קו פיפי

carmelz

New member
קו פיפי

אני יודע שמזג האויר שם בספטמבר לא אופטימלי, אבל הבנתי שהגשם בתקופה זו יורד אחה"צ למשך שעה ושאר היום נורמלי. מישהו יודע אחרת?

חי בר

New member
עם גשם, בלי גשם- המקום תמיד מדהים..

ואם זה הזמן היחיד שיש לך לנסוע, לא תיסע בגלל שיורד קצת גשם? אני הייתי שם בעונה הגשומה ולפחות יתרון אחד (מבחינתי) היה השקט- רוב החופים היו כמעט שוממים. חסרון (מבחיתני)- רוב מועדוני הצלילה היו סגורים

carmelz

New member
כבר חבל על הצלילה

כולם סגורים או חלקם. בעיקר מעניין אותי איך יורד שם הגשם. פעם ביום אחה"צ או כל היום?

חי בר

New member
שאלת מליון הדולר ../images/Emo13.gif

לפעמים יורד גשם רק כמה דקות, לפעמים כל היום, לפעמים בכלל לא. זאת מין תכונה כזאת של מזג האויר להיות חמקמק כזה ולא תמיד ניתן לחיזוי מדויק. האם אפשר לטייל "מחוץ לעונה"? אפשר גם אפשר! לפעמים זה אפילו יותר טוב. אני יכול לתת לך את אותה העצה על פיה אנחנו טיילנו- לטייל מתי אפשר ללא קשר למזג האויר. בטיול הקצרצר שלי (ראה שרשור למטה), פשוט אי אפשר היה לתכנן מראש מתי להגיע לכל מדינה אז הגענו מתי שהגענו וזהו. אז יצא לנו לטייל בלאדאק (ובכלל בהימליה ההודית) ונפאל בשיא החורף. היה קר ואפילו קר מאוד- אבל גם היינו כמעט התיירים היחידים וזה לפעמים לא פחות חשוב. בקניה וגם בדרום אפריקה יצא לנו להיות בכל העונות האפשריות ובכולן נהנינו מאוד. בהודו היינו בשיא המונסונים וגם בתקופה "נוחה" יותר, בתאילנד בתקופה הגשומה. שרדנו, ויתרה מכך- אפילו מאוד נהנינו. צא לטייל ותזרום עם זה

למעלה