם גי'פ קטן כסוף חדש ויפה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי
ספר אהוב: סדרת אנגוס וסדרת הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): אפריים קישון! צבע אהוב: טורקיז פריט לבוש אהוב: גופייה שחורה מTNT איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני שומעת מוזיקה טובה. אתה מרגיש בודד כש: אני בודדה
האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:הוליווד
אדם מפורסם שפגשת: הרבה האם יש לך אילושהם חרטות:ממממ קפה אהוב: פרנץ' ונילה ריח אהוב: בשמים, מדיח יש אחרי הסיום. מה מכעיס אותך: ממממ מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב:אביתר סגנון מוזיקה אהוב: פופ-רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: ספורט מורה אהוב: חגית אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?:כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?: ממממ אכפת לך מאיכות הסביבה?: משתדלת קונה צרובים\צורב?:לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: ממממ לעתיד? ישן הרבה?: כן בתול?:
נקשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות?:כן גופיות?: כן אוהב לטייל?:לא בדר"כ. אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן
, בתור מכנסיים. שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם
ילדותי?: כבר לא ממש חולם בהקיץ?:כן

../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: כשהסתכלתי בתמונות בעיתון כשהייתי בת 4 ואמרתי לאח שלי שאם הוא מוצא ברביות שיגיד לי האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיף השיר האחרון ששרת: תמיד אוהב תמיד נפגע- איגי וקסמן הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברה שלי קרעהה אותיייי מצחוק, התחרפנו קשות אתמול בלילה! היה מצחיק! הפעם האחרונה שבכית: לפני חצי שנה האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "איך אהבנו פעם עד השמיים..." הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ג'ינס מTNT לפני שבוע... בערך השיר האחרון ששמעת: תמיד אוהב תמיד נפגע- איגי וקסמן הדיסק האחרון שקנית: ממממ... אביתר בנאי- עומד על נייר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שבוע הדבר הכי מטורף שעשית: אמממממ?! לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: שחור, גלי, ארוך בגדים נוכחיים: טרנינג וחולצת טריקו רגילה תכשיטים נוכחיים: צמיד על היד ועל הרגל! עצבנות נוכחית: ?! התגעגעות נוכחית: לאחים שלי! תמונת דסקטופ נוכחית: של קולדדדד, כמובן! חחח
חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוהד, טל, ישי, בועז! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אוה, טל, ישי, בועז! ממה הכי נמאס לך?: אממממממ... את מי היית רוצה להרוג? אף אחד הכי פחות מהנה?: ממממממ?! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית/ עו"ד איפה אתה הולך לגור?: אזור המרכז... ת"א והסביבה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית! חחח לא יודעת! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה, ילד אחד, קריירה מסגסגת חחח.... חושב הרבה על העתיד?: כן, יותר מדי מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי, בית הבובות, קולדפליי וכו'... ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס שקניתי לא מזמן איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: משמחים אותי אתה מרגיש בודד כש: אני לבד האם אתה חושב יותר מדי: על?! אממממ לא יודעת... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בטורקיה, על הים בכייףףףף!!! אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר, הראל מויאל, שירי מיימון, הדג נחש, ועוד... האם יש לך אילושהם חרטות: מממממ לא נראה לי קפה אהוב: הרגיל של עלית... ריח אהוב: של קפה ושל דלק מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: משחק! נראה לי, וחוש הומור... האדם שעושה לך הכי טוב: אוהד, ישי, טל, בועז, אמא, אבא, נועם.מ, נועה, ענבר, לידור, שיר.ס, ירדן וכו'.. סגנון מוזיקה אהוב: כמעטהכל חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: הבית... מקצוע שנוא: תנ"ך מורה אהוב: אלינה אוהב את בצפר?: ככה ככה נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן, יותר מדי בקלות! אבל לא ממש מראה את זה! נותן מעצמך?: תלוי למה ולמי... אוהב לפוצץ נייר בועות? מי לא?! לועס דברים? אוכל?! חחחח אוהב להתקלח?: ככה ככה אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא... אוהב לצחצח שיניים?: ככה ככה לא מתה על זה אבל לא שונאת
אכפת לך מאיכות הסביבה?: חחחחחח! ככה ככה קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל, יותר כיף! אבל... תלוי מתי ולאן! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: יותר מדי בתול?: כן! נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: קצת אוהב כפכפים?: לא ממש לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: קשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא ממש, לפעמים!

MarishA M

New member
מיותר לציין שאני מטורפת על שאלונים.

עבר: שם המורה בכיתה א': אילנית הזיכרון הראשון שלך: אממ חלום שחלמתי כשהייתי בת 3 בערך..על מיקי מאוס והערתי את אמא האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?:אממ לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: גם היום אני אוכלת דברים מוזירם..זה בגנים המקצוע הראשון שנכשלת בו: פחח בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כה מרוסיה לארץ-לשכונת בלוך ליד כיכר רבין ואז לפלורנטין(איזה שינוי דראסטי אלוהיי)-משם לשכונת רצמת הטייסים בדרום ת"א גבול רמת גן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה. השיר האחרון ששרת: גרין אייס-קולדפליי הדבר האחרון שצחקת בגללו: משפט שחבר שלי אמר. הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: תכף אני אלך(לישון) הדבר האחרון שאכלת: ספגטי הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: שוקו השיר האחרון ששמעת: שיר של קולדפליי הדיסק האחרון שקנית: הסינגל של קולדפליי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודעת לא נראה לי שעשיתי.. הווה: שיער נוכחי: ארוך חלק וחום בגדים נוכחיים: מכנס פוטר של פיג'מה חולצת טי מכוערת וג'קט לבן תכשיטים נוכחיים: 2 תמידים מחוטים ירוק ושחור,עגיל של דגל אוסטרליה ועגיל של יאן-יאנג עצבנות נוכחית: אממ איננה.. התגעגעות נוכחית: קיימת מאוד..לחבר שלי ולעוד מישהו תמונת דסקטופ נוכחית: דה סיינטיסט..קולדפליי חבר\\\\ה?: כה אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה האם אתה עייף? רעב? לא.לא. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את שי ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? את המורה שלי למתמטיקה.זה היה פותר לי הרבה דברים! הכי פחות מהנה?: ללמוד.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגית איפה אתה הולך לגור?: אממ באיזה פושב בפרבר כלשהו כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משו סטייל קאדילק..ישן כזה..או בימבה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת אני נוטה לחיות ת'רגע חושב הרבה על העתיד?: לא כ"כ.. מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפליי..נו זה רטורי,באמת. ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון-סלינג'ר סופר(ים) אהוב(ים): סלינג'ר צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: תיק זה נחשב? איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: יש שיר של קולדפליי בקפיטריה של ביצפר..חח זה קרה היום/כשחבר שלי איתי/כשמישו שאני אוהבת שמח. אתה מרגיש בודד כש: הכל נראה לי רע ומגעיל אלייי האם אתה חושב יותר מדי:יותר מיותר מדיי אפילו הייתי אומרת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: חח יש כמה אני חושבת על הכי שווה מביניהם..אממ יהלי סובול!!
האם יש לך אילושהם חרטות:כה ברור קפה אהוב: לא אוהבת קפה ריח אהוב: הבושם שלי והבושם של חבר שלי..זה ממכר גאד. מה מכעיס אותך: שמשקרים לי או שמתעלמים ממני ללא סיבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אממ עזרה לאנשים,התחשבות באנשים,אכפתיות.. האדם שעושה לך הכי טוב:חבר שלי סגנון מוזיקה אהוב:בריט רוק,פאנק רוק.. חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: לונדון מקצוע שנוא: מתמטיקה חח מורה אהוב: מקס-מורה למחשבים אבל הוא בר לא מלמד בבית ספר..אבל הוא לימד אותי מחשבים כי הייתיב במגמה הוא המורה הכי טוב בעולם אלוהיי אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:לא מעשן?: לא! נפגע (רגשית) בקלות?:לא.. נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות?מה??? לועס דברים? חח כה..את הפלסטיק שבתוך הפקק קולה אני חולה על זה אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: וואי כן ממש אבל!!וזה קורה לי כל יום לפחות 3 פעמים אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה? אכפת לי מהסביבה שלי.. חח ענו בשבילי קונה צרובים\\\\צורב?: לא קונה..אבל צורבת ולא דיסקים שלמים חס ושלום אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת ללכת ברגל..אבל אין לי בעיה גם ליסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: אממ כה..מנסה לחסוך כסף לטיסה והופעה של קולדפליי ישן הרבה?:לא בתול?: כן נקשר לחפצים?:קצת אוהב חולצות גזורות?:כה גופיות?: כה אוהב לטייל?:תלוי איפה..בעיקרון כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?: לפעמים,ומי לא? חולם בהקיץ?:כה יום טוב/לילה טוב

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

עבר:
שם המורה בכיתה א': קרול. היא הייתה צרפתייה והיה לה שיער שחור ומשקפיים
הזיכרון הראשון שלך: הא?
האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?:
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כאתה תינוק אתה אוכל בד"כ דברים מוזרים. לא?
המקצוע הראשון שנכשלת בו:
המקצוע האחרון שנכשלת בו:
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אחרי שאני נולדתי עברנו פעם אחת דירה [לפני 7 שנים
] ממש לרחוב שממול
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מצחיקה וכיפית השיר האחרון ששרת: spies- coldplay הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הפעם האחרונה שבכית: אתמול
האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: כיריים הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס
הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: |בול| השיר האחרון ששמעת: לוידעת איך קוראים לו
הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לשים קניות במקום
הדבר הכי מטורף שעשית:
הווה:
שיער נוכחי: אסוף באיזה קוקו מרופט בגדים נוכחיים: טרנינט שחור, חולצת T וסווצ'ט גדול ומפנק של GAP תכשיטים נוכחיים: עגילים, קוקיות על היד
צמיד של שבט הנשיא
עצבנות נוכחית: לא עצבנים
התגעגעות נוכחית: התגעגעות למעבדה
לפתח קצת תמונות
תמונת דסקטופ נוכחית: חבר של אח שלי שהוא צילם אותו בפולין והוא נראה כמו ילד עזוב ומסכן בקור חבר\\\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אח שלי השני. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בד"כ לא. האם אתה עייף? קצת
רעב? ממש לא
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את אח שלי. ממה הכי נמאס לך?: מההתלהבות שיש מגרין דיי את מי היית רוצה להרוג? אני לא רוצחת
הכי פחות מהנה?:
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי כיוון אפילו
איפה אתה הולך לגור?: בת"א באיזור שקט
כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?:
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת, עם אהבה, ומטיילת במזרח עם הגבר שלי
חושב הרבה על העתיד?: לא. חיה את הרגע. מפחד ממנו?: לא.
וקצת בכללי:
להקה אהובה: coldplay, k's choice, uselless ID, simple plan ספר אהוב:
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: כחול וגווניו. אבל זה תלוי פריט לבוש אהוב: סווצ'רט. איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: אני גורמת לאנשים אחרים אושר
אתה מרגיש בודד כש: אני לא מרגישה שיש לצידי מישו?
האם אתה חושב יותר מדי:
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון
אדם מפורסם שפגשת: דודו טופז?
האם יש לך אילושהם חרטות: לכולם יש חרטות. קפה אהוב:
ריח אהוב:
מה מכעיס אותך: כל מניי דברים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חוש קצב מפותח? לא קשור
האדם שעושה לך הכי טוב: משפחה סגנון מוזיקה אהוב: רגאיי, ג'אז, בלוז, רוק חדר אהוב בבית: חדר שלי
מקום אהוב בעולם: בית. מקצוע שנוא: דרמה מורה אהוב:
אוהב את בצפר?: אין לי בעיה איתו נרדם בשיעורים?: לא מעשן?:
מה פתאום
נפגע (רגשית) בקלות?: לא. נותן מעצמך?:
אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים? מסטיק וזה
אוהב להתקלח?: לא בחורף אוהב להתעטש?: רק אם זה עיטוש טוב
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: יאפ אוהב לצחצח שיניים?: לא
זה לוקח שעות
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\\\צורב?: מה פתאום
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: רוצה לישון הרבה
בתול?:
נקשר לחפצים?: לפעמים אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: מאוד אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?:
שמש או גשם?: גשם
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: גם וגם ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא

gUy20022

New member
חחחח

אני דיי בטוח שלאף אחד אין ממש כוח ליקרוא הכול אבל זה ממש נחמד למלא את זה בשביל עצמך =] עבר: גרתי ברעננה שם המורה בכיתה א': ירדנה הזיכרון הראשון שלך: את הדירה בהרצליה זה בערך בגיל 3 האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: בן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: בגן הייתי אוכל חול המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך זה שבר אותי המקצוע האחרון שנכשלת בו: ביולוגיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן שלושה פעמים הרצליה - רעננה - קדימה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילדות עשוקה השיר האחרון ששרת: זה עושה לי שמח של אניפקציה הדבר האחרון שצחקת בגללו: הראסטות של שניר ימין הפעם האחרונה שבכית: אני לא מוציא את זה אחוצה אבל לפני שבועה אני היתיסרתי מבפנים זה כמו בכי ןהאדם האחרון שראית: אוראל הדבר האחרון שאמרת: אני שונא את מי ששונא אותי לפני דקה דיברתי עם חחבר על זה הדבר האחרון שאכלת: שניצל וםטיתים הדבר האחרון ששתית: תה בבית ספר הדבר האחרון שקנית: פלאפל השיר האחרון ששמעת: warning sign שיר ענקק הדיסק האחרון שקנית: האמת היא שאני לא מוציא על דיסקים כסף אבל קנו לאח שלי את שלושת הדיסקים של קולדפליי השבועה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני רגע עשיתי כלים הדבר הכי מטורף שעשית: להשתין על מורה הווה: הווה עכשיו אני ממש כועס שיער נוכחי: שיער ארוך שחור מלא חלק גלי עד לקטפים בגדים נוכחיים: חולצה אדומה סוצ'ר הדסים שחור ומכנס חקי כזה תכשיטים נוכחיים: שרוך אדום שחור סביב הצואר שלא ירד ממני אפילה לא דקה במשך השנתיים האחרונות עצבנות נוכחית: אני ממש עצבני על אנשים שמשום מה שונאים אותייי ועושים לי קונספירציה (למדתי תמילה משיעור על רבין) שונאי גיא ניקרה להם התגעגעות נוכחית: אליה =] תמונת דסקטופ נוכחית: זה מעגל כזה של אבנים שנימצא באנגליה אני לא יודע ממש תשם חבר\\\\ה?: חח לא מזמן סיימתי קשר =[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: כריס הסולן של קולדפלאי או סתם איזה פמלה אנדרסון האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בלי סוףףף האם אתה עייף? רעב? כבר לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותה (את האקסית) ממה הכי נמאס לך?: מאנשים ששונאים אותי רבאקק למה הם ממררים לי תחיים למה ??!?!? את מי היית רוצה להרוג? אותם אחד אחדדד בדם קר הכי פחות מהנה?: לעשות שיעורי בית עתיד: ללכת להיתקונן למבחן באנגלית מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מליונר איפה אתה הולך לגור?: תל אביב אולי או בנגב או בחיפה או בכינרת מה שבטוח במקום מעניין כמה ילדים אתה רוצה?: ואיי ניראה לי שתיים לא יותר כדי לא לעשות פיצוץ אוכלוסין באיזה סוג של מכונית תנהג?: תאמת אני חשבתי ליקנות מטוסס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: הייתי רוצה למיצוא את עצמי בדירה יפה עם חברה שתאהב אותי כמו שאני יאהב אותה שנקרין אחד על השני שלווה ושהכול יהייה בנינו טוב =] חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: אני לא מפחד ממנו אני מפחד לפספס את ההוה וקצת בכללי: להקה אהובה: קולדפלאי תראוויס מוניקה סקס אינפקציה ספר אהוב: משהוא לרוץ איתו ד.נ הגליל המערבי סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: אדום =] פריט לבוש אהוב: מכנסים קצרים איבר שהכי מושך אותך: מותניים אתה שמח כש: כשאוהבים אותי =] וכשאני מקבל צומת לב =] אתה מרגיש בודד כש: כשאין לי צומת לב =[ וכשלא אוהבים אותי האם אתה חושב יותר מדי: כשאני אני לבד כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אני לא מכיר את כול העולם אבל ניראה לי שבהולנד אדם מפורסם שפגשת: את הבני דודים של שי גבסו האם יש לך אילו שהם חרטות: ברור קפה אהוב: לא בעע מר ריח אהוב: את הריח שלה =] (האקסית) מה מכעיס אותך: כשמים עלי זין-- וכשסונאים אותי רבאקקק במה חטאתי שאלוהים הקים לי שטנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: וואיי אני כזה ילד לא יוצלך אני לא חושב שיש לי אכויות מיוחדות האדם שעושה לך הכי טוב: אסף סדרס על בטוחחחח סגנון מוזיקה אהוב: רוק בריטי =] חדר אהוב בבית: חדר מחשב מקום אהוב בעולם: בית ספר גוונים והנגב מקצוע שנוא: לשון על בטוח מורה אהוב: זאב המורה למטמתיקה שלצערי בכלל לא מלמד אותי וגבי המורה לפיזיקה אוהב את בצפר?: כן נרדם בשיעורים?: לאא אני לא יכול להירדם ליד אנשיםם מעשן?: לא אסור זה לא בריא נפגע (רגשית) בקלות?: לא בכלל לא אני צריך שיעבירו לי את המסרר שוב ושוב כדי שזה יגע לי נותן מעצמך?: בקלות =] אוהב לפוצץ נייר בועות? חחחחחחח לא כל כך לועס דברים? את הצד השני של העט אוהב להתקלח?: כןן אוהב להתעטש?: חח כןן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: למה זה מעניין אוהב לצחצח שיניים?: כןןןןןןןן זה מרגיש נקי אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. כן אני זורק אשפה רק בזבל קונה צרובים\\\\צורב?: אני צורב =[ אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: כןן לגיטרה שלייי אוהב חולצות גזורות?: אוהב גופיות?: אוהב אוהב לטייל?: אוהב אוהב כפכפים?:אוהב לובש בוקסר?: כןן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: כןן חולם בהקיץ?: המון

למעלה