קחו בדיחה טובה

קחו בדיחה טובה

אישה אחת באה להתוודות אצל הכומר: האישה:קראתי למישהו בן זונה הכומר:למה? האישה:הוא נגע לי בשדיים הכומר נוגע לה בשדיים ושואל ככה? האישה:כן הכומר:ולכן קראת לו בן זונה? האישה:לא הוא גם הפשיט אותי הכומר מפשיט את האישה ושואל ככה? האישה:כן הכומר:ולכן קראת לו בן זונה? האישה:לא הוא גם הכניס את איברו לאיברי הכומר מכניס את איברו לאיברה ושואל ככה? האישה:כן הכומר:ולכן קראת לו בן זונה? האישה:לא הוא גם זיין אותי הכומר מזיין אותה ושואל ככה? האישה:כן הכומר:ולכן קראת לו בן זונה? האישה:והיה לו איידס הכומר:בן זונה!!!!!!!!!

אני רואה ששומם בפורום הזה בלעדי אז:

אב אחד רוצה לדעת אם הבנות שלו "תמימות". הוא מוציא את הזין שלו ושואל את בת ה-27 "מה זה?" "זין" היא אומרת ,האב מתעצבן וזורק אותה מהבית. הוא פונה לבת ה-16 ושואל מה זה? והיא אומרת "זה זין" ,הוא מתעצבן ומעיף גם אותה מהבית. הוא פונה לבת ה-7 ושואל: "מה זה?" "לא יודעת" היא עונה. "יופי" הוא משיב, "סוף סוף". "אבל רק שתדעי שזה נקרא זין" הוא אומר אבא היא עונה: "זה זין זה?"

===========../images/Emo45.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אאאאאאאאאההההההההההההההבבבבבבבבבבבבבתתתתתתתתתתתתיייייייייייי

טוףףף

New member
לגבי אבנר הומו (כביכול)

גבר..... אני חושבת הומו שפשוט פוחד לצאת מהארון ושאבנר ופרסומות לאולדייז אולטרא פשוט עושים לך את זה תצא... תצא.... מ ה א ר ו ן ........ (זו לא בושה)

למעלה