בדוק שיהיו לי טעויות אז תתקנו
מוק בא משב"ק מיוזיק בנות מזיזות את הטוסיק מסובבות את הפופיק אצלנו בבוטיק מסביב לעולם בגרוזים אולפנים וטיסות וג'קוזי ממלאים את הלווזים ועכשיו כולם לזוז כי- קו תל אביב ניו יורק קינגסטון יאבא דאבא דו כמו פלינטונס אני מפיל את הבית כמו שמשון עם עוד אחד שתורידו ברינגטון דיילות מגישות לי וויסקי מבקשות חתימה על דיסקים עסקי ה-ש' זה ביזנס,RISK IT יד אחת עט,יד אחת ספליפקי הרב אלוף של הבוף בא לעיייייר לוקח 160 במהייייייר מחרפן את העולם באוייייר סופר מוווווק סופר שיייייר בחורות מתיישבות על רמקולים מגיבות לבאסים שעושים נעים מבטיחות לי כל מיני דברים שב"ק מיוזיק פיוזים נשרפים מוק בא משב"ק מיוזיק בנות מזיזות את הטוסיק מסובבות את הפופיק אצלנו בבוטיק מסביב לעולם בגרוזים אולפנים וטיסות וג'קוזי ממלאים את הלווזים ועכשיו כולם לזוז כי- החיים הם שיר,אם נדע להקשיב לו כל אחד הוא צליל,כל דקה היא תווים בו תשמע ת'מנגינה,לא תוכל להגיד לא תרגיש ת'אהבה שאנחנו עושים פה כל דבר הוא כל דבר ואין דבר שעוד לא נאמר אני רוכב גבוה על ראש ההר על HIGH של בוקר שלא נגמר מסתכל מהגג כמו קינג קונג כולם לקפוץ כמו פינג פונג בתוך הראש כמו דינג דונג מיודעים ובהיכון נבוא אופטימי, חוץ אקלימי נקנה אורגנית לא עובדים אם זה כימי נהיה איזי, שמור את זה ביזי תראה את זה קוסמי תרגיש את זה פיזי שבק מיוזיק רוצים גם אותך כאן חם כאן, ולח כאן מי אמר SHOTGUN? תקליטן, מסיבת גן עם המוק מאן, ופילון סאן מוק בא משב"ק מיוזיק בנות מזיזות את הטוסיק מסובבות את הפופיק אצלנו בבוטיק מסביב לעולם בגרוזים אולפנים וטיסות וג'קוזי ממלאים את הלווזים ועכשיו כולם לזוז כי מצד לצד המקום מלא מיד ליד טוחן,עולה עוד אחד מתרומם לוולה אבהל'ה,מבלהההההה פי פילטרים בו בו בוערים וכל הפילטרים נגמרים אנחנו לא עוצרים עד שכולם גזורים המסרים מועברים אליכם תת הוריים מי שמרגיש את זה יידע את זה, שב"ק מיוזיק עובדים בזה, עסוקים בלעשות עוד הרבה מזה, הלחץ בחזה של העשור הזה, הנה שאלה שנשארה פתוחה(מה?) איך תוכל המוסיקה ליצור מהפכה? המוסיקה היא מה שהיא,זה רק אצלך אז למה לא תקום ותענה בעצמך????? מוק בא משב"ק מיוזיק בנות מזיזות את הטוסיק מסובבות את הפופיק אצלנו בבוטיק מסביב לעולם בגרוזים אולפנים וטיסות וג'קוזי ממלאים את הלווזים ועכשיו כולם לזוז כי- קדוש המוקי הזה,קדוש