ולמה שנגנה אותך על טעמך?
טעמינו טוב משלך?????????? אישה יפה......זה האשליה במיטבה..........עשיר פלוס זונה...... חלומה של כל אישה מהוגנת..... וציפורים..........מאיפה את חושבת הגיע הכינוי הזה.....מאגי..... Magy מהציפורים........ הבן שאל אותי ........"אמא, מה לכתוב במחשב ? איזה כינוי?" לא יודעת, אמרתי........למה כינוי......אני צביה........ אמר לי......"צריך כינוי.....לא כותבים את השם האמיתי......." אמרתי .......אההההההההההה.......תכתוב מייגן......... מי זו מייגן שאל אותי........ אה...........אתה לא קורא ספרים......ילד........... מייגן זו הילדה מהציפורים.....שהתאהבה בכומר לכל חייה...... נו........ אז ... מֲייגֲן .. אף אחד לא יידע לבטא.....וכדי שלא ישבשו........ זה נהיה מֲגי....... וכך שנים.......קוראים לי magy כומו מרגלית......ובטוחים שזה שמי..... והכל בגלל הציפורים......... ואני וספרים...........החברים הכי טובים בעולם..... לא יכולה להרדם בלי איזה ספר שניים בשבוע....... בלי ספר אני מרגישה קצת בעלת מום..... ההישג האחרון שלי,,,,,,זה ללמד את אבא שלי....שלא קרא 78 שנה ספרים לקרוא....הוא בספר השני.....ואני גאה שהכנסתי אותו לזה...... והוא גם נהנה זהו.....גמרתי לזבל....