קו"ח באמייל-המשך

קו"ח באמייל-המשך

אז רק אתמול כתבתי פה הודעה מיואשת,והיום קיבלתי טלפון עם הצעה ושוב הדיסוננס מתעורר, שלחתי קו"ח למוקד התמיכה של בזק וחזרו אלי ממוקד 199 שזה מוקד שירות תיקונים או מכירות משהו כזה,ממש לא קשור למקצוע שלי עכשיו מצד אחד זה נשמע כמו ההצעה הכי לא אטרקטיבית מבחינתי-שכר מינימום,התחייבות לשנה, נסיעות לתלאביב,ובטח שאין אפשרויות קידום או גיוון לפחות,כשיש לי מוקדים בעיר שלי שאני יכול לעבוד בהם גם (ראשון לציון), ההתחיבות לשנה הכי מפחידה אותי. מצד שני-זה עבודה,ונמאס לי לא לעבוד ואני צריך כסף השאלה היא אם אני כבר מתפשר אז גם להתפשר צריך בשכל בכל מקרה אני הולך לראיון ונראה מה יהיה,קצת חבל לי לבזבז עוד שנה על עבודה לא מספקת לא כספית ולא נפשית אבל שיהיה..

ורד302

New member
אני כבר שנתיים "מתנדנדת"

בין עבודות מזדמנות. לא פוסלת שום עבודה שנקרית בדרכי, ומתנסה גם בעבודות שלא נראות לי, העיקר להתפרנס ממשהו, עד שאמצע משהו יותר טוב. התנסיתי כבר במהלך תקופה זו בהשגחה על בחינות, חלוקת פליירים, משק בית, קלדנית (ופוטרתי עקב צמצומים), מזכירה לתקופה ניסיון (שלא צלחה), וכעת קלדנית במשרה זמנית. אולם הדבר היחיד שאיני מוכנה לו זה עבודה שיש בה התחייבות לשנה (כמובן, אם העבודה לא ממש נראית לי). רק אתמול קיבלתי הצעת עבודה כזו. מדובר אמנם בהתחייבות מוסרית (כי מדובר בחונכות של ילד) ולא בחוזה כתוב, אבל אני לא מעוניינת לקחת על עצמי אחריות כזאת. אבל זה כמובן לשיקולך.

גם אני לא מוכן לחתום התחייבות לשנה

גם אני לא מוכן לחתום קבע לעבודה שאני לא אוהב. מה אני בצה"ל? ככה עוד יבקשו ממני להעביר חוטר בנשק או משהו דומה. קחי בחשבון שאם את מתחייבת, זה אומר שכל השנה הקרובה תעבדי על שכר מינימום. אולי בעוד חודשיים יציעו לך עבודה ב20 ש"ח לשעה? אם זו עבודה שאת לא אוהבת, הצעתי היא לא להתחייב. קחי בחשבון שהפרת ההתחייבות עולה כ1000-2000 ש"ח. תעשי חשבון האם ישתלם לך להפר את ההתחייבות

מצד שני(נזכרתי עכשיו)

את לא חייבת לשלם עבור הפרת ההתחייבות. את יכולה לגרום לכך שיפטרו אותך (כשימאס לך מהעבודה ותרצי לעזוב, או אם מצאת עבודה נורמלית יותר, תתחילי לאחר, לא להגיע למשמרות, להרגיז את הבוסים). תמיד אפשר למצוא את נקודת התורפה של הבוסים ולהרגיז אותם. בהצלחה

אם לא ההתחייבות

לא הייתי חושב פעמיים,אבל אם להתחייב לעבוד בשכר רעב אני אלך כבר למוקד בעיר שלי,לפחות בנסיעה של עשר דקות מהבית היאוש יראה יותר נוח...

מה זה שכר רעב בעיניך?

אני עבדתי במקום עבודה עם שכר רעב והייתי צריכה להתחנן שיתנו לי השלמת הכנסה ולריב עם ביטוח לאומי שישלימו לי את המשכורת לפחות מ 2000 שקל (קיבלתי 1900 שקל בקושי)... וזה משכורת רעב אם אתה קורא ל 3500 משכורת רעב אז אני לא יודעת מה עוד להגיד ולהוסיף

עבדת משרה חלקית, על מה התלונה

אם קיבלת 1900 לחודש, זה אומר שעבדת במשרה חלקית. מה את מפלאת שהשכר נמוך מ3500? אני לא מאשים אותך חלילה על זה שאת עובדת רק במשרה חלקית, אלא רציתי להסב לתשומת לבך, שברור שמשכורתך תהיה נמוכה מ3500

אני מוכנה לעבוד במקום עבודה

עם התחייבות לשנה אפילו ליותר מזה ולעבוד בשכר מינימום במשק זה גם כסף וגם עבודה וגם מוסיף ניסיון לרפרטואר שלי למה לא לעבוד שנה במקום מסוים ואם אתה טוב אז שימשיכו לשכור שירותיך? כמובן שאדם רוצה להתקדם במקום עבודה במשכורת שלו ולא לעמוד במקום אבל קחו בחשבון שזה כבר לא כל כך קיים והיום אחרי שנה מפטרים אנשים אפילו בתום החודש ה 11 בשביל שלא תקבלו קביעות או ששוכרים אותך דרך חברות כ"א שהן בלאו הכי משלמות שכר מינימום אבל תאמינו לי שזה יותר טוב מלשבת בבית ולקבל 1200 שקל מביטוח לאומי אפילו זקנים מקבלים סכום שכזה (בושה למדינה הזו בחיי) תאמינו לי כל מי שבריא שיצא לעבוד בכל מה שבא ליד אני בזמן האחרון למדתי ועדין לומדת על בשרי בדרך הקשה שצריך לעבוד ונכון שאתה רוצה ומחפש עבודה שתספק אותך אבל מעל לכל הכי חשוב זה שתהיה לך עבודה לקום אליה ומשכורת כל חודש שתחזיק אותך אין שני דברים ביחד גם משכורת טובה וגם עבודה שתספק אותך אני מעדיפה שתיהיה לי משכורת מינימום והנאה מסוימת מהעבודה ואני אבוא על סיפוקי בעבודה שאני נהנית ממנה אחרת אני אתפרק ואשתעמם רצח באותה עבודה ואהיה מתוסכלת וזה קורה בהרבה מקומות עבודה היום שהמון אנשים מתוסכלים מהעבודה שלהם בגלל משכורת בגלל חוסר קידום וכאלה אבל נשארים בעבודה בגלל שהם לא רוצים להיות מובטלים ולקבל 1200 שקל הרבה אנשים עושים חושבין שמשכורת מינימום זה עדיף על הבטלה והבטחת הכנסה..... קחו את זה בחשבון לקחת עבודה עם משכורת מינימום זה לא לרדת לזנות זה להתפרנס בכבוד ושיהיה לכולנו בהצלחה

למעלה