קו 200 בשעה 19:00, 28/09/05

moosa1

New member
קו 200 בשעה 19:00, 28/09/05 ../images/Emo46.gif

מישהו נסע בקו 200 מפתח-תקוה למודיעין ביום רביעי, 28/09/2005 בשעה 19:00? היה אוטובוס בכלל? מתי הוא נסע? חיכיתי לו בתחנה בבר-אילן משעה 19:10 ועד 19:50 והוא לא הגיע מעולם?!?!
כך נמשכת הטרגדיה של כולנו: "החיים על פי מרגלית"...

עד שהחברה הזאת

לא תוחרם ע"י ציבור הצרכנים, לא יקרה כלום. תגיד לי מוסה, אין איזה משרד ממשלתי או משהו דומה שאפשר להתלונן אצלו על חברה שלא עומדת במה שהציעה במכרז? משהו מעין "מבקר חברות הנסיעה בארץ"? רציני.....בטח יש מבקר

modmod

New member
יש. המפקח על התעבורה

במשרד התחבורה. הם אמורים לטפל באלה.

moosa1

New member
אין עם מי לדבר.

בתאריך 28 באוגוסט 2005 אוטובוס של קו 200 של השעה 17:00 יצא מהתחנה באיחור של יותר מעשר דקות, לא היה מקום לכל האנשים באוטובוס ועוד... כעבור יומיים שלחתי פקסים עם תלונה בעניין ל: חברת מרגלית, עיריית מודיעין, הממונה על התח"צ במשרד התחבורה, מבקר המדינה, שלושה מקומונים באישור מודיעין. היחידים שחזרו אליי והתייחסו למכתב שלי הם כתבת של אחד המקומונים ופקיד מסור בלשכת מבקר המדינה. כל השאר - מעולם לא הגיבו לתלונה שלי. אז מה עוד אפשר לעשות? מתעללים בנו, ואין מול מי להתלונן?! האם ראשי העיר מודיעין מעדיפים את "עיר העתיד" ללא תחבורה-ציבורית? האם זו תהיה "עיר העתיד" היחידה בעולם שמתעקשת להישאר בעבר? האם ספקטור מרוויח מריבוי כלי הרכב הפרטיים והתאונות ברחובות העיר? האם המדינה מעדיפה שלא נשתמש בתח"צ? האם למדינה יותר נוח שנמשיך לנסוע ברכשים פרטיים ונשלם 6 ש"ח לליטר בנזין (מתוכם 52% הם מס למדינה)?! אולי במקום לעבוד בפ"ת ולהזדקק לתחבורה מדי יום - אולי עדיף שאמצא עבודה באזורי התעשייה והתעסוקה המפותחים במודיעין?! (ציניות, כמובן) אני ממש מיואש מהנושא.

moosa1

New member
באישור = באיזור

ברכשים = ברכבים. מצטער על השגיאות הגסות.

Boogi25

New member
../images/Emo88.gif אין עם מי לדבר! ../images/Emo88.gif

תלונה שלי מלפני כשנה: 1. שלחתי פקסים. 2. הגעתי להעיד בירושלים 3. שמרתי על קשר טלפוני עם הפקיד 4. לבסוף קיבלתי מכתב שהתלונה מבוטלת מחוסר ראיות. (כאילו שביקשו...) כולם מושחתים, נשאר רק לעזור לבחור שמחתים מחר במרכזים המסחריים, ושתהיה תחרות עם מוניות שרות לערים הגדולות.

למעלה