קזינו לישראלים

yuv2005

New member
קזינו לישראלים

חשוב מאד שיהיה פיקוח ממשלתי בהפעלת קזינו, שיכניס כסף רב למדינה ויעזור מאד בפיתוח האיזור בו הוא ממוקם.(ראו בתי קזינו בעולם). לילדים אסור להמר או להתקרב להימורים. בקשר למשפחות שמפסידות- עד כמה שאני יודע -בארה"ב למשל יש הפרשות כספים קבועות של בתי הקזינו לטובת טיפול במכורים ובמניעת כניסה לבתי קזינו למכורים. אבל כדאי לדעת שמי שמכור להימורים תמיד ימצא את הדרך להגיע למקומות הימור (ובארץ זה לא קשה),בנוסף לכך הרי ההימורים מצויים כאן בכל תחנת פיס-מה זה אם לא הימורים-טוטו,לוטו,חיש גד,winner,ועוד . אם אסור להמר בארץ אז מדוע הצבועים והמושחתים בכנסת לא מונעים הימורים אלה??? אלא הימורים גרועים בהרבה מהקזינו- ששם מפסידים לפחות יותר לאט ונהנים יותר.אני מכיר אנשים שששמים כסף רב כבר עשרות שנים בטוטו/לוטו ועדיין לא זכו ובטח לא מסוגלים להתפרנס מזה.לעומת זאת ראיתי ונפגשתי אישית עם מהמרים מקצועיים שחיים מהקזינו (ויש גם ישראלים לא מעטים בארה"ב שמתפרנסים יפה מהקזינו באופן קבוע ובצורה מקצועית). אבל הצביעות,השקרים והשחיתות כאן חוגגים ורק מתגברים לכן אני גם לא מצפה לשום שינוי.(Welcome to the middle east) אני רק מרחם על האנשים שמשקיעים את רוב משכורתם או קצבתם בהימורים החוקיים כאן וממשיכים לחלום על עתיד טוב יותר. cheers yuval

למעלה