קושקוש תראי משו

סבארבא

New member
סבארבא מחפש ת'צמו במרחב הווירטואלי.

טוב חבר'ה, אז אחרי שסיכמנו פה-אחד שאני הכוכב העולה של הפורום (מי אמר?), הגיע הזמן להתוודות.
הגיע הזמן להוריד את המסיכה, לפשוט את הבגדים, לתלות את הנעליים ולהכריז -
נכשלתי.
ואני לא מתבייש להודות בזה!

האם יבוא סבארבא על סיפוקו?
האם זיקן הוא בעצם פדופיל?
האם זה הגיוני שהפורום נקרא "שיחת בנים" אבל יש פה ים בנות?
האם אני אחטוף Ban IP מתפוז ממש בקרוב?

כל זאת ועוד בסרט ההמשך, "סבארבא בקהיר חותם על עסקאות עם האויב".

A B A M I

New member
קושקוש תראי משו

פינת הוידאו

והפעם - מר הרמנס, מגדל היונים האגדי מבלגיה, מציג את היונה המהירה בעולם - 'בולט', חודש לפני מכירתה במכירה פומבית תמורת 400 אלף דולר לאיש עסקים סיני. אל תתנו לחזותו ה"הומלסית" להטעות אתכם - מר הרמנס מכר באותה מכירה פומבית 530 מיוניו המשובחות תמורת 5.6 מליון דולר, סכום שיא בתולדות ענף היונים.

wish2

New member
Where have all the good men gone

And where are all the gods
&nbsp
אני צריכה
hero
&nbsp
ואין לי מה לעשן.
אז אני שותה יין סוג ז.
עכשיו אני בדרך כלל לא מהמתייפיפים ולא באמתמעניין אותי מה אני שותה.
אבל וואלה...
זה חרא.
אמרלד ריזלינג שמים.
אל תיגעו!
יש לזה טעם של טיפות פיפי.
&nbsp
היה פה פעם ג'ייק אחד.
הוא ניסה ללמד אותי איך להיות איכותית.
הוא נכשל.

&nbsp
שרק?
https://www.youtube.com/watch?v=WI0mSEzttx8
&nbsp
&nbsp
&nbsp

wish2

New member
היי גבר תהיה מותק ותתכוונן לפריכית.כי אני ריבה.

נראה לך?

מחר שזיקן יקום אתה מקבל אדום, תמונת עירום לפרטי והצעה לנהל פורום. רק תבוא. רק תכתוב. רק.

סבארבא

New member
גם אני מדבר עם עצמי..

אבל אורגינל שרק בשירותים, אף פעם לא בפורום.

A B A M I

New member
תזדייני, להתראות!

הנה זה שוב..שוב אותה תחושה..להוציא.. לרוקן..להקיא!

לא עומד בזיכרונות, בתמונות..בחיוך שלך, שהביא איתו אהבה..כ"כ תמימה..ידועה מראש - נשכחת מהלב..ובגרות רגשית, שמחקה כל תכונה טהורה שנטמעה בי כשעוד אהבנו.

יוצא לרחובות בשעת בין ערביים..מתנקה מאורח חיי המערבי, שכפה עלי החדר.. נושא תפילה למזרח...מנסה לא לאבד את הצפון. מתיישב על הכסא האחרון באולם ההקרנות שלך, האשליות שמכרת לי, היו לשוברי קופות. כבר הפסקתי לצפות לסוף הטוב- סתם סרט רע.

אך את פוסעת לך, מדקלמת לעצמך פתגמי נחמה,שיצבעו את יומן האהבות בלבן- טיפקס ..
מבקשת שלא אגע בזה יותר, שזה הספיק. נערת חופים..לאן נעלמת לי? לאן?!
לא! ליבי לא חדל מלשאול! הוא מזיל דמעה על עתיד שנקבר בעברך,שיכל להיות כ"כ טוב..כ"כ זה.

נהיית קרה..בשיחות האחרונות, זה היה אותו קול מתוק מדבש ,שסיפר לי סודות..שלחש לי לבלוע אותו בנשיקה , אך היה מהול ברמזים של ניכור..התרחקות. שתמיד תאהבי, שאוהבת, שכבר לא.
הנפש נותנת מנוחה זמנית.. מרגוע חולף... אחרי כל מאבק עם האמת שעזבת אותי-אך שוב אצטרך לשאוב את הכוח להתחמש כנגדך בכל יום אל מול מערכה נוספת של כאב וסבל, שמרפה רק אחרי שאני נופל על ברכיי ומבקש שתעזבי אותי לנפשי!! ומתחדש כשאת טורקת על דלת חדרי הלב, שננעלה ומוצעת למכירה בכל מחיר, אך אין קונה למכאוב.. אין הסוחר באכזבה.

על המיטה, הנה זה שוב..אני נוגע בך..מלטף בשקיקה ובקפדנות יתר את פנייך...מריח..מביט..
מתעורר............................לעוד יום ,שיביא איתו לילה......של חלום אחר...עלייך.

סבארבא

New member
העם עם עבמ"י

אישה לעולם לא תוכל להבין גבר שמאוהב עד עמקי נשמתו בכלבה.
ההבדל בין נשים וגברים? אנחנו בחיים לא מפסיקים לאהוב אתכן - ואנחנו בחיים לא נתאכזר ברמות כאלו למישהי שהיינו איתה.

מבין אותך לגמרי אחי.
אני תמיד אומר לעצמי כשהאקסית עם הצו תתחתן ותביא ילדים יהיה זה היום בו אני אאבד את השפיות טוטאלית.
חשבתי על לרצוח אותה כבר כמה פעמים אבל כל המשטרה DNA שלי וישר יבואו אליי.
מצד שני קיבינימט.. בין כה ובין כה הגורל שלי נחרץ מראש.

wish2

New member
אוי באמת

בא לי לתתלך מכות רצח על השטויות האלה.
&nbsp

סבארבא

New member
דמעה של גבר היא דמעה כבדה כפרה

סתם נו לא לרצוח אותה, מאוהב בה עד עמקי נשמתי עדיין.. אבל רעבק, שברה איש.

למעלה