קזבלן

fani007

New member
קזבלן

אפרופו נוסטלגיה, הסרט קזבלן מוקרן בערוץ 2 סרט שכמה שלא ניצפה בו אף פעם לא נמאס.

magy

New member
כן, קזבלן בערוץ השני

ואני הייתי מוכנה לראות בפעם האלף......את "גבירתי הנאוה" ושוב ושוב .....את "חלף עם הרוח"... אבל לא אגיד לא.....גם "לאוליבר" סיפור הפרברים.....כנר על הגג, ......דרום פסיפיק....צלילי המוסיקה... אני אוקלי אשת לפידות....ולפחות,,,, ועוד אחד ששכחתי את שמו....

נתיבה

New member
אנני אוקלי עם בטי האטון עדיין לא

הוקרן. אני גם מחכה לו וגם מצפה לו. את ´ספינת השעשועים´ הביאו לי לפני מספר שנים מניו יורק.בינתיים כבר הקרינו.עלה לי 20 דולר. את חלף עם הרוח יש לי בוידאו.

וידוי ../images/Emo11.gif

ולא איכפת לי שתורידו לי נקודות.. אני ראיתי את הסרט אשה יפה אולי 100 פעמים !!! ויש גם ספר - ציפורים מתות בסתר שקראתי אין ספור פעמים.. לא יודעת איך להסביר.. שניהם לא אורים ותומים - אבל מה לעשות.. תפסו אותי !

magy

New member
ולמה שנגנה אותך על טעמך?

טעמינו טוב משלך?????????? אישה יפה......זה האשליה במיטבה..........עשיר פלוס זונה...... חלומה של כל אישה מהוגנת..... וציפורים..........מאיפה את חושבת הגיע הכינוי הזה.....מאגי..... Magy מהציפורים........ הבן שאל אותי ........"אמא, מה לכתוב במחשב ? איזה כינוי?" לא יודעת, אמרתי........למה כינוי......אני צביה........ אמר לי......"צריך כינוי.....לא כותבים את השם האמיתי......." אמרתי .......אההההההההההה.......תכתוב מייגן......... מי זו מייגן שאל אותי........ אה...........אתה לא קורא ספרים......ילד........... מייגן זו הילדה מהציפורים.....שהתאהבה בכומר לכל חייה...... נו........ אז ... מֲייגֲן .. אף אחד לא יידע לבטא.....וכדי שלא ישבשו........ זה נהיה מֲגי....... וכך שנים.......קוראים לי magy כומו מרגלית......ובטוחים שזה שמי..... והכל בגלל הציפורים......... ואני וספרים...........החברים הכי טובים בעולם..... לא יכולה להרדם בלי איזה ספר שניים בשבוע....... בלי ספר אני מרגישה קצת בעלת מום..... ההישג האחרון שלי,,,,,,זה ללמד את אבא שלי....שלא קרא 78 שנה ספרים לקרוא....הוא בספר השני.....ואני גאה שהכנסתי אותו לזה...... והוא גם נהנה זהו.....גמרתי לזבל....

ג. ל.

New member
על ציפרים מתות בסתר....

ושורשים של אלכס היילי: שני ספרים שהשאירו אותי תקועה אי שם באותה שנה בה קראתי אותם, סביבות גיל 17... אחחחח.... עד היום, על המדף שליד המיטה, לא זזים משם, מדפדפת בכל הזדמנות!!!! ועוד אחד, יחיד ומיוחד באמת: "האורות", של ראובן קריץ. חוץ מחברות קרובות שלהן שיווקתי באגרסיביות את הספר הזה, לא הכרתי אנשים נוספים שקראו אותו. האם אתם אולי? ומה עם "אש זרה", מהבלהונים הראשונים של סטיבן קינג? שבת שלום ומבורכת

magy

New member
לצערי את השניים שציינת , לא

אבל ממליצה בחום.........על ספר מדהים.....של הפרקליט האמריקאי... אלן דרשוויץ, "נקמה צודקת"....... לא מניחים מהיד.......עד הסוף...... ושלושת ספריה של מיכל שלו...... מלאכי עליון....שבועת רחל, ומאה חורפים.......שאחד עולה על משנו.......

אני אהבתי את ר. קריץ, אבל

לא זוכרת את "האורות". קראתי משהו שהיתה בו מטפחת אולי "תכול המטפחת"? אולי משבשת אשמח לתזכורת מאמינה שקראתי עוד ספרים שלו אבל ממש לא זוכרת מה אני אהבתי את "האסופית" של ל.מ. מונטוגומרי כזו אופטימיות כזו תמימות לא מאמינה שבנים קראו את זה

חונה יקירתי, גמני

אוהבת את "אשה יפה" ואפילו משתמשת בו לצרכי עבודתי להדגמת נושא מסויים ואנשים נהנים עד מאד. (לא, לא, אין לי בית בושת...) יש נוסטלגיה לבתי בושת? בורדלים?

אטיוד5

Active member
כן, יש

אצלי זה מתקשר למוסיקת הג´ז. בשנים הראשונות טענו שמהמוזיקה הזאת מתאימה לבורדלים, שהיא לא מהוגנת. ואם תשמעי את הפסנתרן Meade Lux Lewis מנגן בוגי-ווגי, גם תביני למה. ובאמת יש לי תקליט אחד שלו בשם Cat House Piano

נוסטלגיה של בורדלים.......?

אולי - הסרט לולה - עם מרלן דיטריך... בעצם- זה היה מועדון לילה... והיא היתה סקסית ומסתורית... ואיך שהיא שרה..... אין דבר כזה היום.. הכל פלסטיק וסיליקון !

אז אספר לכם סיפור נוסטלגי

פעם, מזמן, כשהייתי צעירה והייתי דיילת ניצלתי את הזמן הפנוי בכל טיסה לחרוש את העיר בה הייתי יום אחד הגעתי לפריס (יום אחד מיני רבים לשמחתי) כהרגלי, פתחתי את מפת העיר שהיתה מונחת בחדר במלון הבטתי מעט והחלטתי ללכת למוזיאון שמעולם לא שמעתי עליו למוזיאון קראו "בורדיל" (אל תשאלו אותי איך מאייתים) הולכת ילדה טובה ירושלים ברחובות פריס ושואלת עוברים ושבים איפה נמצא מוזיאון בורדייל וכולם מסתכלים עלי כאילו אני לא שפוייה
אבל לא אשה כפנטזיה תוותר בסוף מצאתי אותו ברחוב קטן ואכן היה שווה את הטרחה יופי של מוזיאון ובוודאי יהיה מי שידע לאיית נכון וגם לתת את הכתובת

שקדי

New member
כלומר את היית בזמנו................ ../images/Emo6.gif

מי שכתבה בפורום .....שרק ממחשבה על שמו אני מסמיק דיילת אוירטואלית???????? אהההההההההה.....

אני לא היא, בהחלט לא

אבל אכן כותבת באותו הפורום שרק משמו יש אנשים שמסמיקים אבל ה"אחר" הוא ממש לא אחר בוא תצטרף מניחה שתהנה

שקדי

New member
את רוצה לומר................ ../images/Emo98.gif

שיש אנשים שממש נהנים מזה?????? הממממממממ......שווה בדיקה............

למעלה