קו פי פי

shlomikakon

New member
קו פי פי

היי יש לכם מושג מה קורה באי קו פי פי? יש לכם תמונות? אם ביקרתם שם אתם בטח מכירם את המשרד של הבנות דנה, קרן סופגנייה, משהו יודע אם הפ נפגעו? אשמח לדעת כל מה שיש לכם על קו פי פי תודה

sagim10

New member
מה זאת אומרת קו פי פי הרוסה../images/Emo7.gif../images/Emo35.gif

אני ממש לא מצליחה לתאר את גודל האסון!!!! משהו יכול להסביר מאיזה צד הגיעו הגלים לקופיפי? הייתי שם לפני חודש למשך עשרה ימים ולפי תמונות בטלויזיה הגל הגיע מהחלק של הפיר , אבל הבנתי גם שכל החלק של החוף בצד השני נהרס?

OhadArt

New member
אנשים הרגע דיברתי עם ידידה בתאילנד

קופיפייייייייייייייייייייי מת , אין יותר אי החלומות שלנו הוא נהרס לגמרי ללא זכר היא אומרת. אני כל כך דואג למאיה ביץ, האם הוא קיים, אני כל כך רוצה שיגידו שהוא עדיין קיים,

shlomikakon

New member
המשרד של הבנות

אם יש לך שם ידידה אוליי היא יודעת מה קורה עם המשרד של הבנות, דנה, קרן וסופגנייה, הם 4 בנות שיודעות לדבר עברית וכל הישראלים מכירים אותם אם יש לך מידע עליהם תעדכן אותי בבקשה תודה

OhadArt

New member
אשמח

אשמח לעדען אותך אבל רגע תן לי עוד מידע אתה עדיין לא יודע מה איתן? ואיזה משרד? הן עובדות שם חיות שם?

ערן שחר

New member
ההרס בקופיפי כל כך גדול כי הגל הגיע

לאי משני הצדדים כדי להמחיש את הנזק הפיפי פרינסס נמחק לגמרי מעל פני האדמה הנה 2 תמונות שימחישו את ההרס

shlomikakon

New member
אני מצרף תמונה של הבנות

אני לא זוכר את שם השרד, אבל יש שם אין סוף מכתבים של ישראלים ותודות לקרן ודנה אני מצרף תמונה של אחת הבנות

למעלה