קחו קישור

shabaz

New member
וואו

השתובבתי נפש בצורה מדהימה מהקישור. קיבלתי אחלה ציון... כנסו, זה נחמד! תכתבו בפורום כמה קיבלתם!

למה???

New member
אממ... שבז אתה @#$@#$

הגבת מהר מדי, עכשיו הם ידעו שכתבנו ביחד אידי#@@ (
)

ל נ צ ח

New member
הם בוודאי ידעו ש למען ה'

אני בעצם לא לבד. בתגובה ל"כוכב אחד לבד למען השם" מאת:. לנצח תאריך: 7/11/2001 שעה: 08:16 ובהמשך... "בעצם הוא לא לבד" - וצודקת את עדי, אני בעצם לא לבד בכל הסיפור-הזה מאת: עדי נבון שעה: 19:41 תאריך: 7/11/2001 יקירי, ככל שעובר הזמן אני מעריכה אותך יותר ויותר "אני בעצם לא לבד" - משפט מדהים בעיניי. תודה. אור-הנביאים 24/8/1999 12:28 לנצח [email protected] ----------------------- יוסי היקר: לפי התיחסותך בהודעות קודמות באתר זה הבנתי שאתה נשמה-טובה. אתה חכם ומבין וככתוב בתנ"ך: "צדיק מתקן דרכו ורשע נופל ברשתו".בעניין-זה אתה צדיק. כתוב וידוע ש"מכל מלמדי השכלתי" ולך יש פוטנצאל גבוה בהקשר-זה. תגובתך מראה את ענוותך ודרך-ארץ שחכמי היהדות אמרו שקדמה לתורה. על הנביאים שלנו: כדי להבינם ב100% צריך לדעת את סוד החיים, וזה,התפקיד של גדול הנביאים משיח-השם "המבשר" שבוודאי יתיחס גם לדברים אלה ככתוב בספר ישעיה מב פסוק ד "ולתורתו איים ייחלו" אנחנו יוסי, בפתחי השער, והוא כאן ב"ארץ אהבתי". מי יפתח לו השער? זאת השאלה. אור-חדש יאיר לפניך והעולם כולו יידע את השם בעמו עם ישראל. שיהיה אור-לגוים בכתוב ובשירה: אור חדש על ציון... כאן הזמן לסיים את אלה הדברים ,ובינתיים שלום ולהתראות. ביי ______________ לנצח ____________

shabaz

New member
זו אשמתך!

את אמרת לי לכתוב בזמן הזה, אז אני לא אשם בכלום! מנוולת, בחיי! זה יותר דפוק משניצל. ראיתי את זה השתנתי תותים... ממש וילון בדואי, שנוצר ע"י המאבטח הסיבירי איגור. מישהי פה היא בחורה טובה ובמבאיסטית?

shabaz

New member
יצאו לך שלוש כוכביות? זה טוב?

חחח, נו בחור, תגיד כמה.

Levos

New member
לעזזל, זה גרם לי לכאב ראש

יצא לי 127 בפיזור? 16 ו140 בפיזור 24

dor_ian

New member
יצאה לי אותה התוצאה בדיוק ../images/Emo13.gif

השאלה היא כמה זה מהימן. 140 זה ציון של גאונים! ואני רחוק מזה מאוד
אז לא כדאי לקחת את הציון הזה ברצינות. ה127 ונחסיר 16 יתן אינדיקציה יותר מהימנה כנראה.

neko

New member
הממ.. כמה דברים.

1. ההגדרה הרשמית של גאון: IQ 148 ומעלה, סמן ה99% של האוכלוסיה (יש גם הגדרה מדוייקת למפגר, אימבציל ואידיוט). הסקלה המקובלת היא על פי סטיית תקן של 16. 2. המבחן הזה לא רציני במיוחד, בייחוד בגלל שהוא בודק רק תחום יחיד (צורות). בדיקת IQ טובה צריכה לכלול כמה SKILLS שונים. לי למשל יש IQ מאד גבוה בסדרות מתמטיות וצורות, אבל מאד נמוך בחלק המילולי (בשביל המספרים תצטרכו לעבוד קצת יותר קשה
). 3. מי שרוצה לבדוק את הIQ שלו ברצינות מוזמן לפנות לפסיכולוג או למכון שעושה מבחנים (לא צריך להיות יקר במיוחד, בטח 100 ומשהו ש"ח כולל הכל). מי שחושב שהוא גאון (או קרוב לכך), מוזמן להוכיח את זה ע"י כמה מהמבחנים בקישור הזה (מומלץ בחום).

neko

New member
אה, וד"א, במבחן שעשינו כאן הצלחתי

הכל בודאות, למעט 2 שלא הייתי בטוח. לדעתי כמעט ולא משנה מה נעשה, הציון יסתובב באותו אזור (מישהו שעשה מעוניין לנסות לטעות בכוונה בחצי מהשאלות...?)

shabaz

New member
לא, זה לא נכון כלל...

אני קיבלתי ציון גבוה במיוחד. כל כך גבוה שהם אפילו לא רצו להגיד לי אותו... סתם אמרו לי above end 140 בסקאלה של 16:) <<אז אני מגלומן, אז הכל קונספירציה שלי ושל "למה???", אז היא רוסיה...זה לא אומר כלום>>

למה???

New member
אתה מודע לעובדה שאתה יותר

רוסי ממני, נכון? <<למשל אני לא הייתי מעלה על דעתי, לצאת עם חצאית סקוטית לרחובות שבידיי מקל ותרמיל וספר מתמטיקה ולהתחיל לשיר "קלי קקלי קקלי קמייה" בעודי עושה פרצופים של ציפור שיר שהרגע ראתה את גופתה המרוטשת של חברתה- מה שאתה תסלח לי, עושה כל יום בין השעות 2-4 בשדות הנטושים ליד עצי האשוח שבכרמי**>> ** הם לא יגיעו אליך אל תדאג, לא כתבתי את שם העיר...

shabaz

New member
אני מכחיש כל מעורבות לאירוע ההוא!

חוץ מזה, אני רק חצי איגור... את איגורית שלמה, אני מאמין... ואין עצי אשוח בכינרת.

shabaz

New member
חח

Uncommonly Difficult IQ Tests אוקיי, אני אציץ בזה... יש לי איזה מבחן אי קיו אחד שנכנסתי אליו... בחיי, לא ידעתי איפה להתחיל... אבל זה כנראה רק בגלל שעבדתי על זה שתי דקות כי הייתי חייב לעוף מהבית.. אני אחזור אליו מתישהו בעתיד הקרוב...נראה את הממזר הזה מתמודד נגדי בזדוניות מחוכמת בעליל בטקטיקה על חושית! מוהאהאהאהא!

MelodicTruth

New member
ניסיתי כמה מהמחבנים בלינק הנ"ל

אני ממליץ בחום על 916, logima strictica 36, g-test, space-time-and hyperspace. מי שרוצה קריעת תחת רצינית מומלץ לנסות את הeureka test והtitan test שנחשב ע"י הרבה אנשים למבחן הIQ הקשה ביותר שקיים היום. הנה עוד מבחן שלדעתי נכנס לקטגוריית הקשים ביותר: http://foritensum.zzlevo.net/foritensum.html (הרבה זמן שלא הייתי פה :)

neko

New member
הספיק לי הSLSE שדיברנו עליו אז...

ד"א, עד כמה לדעתך הSLSE מדוייק?

למעלה