קחו עצם

darksideonline

New member
קחו עצם

להוריד ספרים דרך האינטרנט אזרוק לכם עצם.. תופסים? תעתיקו את הכתובות ותורידו לא להתנפל יש מספיק לכולם!!!!!!!!!! http://shows48.tripod.com/R_mashina_-_Ho_Salsalat.mp3 הו סלסלת בהופעה!!! http://shows48.tripod.com/R_mashina_-_Harri_Krish_Dam.mp3 ארי קריש דם בהופעה!!! לבריאות

meiravma

New member
תודה אופיר!!!

ואגב, הארי קריש דם דווקא יורד יופי.
אולי תנסה לשים עוד פעם את "אנה"? כי כמעט אף אחד (כולל אותי) לא הצליח להוריד את זה...

עבודה מצויית אופיר!! הצלחתי את הארי

המדיה פלייר עשה לי בעיות אז עשיתי אנינסטול ואז הצלחתי להוריד

Vdrums

New member
אחלה ביצועים...

הארי קריש דם זה מתוך ההופעה בחוף דור ב92´ זו היתה מסיבת מתגייסים של גל"צ... והו סלסאלת זה מהופעה ב89´... אני מחזיק באושר את כל הגירסאות הללו לצערי על קסטות... למישהו יש את את באה לבקר בגירסה אקוסטית על המחשב???

Vdrums

New member
אני אעזור לך..

תעתיקי את הכתובות של השירים ל- open URL שנמצא בתפריט של המדיה פלייר (בתוך FILE) ואז שיתחיל השיר תעשי שמור בשם...

Vdrums

New member
אצלי זה עבד, למרות ש...

יש לי את ההקלטות האלה ועוד המון אחרות על קסטות והאיכות שם יותר טובה...

meiravma

New member
אתה יכול לפרט?...

למשל הקלטתי משלום ("את באה לבקר") את ההופעה שממנה לקחו את אניגודין, והקלטת שלו היתה אחלה:) אבל במונו; וגם הופעה משותפת למשינה ויהודית רביץ מצמח מסיבוב הפרידה, ודווקא על השיר שעניין אותי ("מה איתי", במקור של להקת לול) היו חדשות על חצי שיר... (אולי יש לך הקלטה מוצלחת יותר?) תודה מראש!!! נ.ב.: אולי אתה יכול לעזור לי בקשר למה שכתבתי בהודעה האחרונה?...

Vdrums

New member
לפרט על מה?

כל השירים שיש באתר משינה.קום הם באיכות מאוד גרועה, יש לי את הכל על קלטות ואני לא ממש יודע או בעל ציוד כדי להקליט את זה למחשב לצערי. חשבתי ששם זה יהיה באיכות טובה אבל התברר שממש לא. ואפרופו מה איתי בוצע במקור ע"י אריק איינשטיין וג´וזי כץ ולא קראו להם להקת לול... אם כבר בשלב יותר מאוחר יחד עם מיקי גבריאלוב הם נקראו החלונות הגבוהים. אני חושב שיש לי הקלטה של מה איתי עם קצת פיטפוטים של קוטנר... הקלטתי את זה ואת כל השאר ב95´ שגל"צ עשו מרתון משינה וקוטנר הביא מלא דברים נדירים. למרות האיכות אני עדיין נהנה לשמוע את זה

sherennn

New member
../images/Emo41.gifלפיטרינית ונווה.. יש לי רעיון...

מאחר ואני לא ידעתי על דרך ההורדה הנ"ל (עם המדיה פלייר...) יש לי רעיון אחר... אני מקווה שזה יעבוד: בקישורים בהודעה שלי למטה.., אל תפתחו אותם, תלחצו עליהם עם המקש הימני של העכבר ותבחרו ב"שמירת יעד בשם" "save target as" באנגלית... ואז תשמרו על המחשב... וזהו. אני באמת מקווה שזה יעבוד..

meiravma

New member
את באה לבקר - אקוסטי

יש את זה במשינה.קום תחת "המוסיקה", או "שירים להורדה" בתפריט המהיר.

למעלה