קושי בשיטת מיילד

נתנאל56

New member
קושי בשיטת מיילד

שלום לכם, בזמן האחרון התחלתי שוב לזכור את החלומות שלי פיקס, בצורה ברורה ומפורטת מאד, יש לי אוגנים,אני רושם,מאות בדיקות מציאות ביום והיום החלטתי שבא לי חלום צלול. הלכתי לישון עם המשפט כשאתעורר אזכור כל מה שחלמתי, הלכתי לישון באיזה 22:30 וקמתי ב 05:45 רשמתי מהר מהר ועוד זכרתי טוב ועדיין הייתי מסטול, הלכתי לדקה לשירותים וישר חזרתי למיטה התחלתי להשכב ואמרתי לעצמי שוב ושוב כשאחלום אני אדע שאני חולם אבל כך זה נמשך שעתיים.. מה הייתה הבעיה פה?

shaiadi

New member
לפי דעתי ישנת יותר מדי...

תנסה לישון בין 5-6 שעות ואז להתעורר.

Amaterasu

New member
טיימינג

1. טיימינג, נסה כל יום כמות זמן שונה עד שתמצא את מה שמתאים לך. תנסה יום אחד לישון שעה פחות, יום אחד שעה יותר, יום אחד להישאר ער 15 דקות פחות, יום אחד 15 דקות יותר... תשחק עם זה. 2. אין 100%. לא תמיד זה יעבוד... יכול להיות שמרוב ההתרגשות לא הצלחת להירדם. הרעיון במיילד הוא לחזור לישון, ויכול להיות שההתרגשות קצת הפריעה לך. תנסה שוב, כל פעם שאתה מנסה שוב הסיכויים משתפרים - כי אתה לומד יותר טוב מה לעשות נכון ואיך לשלוט בזה. 3. אני לא בטוח אם קראת את המאמר החדש שלי על המיילד: http://www.halom.co.il/articles/s6mild הוא יכול רק להוסיף. אחרי שאתה קם, מומלץ להישאר ער כ-30-45 דקות ולקרוא על חלומות, ורק אז לחזור למיטה, לפי מה שכתבת דילגת על השלב הזה. וכמו ש-shaiadi אמר מעליי, יכול להיות שישנת יותר מדי ולא היית עייף מספיק כדי לחזור לישון. נסה שוב. זה יכול רק להשתפר. בהצלחה, מיכאל.

למעלה