קחו לכן אתגר

jesie12

New member
קחו לכן אתגר../images/Emo13.gif

4 גביעים של קוטג' קטנים 100 ג"ר חצי קילו גבינה 5% המון גבנ"צ יש גם תירס,איטריות (גם של פסח מתפוחי אדמה) ביצים , תבלינים קמח יש לכן רעיון איך לנצל את כל זה ו....שיהיה שפוי ו....טעים. נראה אתכן

פשטידות אני עושה בדר"כ לפי העין

אבל פחות או יותר כמו המתכון של RANANIT עם תירס במקום האיטריות ומוסיפה גם שמיר בשביל טעם אם אני עושה עם איטריות אני לא מוסיפה בכלל קמח. אפשר גם פנקייק קוטג' שיוצאים מאוד טעים - http://heb.bitsofmagic.com/cook/archives/000778.html ובכלל אני מאוד אוהבת את הבלוג הזה - ביטים של קסם - פשוט מבשלת

jesie12

New member
WOW ../images/Emo51.gif

מצאתי שם המון אפשריות יאומץ לארוחת ערב לילדים

יואו... איטריות וגבנ"צ....

דוחפת לתנור, עם התירס, הגבינות, הקמח והתבלינים ובולעת את הכל אחרי שמוכן (אבל רק אחרי השקילה של היום
) איך אני מתה על פשטידות כאלה... רגע, מה עם לביבות גבינה כאלה, מטוגנות בתרסיס שמן? אין לי מתכון מסודר (אני ובישול מכוסחים לגמרי) אבל בטוח שלמישהי כאן יש.

ronanit

New member
יש הרבה אפשרויות

פשטידה עם אטריות - למרכיבים שלך מבשלים את האטריות 2 קוטג' 1/4 קילו גבינה לבנה 1 כוס גבינה צהובה 2כפות קמח 3-4 ביצים מל"פ ולתנור - חום בינוני כ 45 דק' חביתיות 2 גביעי קוטג', גבינה לבנה תירס 3-4 כפות קמח, מל"פ 4 ביצים חופן גבינ"צ ולטגן ... מעולה להגיש עם יוגורט ומלפפונים.. עשית אותי רעבה

jesie12

New member
2 גביעי קוטג'

של 100 ג"ר או 250 ג"ר? נשמע אחלה אומץ בחום

למעלה