קו חם לשמנים?

קו חם לשמנים?

במבזקי החדשות של תפוז קפצה לעיני הידיעה הבאה: טלפון חירום על בגדים במידות גדולות? בגדים במידות גדולות צריכים להגיע עם תוויות שעל-גביהן רשום מספר קו-חם לעזרה לאנשים בעלי עודף משקל וכבישים עירוניים צריכים להבנות רק אם לצידם שבילי אופניים, כך טוען נאביד סטאר, פרופ' לרפואה מטבולית באוניברסיטת גלזגו, שמאמין כי אלו הצעדים שבעזרתם ניתן יהיה לנסות ולהפחית את משבר השומן של בריטניה. אני חושבת שטרם מיצו את הרעיון עד תום - כל הבגדים במידות גדולות יהיו ירוקים על מנת לעודד את האוכלוסיה השמנה לאכול יותר ירקות, לתווית המחיר יצורף שקיק עם מיטב הדוגמיות של הרבלייף (או אמפטמינים אחרים), חנויות הבגדים למידות גדולות ימוקמו על פסגות ערים אליהן הגישה היא רק באמצעות 5 ימי הליכה וטיפוס הרים, על הבגדים יודפסו אפליקציות של מתכונים דיאטתיים (נוצצות ומלאות פייטים) ו..... מה דעתכם?

rikibit

New member
חחח...אחחח הטירוף..מה הלאה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

אגב לפי הרעיון שלך לבגדים ירוקים נראה כך:
אבל אני חזק בקטע של האפליקציות..חחחחח

nirvana43

New member
אני שמנה

ויפה מאוד.אין לי בעיה לא עם זה(שאני שמנה) ולא עם זה(שאני יפה). וחוץ מזה,שכולם יתפוצצו!

זאת לא בעיה של מראה חיצוני

מעטות הן הבחורות המלאות שלא נראות טוב, זאת בעיה כשזה מסתבך וגורם למחלות כמו התקף לב, כולסטרול , כאבי גב , ודברים כאלה, בגלל זה בבריטניה התחילו עם היוזמה הזאת כמו שהתחילו לאסור לעשן במקומות ציבוריים - גם בשביל להילחם במחלות ולא בגלל שזה מכוער , זה דווקא נתפס מאוד אופנתי בשנים מסויימות אבל עכשיו עלו על העובדה שזה מסרטן.

sha na na revol

New member
שומן לא שווה כולסטרול, חד וחלק

גם שאר מה שציינת הוא לא תוצר של שומן אלא נלווה אליו.

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif רעיון נפלא, מגיע לו ח"ח ../images/Emo45.gif

מזמן לא צחקתי כל כך.

solee

New member
לא צריך להגזים.

זה לא ניראה לי כל כך נורא. ושבילי האופניים בכלל אמורים לשמש את כלל האוכלוסיה. נראה לי הגזמת קצת אם כל מה שהוספת.

Osnatz1

New member
לא כלכך מובן לי כל העסק..

ולמה על מידות 34 ומטה בג'ינסים לא ישימו קו חם לכאלו שמועדות לאנורקסיה כבר? מעטות הנשים מעל גיל 18 שלובשות מידה 34/24 ואשכרה נראות בריאות. בכל מקרה רעיון מטופש משהו, מי ששמן יודע שהוא שמן גם בלי שיתקעו לו אזהרות וטלפונים לטיפול בבעיה שלו אפילו על הבגדים שהוא קונה.. מה הלאה? פרסומות של מכון כושר בכל הזמנה של מקדונלדס?... טוב.. כנראה שאין להם על מה לבזבז כסף ומשאבים בבריטניה.

polegra

New member
זוכרים את ימי תחילת מתאים לי?

היה להם את 10 הדברות של מתאים לי בכל תא הלבשה... אחד מהם היה...לא לרדת ממידה X מעניין שהכל הולך לפי טרנדים היום זה כבר ממש לא אין הרבה יותר אין ללכת עם הזרם של השמנה...המגפה המודרנית למה לא לבחור ב...מלחמות אזרחים באפריקה ילדים רעבים חולי איידס כי זה פשוט לא פוטוגני! להעמיד דוגמנית כאידאל זה הרבה יותר טוב רעבים האפריקה לא יוציאו כסף על תרופות פלא שמנים כן ילכו לגורו שמורו ישתו אבקות ילבשו לטקס יתקעו זרמים בשרירים רק בשביל לרזות ועכשיו...יש לנו קו חם!!! וואלה...איך לא חשבו על זה קודם ופה אני רצינית איך לא חשוב על זה קודם למידות קטנות מידי למה שם לא שמים אזהרה על אנורקסיה בולמיה והפרעות אכילה למה שם אף אחד לא שם שלט ??? השמנים הפכו להיום השעיר לעזאזל של שנות ה2000 אין מה לעשות השאלה האם עושים מעשה או שמורידים ראש עד שיעבור זעם.... אישית רק מהביאוס לא היה קונה בגד עם תג כזה..מעדיפה להשאירו בחנות טלי

למעלה