קו 91

Ricca

New member
קו 91

אני לא אוהבת את הישראלים פה, במיוחד לא אלה שאיתי בכיתה.. אני מרגישה שהסיבה היחידה שהם מדברים איתי זה כי הם רוצים להעתיק ממני שיעורים. אבל אחת מהן דלוקה על ידיד ההיי טק שלי. והוא מעוניין לבדוק במה מדובר, אז יצאנו ביחד איתם והשותף האלבני שלי. היי-טק, אלבני, שתי ישראליות, ואני. ומה אני, רק רציתי לחזור הבייתה בשלום. אבל משום מה ג'ויינט מתחת לגשר של התעלה נראה קוסם יותר לרוב מכריע. שתיים וחצי בלילה, שלושה וחצי פיינטים, וקו תשעים ואחת מפסיק לנסוע. wellcome to my space ship, she's beautiful forever.. בכל מקרה אני אוהבת את ויקטור צוי יותר, אבל זה לא חוכמה, תמיד העדפתי רוסים.

קפת

New member
בזמן שאת מבזבזת את הזמן

על אלבנים, רוסים ואוטובוסים, נפל דבר. אוי, לריסה. העולם לא יחזור להיות מה שהיה. כסי ראשך בשק ואפר, ותעשי כלים. האחיות פיק מתפרקות. האם ייתכן שבעוד 10 שנים יהיה בניהן איחוד בפארק?

Ricca

New member
פירוק צמדי זמר מעולם לי הכאיב לי

להיפך, אני מאמינה שזו תחילתה של דרך חדשה ואמיצה. לדעתי דניאלה הולכת להתאחד עם אביב גפן. אגב, אני יודעת מה זה פסיכרומטריה. לא מאמינה שהוצאתי את עצמי מהמיטה הבוקר כדי ללכת ללמוד מה זה. מזל שחזרתי למיטה שוב. בוקר טוב לכולם.

מציץ

New member
רציתי להודות לך על הקישור

כך לפחות לא אאלץ לעשות עצמי כאילו התאחתי איפעם עם מי מהאחיות. בדיעבד... לא רק שלא מודה לך,אלא שהפכתיני ל...... לאמגלה. הקישור המקולל ק'פיץ לי פירסומית עצבנית ללא איקס. חרם על קישורייך קפת.

Ricca

New member
אני אתרגם.

הוא אמר שאמ'שלך בגבס. ומציץ, למה שלא תשיג לך איזה אנטי פופאפ? אל תתקרב לזה של גוגל, הוא ניטרל לי את העברית באקספלורר לאיזה כמה שעות.

קפת

New member
אמאשלי, עד כמה שאני יודעת

נמצאת בגרמניה. למישהו יש מידע אחר? יש משהו שאני עוד* צריכה לדעת על אמא שלי? *אם זו לא הרמה יפה-יפה להנחתה, אל תקראו לי אנדרי אגסי** **פרי טעים-טעים*** ***איפה הפ"ח המניאק?

עסוק

מאסתי בהבלי העולם הזה. פתחתי עסק חדש, ומזה כשבועיים אני מפעיל דוכן קמעות ומים קדושים במירון + דרוש מפעיל לדוכן בקבר הבאבא סאלי בנתיבות, שכר הולם לרציניים, ועכשדיו אני מוכר יותר כהוד קדושתו, הצדיק החמור. אין לך מושג מה עקרות חטובות בנות 19 מוכנות לעשות כדי למצוא שידוך וכדי שהילד שלהן יבריא מצרעת. שלא לדבר על אלמנות מרוקניות בנות 70 פלוס שחושבות שהתנחלו להם שדים באצבעות הרגליים. איפה הייתי? אה כן. אין לי זמן אליכם בכלל. ואליך קפת בפרט. מעכשיו אם את רוצה משהו, תשימי פתק בכותל וכשיהיה לי זמן אני אקרא אותו. ברכה על ראשך. הנבוב.

נאבוקוב

New member
נו, כן

אפשר לסמוך עליך שתעשה עסקים אפלים בגלביה נבלה, טרף חמור. אולם נתיבות זה ממש על הדרך למכללת ספיר ובין תירגול לתרגול אוכל לעזור לך פה ושם, בשביל העוקץ ושמירת השארם הנכלולי.

לא תודה אתה עלול לגרום לבעיות

הצצה חטופה בך מספיקה כדי לפתח ספק סביר בקיומו של אל טוב ומיטיב, ואני לא צריך שהברברים יתחילו לפתח הגיגים תיאולוגים מסובכים מדי. במחשבה שניה, אולי אשתמש בך כסוג של שד. אתה יודע לקפוץ מאצבעות קטנות של קשישות קשות יום? ושלא תחשוב שלא התרשמתי מזה שאתה מתרגל. אמנם, יש אנשים שהם כבר דוקטורים בקנדה, אבל גם מתרגל בספיר זה יפה. ובכלל, הקבר של הבאבא זה בקצה של נתיבות, לא קרוב לכניסה, ואתה תאלץ לעשות סיבוב גדול מדי על האופניים בדרך לשדרות, כך שלא נראה לי שאתה תתאים.

נאבוקוב

New member
עיקש כפרד, כצפוי

אמנם את הטריק הסוקמני של לקפוץ מאקזמה לאקזמה כדי לחסוך בדמי האוטובוס, כידוע לך, לא רכשתי; וממש כמו שלא טרחתי לחסוך דמי טיסה על-ידי הישענות בשורשי זקנו האדמוני של הקנדי, אולם ללבוש גלביה ורעלה של מקובל אני יודע, יקר, וממש כמו לסוך בשר בתולות בשמנים. אני מציע לך, בידידות, לשקול את שכירתי עד השעה 20.00 בערב בדיוק- ולא, אפתח בחצר מתחרה, סמוכה לכולל נחשב. והרי יודע אתה שאני דובר בשפתם ומצליח, בשונה ממך, לא לתלוש שיערות יקרות בניסיוני "לתקשר עם הפלבאים", כלשונך.

Ricca

New member
אוי אוי..

אתם יותר מדרימים. תשארו בבקשה צפונית לקריית גת. בכיוון טבריה אם אפשר, אני בטוחה שקמעות עושים קופה גם שם. תודה.

קפת

New member
מה אכפת לך, את?

דרומה זה קל"ב בשבילך. אולי הם יעשו לך הנחה, על השטחויות. נבוקי, מה שלומך, אהובי לעתים רחוקות?

אתה חייב להוציא לנו עם זה ת'עינים?

או שתהיה אומלל, או שלפחות תשתוק, נבל.

נאבוקוב

New member
נחה עלי הרוח, פיוטר

הפה אומר "שתוק, שתוק" ועשה פרצוף מיואש, כרגיל, שמוכי הגורל לא יראו שאתה מרוצה ויפתחו להם עין כמו היתה מזכוכית. אבל הלב, הלב הסלאבי מתרחב כמו היה על סמים ממריצים והפה מפיק מרגליות כמו הייתי צגאן. נו, טוב.

קפת

New member
שמתי לבי (החסר)

שלא הזכרת דבר בנוגע לשאר מעלליך הגופניים. הייצריים. האם זה מפני שאתה חסר אותם או מפני שאינם גורמים לך אושר? וכן, הניפנוף הזה בחדווה שאחזה בך - גם אני רוצה את מה שאתה מעשן - הוא מיותר, צעקני וזול (גם אם החומר יקר). כמו שלא מדברים על הדלי שהלך אחרי החבל בבית הטובע שנמצא תלוי. החוקן, אגב, פס ממקומתינו. עכשיו אנחנו מנזעים במוח. הרבה יותר אפקטיבי, הרבה יותר פחות מלכלך.

נאבוקוב

New member
נו, טוב

יצרים הרי אין לי, רק זיקפות אבל מנזעים נשמע מכאני מדי ונורא עתידני. אני בעד עבודה ידנית לא מנוכרת וחוקנים ואני מודאג מאוד מההתפתחויות כאן מאז שהלכתי להביא תואר לילדים. פייר, אין לי כח לדףדף אחורה שני עמודים ולראות מה השתנה פה בשנה האחרונה, את מוזמנית לספר ואני מבטיח להקשיב לך או לפחות לעשות פרצוף אמפתי.

אם רק היית טורח

היית מגלה שהשנה האחרונה זה כולה 3 פתילים מתחת לנוכחי. 2 עמודים אחורה זה מתקופת בריאת העולם, פלוס מינוס שנתיים.

למעלה