קושי להחליט.

אורלית8

New member
קושי להחליט.

אני גרושה מספר שנים , גם הוא אבל גרוש טרי ומגדל את ילדיו בעצמו.
לפני כחודש וחצי התחלנו קשר שעיקרו הודעות וואצפ וטלפונים, נפגשנו פעם אחת והיה מרגש , אלא שקשה לו מאוד כרגע להתחיל בקשר זוגי ומבקש ממני מעט להמתין , שהכול טרי אצלו והוא כן רוצה אותי ... לעיתים מבינה אולם ביני לבין עצמי אני מרגישה מאוד רע ולבד, האמת שאני מאוד מעוניינת בו אבל אני מרגישה שמוותרת על המון. מוכנה לתת מרחב ,ספייס ואפילו זמן אבל אין משהו שקושר אותנו , אם אפסיק את הקשר ברור לי שתהיה לי תחושת החמצה על משהו שעתיד להיות יפה אולם לא כרגע. מאוד מבינה את המקום שלו, ברור לי שהוא דובר אמת ולא נמצא בקשר עם אחרת. אבל עדיין כאילו אנחנו בצמתים שונים בחיים, וכעת דרכינו לא מצטלבות. אשמח אם מישהו יעודד אותי.

אין לך מה להפסיד

תמשיכי הלאה, ואם ההוא יתאושש וירצה לחזור, הדלת פתוחה בפניו כל עוד מצבך לא השתנה. אם מצבך השתנה, אז טוב מאד, כי מצאת את אשר חיפשת וטוב לך. אם לא מצאת וההוא ירצה לחזור, אז גם טוב לך. WIN-WIN SITUATION.
אני לא מאמינה גדולה ב"יכול להיות". יכול להיות זה כששני הצדדים מוכנים, מסוגלים ורוצים. אם צד אחד לא מסוגל, אז "יכול להיות" זה בספרי אגדות, בתיאוריה, לא שום דבר שבאמת יכול להתממש, כלומר לא באמת יכול להיות. אולי אני לא הכי מעודדת, אבל כן פרקטית.

תמשיכי

לבלות, למלא את הזמן שלך בחוויות, בלי שום קשר לכן או לא זוגיות, וקחי את זה לאט לאט. כולה מפגש אחד. רק חודש וחצי מכירים. אלא אם את כמהה לזוגיות אינטנסיבית, שאז הוא כנראה לא הכתובת.

אורלית8

New member
מתקשה להחליט

הטעות שעשיתי היא שבשיחה האחרונה הסכמתי להמתין , הסכמתי ל"תנאים" שלו
בעצם הסכמתי שהזוגיות הזו תהיה באוויר.

לא עשית שום טעות

את בהחלט יכולה לתת לזה זמן התבשלות.
אלא אם הבנתי לא נכון, והוא בעצם אמר שכרגע זה סוג של 'יזיזות', ולא קשר של ממש שמתפתח, ואולי בהמשך לכשיבין מימינו ומשמאלו, אולי יתפתח למשהו יותר מוצק? אם זו הכוונה, ואת לא שם, את תמיד יכולה להגיד - ניסיתי, לא מתאים לי.
אבל אם הכוונה היא 'בואי נקח את הדברים לאט, בקצב של צב', כלומר שכרגע הוא לא יכול לצלול ראש אל תוך הזוגיות, אבל בהחלט מעוניין לבנות קשר, וזה מרגיש לך ממקום כן של התחברות ורגש מתפתח ולא ממקום של להחזיק אותף בסטנד ביי - כן נראה לי ששווה 'להתאפק', ולתת לזה סיכוי.

אורלית8

New member
מתקשה להבין.

אכן כך הוא!!
וכל פעם שאני קצת נשברת אז הוא מחזק אותי שעוד יגיע הזמן.

אורלית8

New member
קושי להחליט.

ולא לא מדובר ביזיזות כי אם הוא הדבר אז המפגשים היו תכופים יותר הלא כך??

לא בהכרח

מאחר שנפגשתם רק פעם אחת, בתוך חודש וחצי של 'בישול', זה אומר שזה מה שהוא הצליח לארגן, אבל לא משקף כלל את הכוונות. כרגע, על פניו, זה מה שהוא צריך/יכול.
לדעתי תני לזה עוד קצת זמן, ואם זה ממש לא ממלא לך את הצרכים - תחתכי.

batmea

New member
הבחור במקום אחר ממך,

זה לא עניין של לעודד אלא להבין איפה את נמצאת.
אם זה עדיין טרי סימן שהכרתם או שזה התחיל לפני הגירושים עצמם.
כך שהבחור בכלל לא בעניין של קשר אלא באיזה תקופת אבל.
הוא התכתב איתך כי נחמד לו אבל הוא לא ישכב איתך עכשיו או יעביר איתך סופשבוע או יעבור לצאת איתך.
את לא עושה לו טובה בזה שאת נותנת לו ספייס, כי הוא פשוט לא חושב שאת נותנת לו ספייס. הוא פשוט לא שם. ואת מתעקשת.
הוא מגדל את ילדיו בעצמו? זאת סוגיה בפני עצמה. החוק פוסק אגב באופן טבעי למשמורת האמא אלא אם כן במקרים מאוד מאוד מיוחדים.
שלא נאמר שהכל קורה פה חודש וחצי ואת... רצה וחושבת שגרוש טי באמת חושב על קשר רציני עם מישהי אחרת.
תתעוררי וכדאי שתדברי באמת עם גברים גרושים או שתזכרי לכל הפחות כשאת רק התגרשת.

ki92

New member
תברחי!!!!!!!!!!!!

למען הבריאות הנפשית שלך.
תעזבי אותך שטויות,
הגבר לא פנוי רגשית וזה לא משנה מה הסיבה.
לא להישאר בכוח, תחפשי מישהו שכן מוכן לקשר.

אייבורי

New member
ככה מעודדים ?

&nbsp
איפה פונפונים
איפה שירה
איפה ריקודים
&nbsp
<פורום בלאי>

אייבורי

New member
כפיים

&nbsp
רגע מביא פונפונים
&nbsp
רק למה לעודד ?
לעודד אותך להשאר ולחכות לו
או
לעודד אותך להפרד ?

אמרלדה

Active member
אני חושבת

שהוא נמצא במקום מאוד טבעי. כיוון שגרוש טרי ומגדל עכשיו את ילדיו, הוא צריך להסתגל מחדש בכל תחומי החיים. הוא גם אומר לך את האמת לגמרי. ועיקר האמת - לא עכשיו.

אבל, מצאת חן בעיניו. טוב לו וזה חלק מההתמודדות שלו לדעת שיש מישהי שמעוניינת בו, שמוצאת חן בעיניו והוא מוצא חן בעיניה ושאולי יתפתח מזה משהו אמיתי. אולי הוא אפילו ממש רוצה שיתפתח משהו אמיתי.

את, לעומת זאת, נמצאת במקום אחר לגמרי. את במקום של חיפוש זוגיות, והכאן ועכשיו שלך ממוקדים בזה.

לפני שהזוגי שלי ואני נפגשנו זו היתה אותה סיטואציה בדיוק, ולכן לא חשבנו שתצא מזה זוגיות. הגדרנו את זה "חבר לדבר אתו". אבל בפגישה הראשונה זה נעלם, כי המשיכה בינינו היתה חזקה מהחלטות.

אני חושבת שאת יכולה בהחלט לומר לו שחשבת על זה מחדש, והתנאים אינם מתאימים לך. שאת במקום אחר בחיים, ושהיית שם פעם ואת מבינה אותו. לכן, את תמשיכי את חייך. וכשהוא ירגיש מוכן, הוא מוזמן ליצור קשר, בשמחה, כי יש לך עניין בו. אבל לשים את החיים שלך ב"הולד" - זה לא נכון וזה לא בריא. אולי אני לא מעודדת אותך כפי שביקשת. אבל מסכימה אתך שדרככם לא מצטלבות כרגע, ולדעתי את צריכה לנהוג בהתאם.

נוסעת27

New member
לא כזה מסובך

פשוט תשאירי את הקשר הזה על אש קטנה. כלומר הודעה פה ושם מדיי פעם מה נשמע או שיחת טלפון. בינתיים אל תחכי, צאי לדייטים ותחפשי זוגיות. אם וכשהוא יתעורר זה יתאים לשניכם ותיהי פנויה אז אחלה. אבל לא לחכות

בול מה שרציתי להגיד!

למעלה